تشکر میکنمظاهرا باتری باید بیش از 50 درصد شارژ داشته باشد
فکر میکنم به خاطر شارژ کم باتری باشد ، چون باتری من الان زیر 30 در صد شارژ دارد
تشکر میکنمظاهرا باتری باید بیش از 50 درصد شارژ داشته باشد
فکر میکنم به خاطر شارژ کم باتری باشد ، چون باتری من الان زیر 30 در صد شارژ دارد
دوستان میخواستم بدونم باطری d90 رو چند ساعت باید شارژ اولیه بکنم
درود
جدیدا بعضی با ذکر دلایلی اعتقادی به شارژ اولیه ندارند ، اما اگر انجام گردد ضرری هم نخواهد داشت 8 تا 10 ساعت
و در موارد شارژ بعدی نگذارید شارژ آن زیر 30% برسد ، هر زمانی که خواستید هم میتوانید آنرا شارژ کنید حتی اگر 50 % بود
در صورت کمبود وقت هم میتوانید آنرا از روی شارژ بردارید هر زمان هم که خواستید حتما لازم نیست به 100% برسد.
باتری را همیشه در دمای 5 تا 35 درجه شارژ کنید.
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Thursday 26 January 2012 در ساعت 22:22
بنده کلا اهمیتی به شارژ اولیه ندادم از اول هیچ مشکلی هم با هیچ دستگاهی ندارم
کلا زیاد سخت نگیرید توی این مورد! شب دارید میخوابید بزارید به شارز صبح برش دارید به ساعت و این چیزاش زیاد حساس نباشید
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
انوش جان لطفا درباره اين بند از نوشته خود بيشتر توضيح دهيددر موارد شارژ بعدی نگذارید شارژ آن زیر 30% برسد
تشكر
قطعا لازم هست كه اين كار انجام دهيد ،ضرري كه ندارد ٨ ساعت هم كافي استتوی یه مجله خوندم (حضور ذهن ندارم چه مجله ای بود) با یه سری دلایل فنی گفته بود که شارژ اولیه نیازه
مطمعنا اكر لازم نبود اين همه سفارش نميشد
تا انوش عزیز بیان
سلام
به این خاطر هستش که اگه کمتر از یک مقداری باشد، و باطری در را شارژ کنیم گرمای حاصل از شارژ شدن باطری باعث کاهش عمر آن می شود، یعنی در واقع به این خاطر این مطلب رو انوش گفتن که گرمای کمتری تولید کنه تا عمر بیشتری داشته باشه
چی گفتم و چه جمله بندیی کردم
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
تا جایی که من میدانم تمام شارژرهای جدید منجمله شارژرهای باطری های دوربین ، هنگامی که باطری فول شارژ میشه ، اتصال برق رو قطع میکنه . بنابراین بعد از شارژ کامل باطری عملن دیگه شارژ بیشتری نمیشه . حالا چه سه ساعت چه ده ساعت بمونه . در دفترچه هم راجع به شارژ اولیه هیچ چیز نوشته نشده که اگر لازم بود حتمن اشاره میشد . این نکته ای نیست که کمپانی از درج اون غفلت کنه در حالیکه به ریزترین نکات دیگه اشاره میکنه .