جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
انتخاب بين 750 و 810 و 5dمارک3 !!!!
سلام دوستان، من یه راهنمایی ازتون میخوام ممنون میشم کمکم کنید
من یه ساله d5300 دارم، واقعا از خوش دستی و کاربری نیکون راضیم و یه جورایی دارم اهلیش میشم ;)
حالا به خاطر یه سری مشکلات از جمله نوبز تو ایزوهای بالا و چیزای دیگه میخوام یرم سمت فول فریم. از چند نفر عکاس پرس و جو کردم و با توجه به بودجه ای که دارم 5d مارک 3 رو معرفی کردن بهم تا وقتی که این دوربین رو توی بررسی هام دیدم و کلی نظرات اساتید رو خوندم. حالا از اونجایی ارگونومی و خاص بودن نیکون رو دوست دارم و چندتا لنز نیکون هم دارم، بین این دوربین ، d810 و 5d موندم. بیشتر روی طبیعت، نورهای کم و اجسام کوچیک کار میکنم و حرفه اصلیم هم عکاسی نیست. حالا با توجه به این موارد نیازمند یاری و راهنمایی سبز شما هستم.
سپاس
درود بر شما
با توجه به علاقه تون به طبیعت و اجسام کوچک، شما نیاز به حداقل دو لنز دارید که حدود 4 میلیون باید هزینه لنز کنید.
ضمنأ هر سه بدنه نیاز شما رو بخوبی برآورده میکنند، اما با توجه به علاقه تون به ارگونومی نیکون و قیمت خیلی مناسب تر D750 که تقریبأ نصف دو بادی دیگه ست! و تولید نویز کم حتی در ایزوی 8000 ، همون D750 رو بردارید و با بقیه پول تون لنزهای مورد نیاز رو تهیه کنید.
البته یه پیشنهاد بهتر هم دارم، که با همین بدنه خودتون ادامه بدید ولی لنز های با کیفیتی مثل لنز ماکرو 105 نیکون و یا از سری لنز های الترا واید توکینا برای منظره گرافی تهیه کنید.
تأثیر لنز خوب تو خروجی عکس، خیلی خیلی زیاده.
اما یه مسأله ایی هم هست که شاید ندونید! درسته که فول فریم ها در ایزوی بالا نویز کمتری دارند اما در نظر داشته باشید که هر چه ایزو بالاتر باشه، دیتیل کمتری در عکس خواهید داشت! این موردی است که خیلی ها هنگام کوچ به فول فریم در نظر نمیگیرند.
یا حق
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
بله خواهش میکنم.
منظورم اینه که عکسی که با ایزوی 100 گرفته میشه در صورت بزرگنمایی زیاد ( مثلأ در حد پیکسل یا کمی کمتر!) جزئیات ریز واضح تری دارد تا عکسی که با ایزوی 3200 یا 6400 گرفته شود.
فرضأ اگه از یک گل دو تا عکس مشابه بگیرید اولی با ایزوی 100 و دومی بعلت نور کم با ایزوی 3200 ، موقع بزرگنمایی در عکس اول تمام جزئیات ریز گلبرگ ها رو واضح میبینید اما در عکس دوم همون جزئیات، وضوح عکس اولی رو ندارند و اندکی مات ثبت میشوند.
البته این مسأله برای کسی که چاپ در حد عکسهای خانوادگی داره یا مثلأ دو یا سه برابر، مشکلی نیست اما در چاپ های بزرگتر خودشو نشون میده. به همین خاطر هست که عکاسان حرفه ایی همیشه دغدغه نور دارند ولی ما آماتوران دغدغه تجهیزات گرانقیمت!
اگه جایی اشتباه نوشتم دوستان لطفأ اصلاح بفرمایند.
ارادت
سلام دوستان ایا حالا دوربین بخرم بهتره یا سال اینده؟ منظورم از لحاظ قیمته. ممنون میشم کمک کنید.
سلام.
من واقعا تا حالا به غیر از فیلمبرداری با گوشی قدیمی سامسونگم تجربه دیگری ندارم. و اصلا نمیدونم دوربین خوب یعنی چی !؟!
اما یه پروژه ای بهمون خورده حتما باید چند تا فیلم کوتاه با کیفیت خوب (تجاری) و قابل پخش در لپ تاپ بسازم . و با این دوربین قراره انشالله ازین دست پروژه ها باز هم بسازم.
بنظرتون چه دوربینی بخرم که در محیط خونه کیفیت چشم نوازی ارائه بده :
1) تو رنج زیر 2 میلیون
2) تو رنج زیر 10 میلیون
پیشاپیش از همه بزرگواران تشکر میکنم