چه جالب... خوبه نوشتم لطفا این جمله رو نگید. اگه جواب نمیدید حداقل چیزی ننویسید خیلی بهتره.
هرکسی انتظارات متفاوتی داره. ضمنا بنده عرض کردم خوندم و به نتیجه ای نرسیدم، یه جواب رک و حرفه ای و کامل میخوام.
انجمن برای هم افزایی و افزایش اطلاعاته، اگه هی بگیم فلانی برو فلان جا دیگه چه ارزشی داره؟؟؟
سلام دوست گرامی
قصد جسارت به شمارو ندارم اما نوع برخورد شما اشتباه هستش
اگر کسی جواب مورد نظرتونو نداد دلیل بر این نیستش که اون شخص را سرزنش کنین
این عمل باعث میشه که بقیه دوستان هم فرومی هم تمایل به کمک شما و راهنماییتون نداشته باشن
منم طبق نظری که دوستم داد اما با اندکی تفاوت همین توصیه رو به شما میکنم
منتها نه ب مطالعه کردن این که کدوم دوربین بهتره
شما اول باید دانش عکاسیتونو بالاتر ببرین
ضمنا جدا از گفته من و دوست هم فرومی شما باید ژانر(سبک) عکاسیتون هم مطرح کنین
چون هر دوربینی با توجه به امکاناتی که داره عکس های مختلفی هم میشه باهاش گرفت
درسته شما آماتور هستین
حتا آماتور ترین عکاسها هم به یه سبک خاصی علاقه دارن(مثلا خودم طبیعت و بعدش کلوز آپ)
راجب دوربین هم بازم میگم تا نیازتونو نگین نمیشه که ما راهنماییتون کنیم چون جنس عکاسیتونو نمیشناسیم
اگر فیلمبرداری براتون مهم هستش 600دی کنون
اگر چاپ بزرگ و پرتره و طبیعت و نویز کمتر عکسها براتون مهم هستش دی 5200نیکون
بازم اگر نویز کمتر و کیفیت رنگها و عکسهای زنده تر براتون مهم هستش میشه هر دو گزینه 600دی و دی 5100نیکون رو داشته باشیم
اگر کار های روزمره و معمولی با کیفیت خوب و رضایت بخش و گاهی هم چاپ بزرگ و فیلمهای خانوادگی براتون مهمه دی 3200
همه ی این دوربینها دوربین های خوبی هستن
منتها بستگی به نیازتون هستش که میخواین با دوربین چه کارهایی رو انجام بدین و چه چیز هایی رو ازش بخواین
موفق و پایدار باشید
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
سلام
میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی در تاپیک مربوطه جوابی نگرفتم...قصد خرید Canon BG-E11 Battery Grip for 5D Mark III رو دارم..ولی شنیدم تقلبیش زیاده..اگه کسی از دوستان آدرسی در تهران میشناسه که اصلش رو داره PM کنه..اگه اطلاعاتی هم در این مورد دارید..ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من میخواستم یک دوربین تهیه کنم برای عکسبرداری از مناظر
طیف وکیفیت رنگها برام خیلی مهمه بودجه حداکثر 2تومن
کیفیت فیلمبرداری برام مهم نیست یک هندی کم دارم
d5200نیکون چطوره؟
لطفا دلیل پیشنهادتان را بنویسید
650D + 18-135
سلام
تفاوت بین Nikon D5100 و Nikon D5200 دقیقا در چیه ؟
برای کار تور مجازی میخوام از D5100 استفاده کنم اما تفاوت قیمت این دو تا حدودا 600 تومنه و یکم ذهنم درگیر شد ... !
مرسی