من بلاخره رفتم و یک دستگاه H-5 خریدم کمی باهاش کار کردم و در همین مدت کم ، شیفته اش شده ام.تنها چیزی که نگرانم کرده مسئلۀ شارژر و باطری است. زمان خریدن دستگاه ، یک جفت باطری سونی Ni-MH 3800 mAh نیز خریدم به قیمت 10،000 تومان . وقتی در منزل باطری ها را شارژ کردم ، آن باطری که همراه خود دوربین بود به خوبی شارژ شد و توی دستگاه هم خوب جواب داد ( باطری سونی سایبر شات Ni-MH 2800 ) اما باطری یدکی که خریدم خوب شارژ نشد و در انتها شارژر چشمک میزد. توی دوربین هم حدود 10 دقیقه بیشتر دوام نیاورد. در حالیکه فروشنده گفته بود که به خاطر آمپر بالا ، زمان بیشتری کار میکنه!
رفتم سراغش و اون هم به جایی زنگ زد و بعد به من گفت چون آمپرش بالا است دستگاه شارژر شما نمی تونه اونو شارژ کنه !!! به هر حال اونو عوض کرد و یک جفت باطری سونی 2500 به من داد و مابه التفاوت پولشو پس داد. باطری اش شبیه مال خود دوربین بود اما رنگ نارنجی اون کمی پریده تر بود . بهش گفتم اونم خندید و جواب داد خیالت راحت باشه تقلبی نیست! اما وقتی در منزل اونو شارژ کردم باز هم همین مسئله پیش آمد! یک باطری دیگر از یک عکاسی خریدم فکر میکنم اسمش CFL است، اما اون هم جواب نداد!!! حالا موندم چه کار کنم؟! اگر شارژر من خرابه پس چرا باطری خودش را به خوبی شارژ میکنه؟ اگر باطری ها تقلبی اند باید چه کار کرد؟ چند بار باطری بخرم تا یکی شانسی درست در بیاد.!!!
خوب معذرت می خواهم. خیلی حرف زدم. اگرشما یا هر دوست دیگری مرا راهنمایی کند تا در این ایام تعطیلی بدون باطری یدکی نمانم بسیار سپلسگذار خواهم بود.
]F@RZ@D