سلامحالا سوالم اینکه باتری هرچه زمان شارژ بیشتر باشه بهتره ؟
خیر - هر چه بیشترباشه درست نیست.
زمان شارژ بستگی به آمپر اسمی باطری و آمپر اسمی شارژر دارد.
سلامحالا سوالم اینکه باتری هرچه زمان شارژ بیشتر باشه بهتره ؟
خیر - هر چه بیشترباشه درست نیست.
زمان شارژ بستگی به آمپر اسمی باطری و آمپر اسمی شارژر دارد.
عرض خواهی می کنم گویا اشتباه تایپی شده ..منظورم این بود که هر چه باتری دیرتر توسط باتری شارژر برای رفرش خالی بشه،نشان از بهتر بودن باتریه؟
وحید بیگدلی
سلام من از دوستان واسه خریدشارژر راهنمایی میخوام
بین مدل camelion bc-0907 و sony BCG-34HRMF4
موندم کدوم رو بگیرم کدوم بهتره و ارزش خرید داره
شارژر سونی که امتحان خودش رو پس داده برای من (بعضی از دوستان از باتری های همراهش گله می کنند)
5-6 ماه خریدم و راضیم. فکر کنم قیمتش 45 باشه!
در مورد شارژر کاملیون هم با توجه به مشخصاتش باید بگم که شارژر خوب و سریعتری نسبت به سونیه و همچنین با برق 12 ولت اتومبیل ها هم میشه ازش استفاده کرد.
اگر ممکنه قیمتش رو بگین؟
لطفاً تو پیغام خصوصی بگین از کجا گیرش آوردین؟(با توجه به قوانین سایت)
مهدی روجایی
دوستانی که قصد خرید باطری ها و شارژر های شرکت سونی رو دارند توجه داشته باشند که از ابتدای سال 2011 کلیه بسته بندی ها و رنگ و شکل باطری ها و شارژر ها و ... ( شاید هم کیفیت ! ) سونی به کلی تغییر کرده است و در بسته بندی جدید عرضه می شوند.
پس توصیه می کنم که به فکر مدل های جدید تر باشید. ( البته شاید فقط بسته بندی عوض شده باشد ) اما همین موضوع هم کمک می کند که باطری های کهنه و در انبار مانده را خریداری نکنید...
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...52921666128170
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...2&N=4294950453
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
قابل توجه دوستانی که قصد خرید شارژر camrlion bc-0907 رو دارن دوستان این شارژر با دو نوع اداپتور داره عرضه میشه یکی مشکی که ظاهرا تقلبی چون هیچ ارمی رو شارژر نداره و کیفیت بالایی نداره دومی سفیده رنگ خود شارژره که روش مارک خود کملیون رو داره البته هر دو رو چین میزنه ولی دومی کیفیت بهتری داره و با شارژر سته
سلام
من چند ماه پيشتر يكي از همين شارژرهاي يونومت خريدم از فروشگاه كانن شماره 3 ميرزاي شيرازي كه گفتن آفومار وارد كرده اما هيچ كارت گارانتي نداشت.به ظاهر شارژر خوبي بود اما همون بار اول شارژ كردن باتريهاي همراهش آداپتورش سوخت و ديگه تا به امروز نتونستم ازش استفاده كنم (حتي نفهميدم چرا سوخت؟!) چون هر آداپتور 12 ولت ديگه اي وصل كردم درست شارژ نميكرد. از دوستان كسي ميدونه از جايي ميتونم آداپتور براش گير بيارم يا نه؟
ویرایش توسط saadi126 : Wednesday 2 March 2011 در ساعت 19:09 دلیل: اشتباه در وارد كردن اطلاعات
سلام
مدت شارژ باتری های متال هیدرات رو از چه طریقی میشه محاسبه کرد؟ (مثلاً با شارژری که توان خروجیش 150mAهست)
فرمول خاصی داره یا ...؟