Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
مهدی جان مدل شارژر هست : BC-1007 ، البته باطریهای داخل خود پک رو گذاشتم تو شارژر که مدل Always Ready - 2300 mAh هستش.
شاید بد نباشه نگاهی بندازی : http://camelion.ir/index.php?option=...109&Itemid=127
سایت اصلیش هم رفتم زمان شارژ معمولی باتری 2300 میلی آمپری رو حدود 5.6 ساعت زده که خوبه.
من در مورد این باتری های سری Always Ready کاملیون زیاد مطالعه ندارم ولی فکر کنم مثل سری Cycle Energy سونی باشه که شارژ اولیه دارن.
بهترین راه برای شما اینه که از باتری ها استفاده کنین تا کاملاً خالی بشه، بعد شارژ کنین و زمانش رو اندازه بگیرین که باید حدود 5.6 یا 6 ساعت باشه. اگر بود که مشکلی نیست. تعداد شاتی که در این فاصله زدین هم یادتون نره.
پ.ن: من هنوزم نفهمیدم که فروشندگان محترم (موبایل، دوربین، لپ تاپ و ... لوازم دیجیتالی که باتری دارن) میگن مثلاً اولین بار باید 10 ساعت شارژ کنی رو از کجا یاد گرفتن
برای افزایش عمر باتری: مهم اینه که هر چند وقت یکبار باتری کاملاً خالی بشه و دوباره کامل شارژ بشه، به همین راحتی
مهدی روجایی
وای بر من که زودتر این پست رو نزدم ! آخه الان باطریها تو شارژن !! حالا اگر باطریها رو دربیارم (2 ساعت و 30 دقیقه ای هست از مدت شارژ گذشته) موردی نداره ؟
ممنون از راهنماییهای همه.
مهدی روجایی
به نظر دوستان از بین شارژر و باتری های معرفی شده کدام رو انتخاب کنم؟
Konnoc quick charg
BCG-34HRMF
PowerStation Ventra
یا سونی که دوستمون معرفی کردن
سلام
مي خواستم براي فلاشهاي جديدم باتري بخرم چون از Sony CycleEnergy هايي كه دارم خيلي راضي ام رفتم كه همونو بخرم ديدم مدل هاي جديدي آمده. اينو خريدم كه ظاهرا نسبت به قبليا شارژ رو كمتر نگه مي داره (چون Precharged نبود) ولي چون 2500 بود و روش نوشته Ideal For Drain Devices (از جمله فلاش) دلو زدم به دريا و خريدم. اميدوارم به خوبي قبليا باشه:
NH-AA-B2EN
فرهاد حسيني
سلام حدود 1 سال نیم پیش برای آ1000 کنونم یه شارژر UNIROOS یونیروس گرفتم حدود 30 واقعا عالی بود به همراه 4 باتری 2700Mah ال سی دی هم داشت و اتوماتیک قطع میکرد حالت 2 تایی 4 تایی داشت تبدیل فندکی ماشین داشت خلاصه عالی بود 300 تا500 شات مینداختم خریت کردم با دوربین دادم رفتم
حالا یه شارژ توپ میخوام تو همین مایه .. من از سونی تجربه زیاد خوبی ندارم یه بار باتریش رو ار نمایندگی دوربین تو میدون ولی عصر گرفتم 50 تا شات هم نمیداد 2500
حالا دوستان چه شارژی بگیرم؟