با سلام خدمت همه ، بنده حدود 3 سالی هست که 550D رو دارم و نزدیک به 15000 شات باهاش زدم ، دوربین نه ضربه خورده و نه شوک الکتریکی و نه هیچ چیز دیگری کاملاً سالم و تمیز هست ، حقیقتش می خواستم این بدنه رو رد کنم و بجاش 60D رو تهیه کنم بدلیل بدنه بزرگتر و گریپ خوشدست تر و فکر کنم کمی کیفیت بهتر نسبت به دوربین خودم ، آیا این تغییر بدنه ارزش داره یا همون دوربین خودم رو نگهدارم ؟
لطفاً راهنمایی کنید

17678تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks
.اول اینکه رو بحث مگا پیکسل توجهی نکنید این بحث برای چاپ عکسها در سایزهای بزرگ بکار میاد و بس.اگر که کارکرده براتون مسله ای نداره سراغ 450 دی هم میتونید برید که تو ک تو کنون تو رنج خودش عالیه و یکی از بهترینهاست و با توجه به اینکه بیرون هم میرید بدنه محکم و جونداری داره.کارکردش رو میتونید با قیمت عالی خریدرای کنید و مابقی هزینه رو به لنز بدید و میتونید حتی دو لنز 18-55 و 55-250 رو کنار هم داشته باشید و رنج کاریتون کامل بشه و با توجه به اینکه به حیوانات نمیتونید نزدیک بشید از 55-250 برای این کار استفاده کنید.کارکرده 450 دی رو میتونید 600 ت هم گیر آورد و دو تا لنز هم کارکردش حددو600 نهایت .توی نیکون هم کارکرده دوربینهای نیکون d70 واقعا عالی دراومده و حتی دی 80 هم میتونید خریدرای کنید حتی دی 90 هم کارکرده متونید با لنز 18-55 با این مبلغ کمی بیشتر گیر اورد که اون دیگه واقعا محشره.اگر نه کارکرده خیالتون راحت نیست همون 1100 یا 3100 نیکون بخرید منتها اونوقت فقط میتونیید با اون مبلغ لنز 18-55 بخرید .من بودم حرکت اول رو انجام میدادم ,و اینکه ززیاد هم ریز بین نباشین هر چقدر بیشتر حساسیت نشون بدین بیشتر باید بگردین!!