نوشته اصلی توسط
AMinAM
عزیز من فقط تجربه شخصی خودم رو میگم.
نمیدونم خروجی تصویر این دو دوربین تا چه حد متفاوته چون با 7200 کار نکردم اما میدونم 5100 خروجی به نسبت خوبی رو ارائه میده.و یه عکاس دیگه ازین بیشتر چی میخواد؟!
مگر اینکه سرعت دوربین و بافر و فوکوس سریعتر و سیلینگ بهتر براش بخواد براش مهم باشه.هر چند آپگرید همیشه لذت بخشه مخصوصا به لول بالاتر اما به چه قیمتی؟آیا شما به این امکانات بیشتر واقعا نیاز دارید؟؟(فعلا حرف خروجی رو نمیزنم)
من خودم همین چند وقت پش بنا به دلایلی مجبور به دانگرید شدم از فول فریم به 7 دی که تو کنون حرفه ای ترین کراپداره اما این ماجرا باعث شد تو اون چند ماه که 7 دی رو داشتم کلا عکاسی رو جز در موارد ضروری کنار بزارم و بارها برام این سوال پیش اومد که واقعا نیاز من به یه همچین دوربینی تا چه حده!!یعنی واقعا یه 550 دی که تو رنج همین 5100 بود نمیتونست کار منو راه بندازه؟!چرا.باید بگم از سرم هم زیاد بود!!
کراپدار حرفه ای تر رو فروختم و دوباره به فول فریم برگشتم اما اگر بعد از اون فروش میخواستم کراپ دار بگیرم همون 550 دی رو میگرفتم.
ماجرای فول فریم هم که سر دراز دارد.ماجرای وقتیه که میبینید جایی بوی کباب میاد و میرید اونور دیوار میبینید دارن خر کباب میکنن!!اما دنیای متفاوتی از عکاسی رو در کوچ به فول فریم تجربه خواهید کرد اگر قصد هزینه کردن رو دارید.