varta؟؟ کجا داره؟ من هنوز هم کاملیون رو ترجیح میدم.
varta؟؟ کجا داره؟ من هنوز هم کاملیون رو ترجیح میدم.
varta آلمانی است و شاهکاره حتی از انرجایزر هم بهتره و تو پایتخت من دیدم نکایندگی کنون پارک ساعی هم داره ...
اگه گیرتون نیومد Enerzizeer هم خیلی خوبه
و جدیدا هم فیلیپس یه سری داده که سبز رنگه و من 4تاشو 21 تومن خریدم اون هم خیلی خوبه
کاملیون رو تو سایز AAA تجربه کردم خیلی ازش راضی نبودم و ریسک تقلبیشم خیلی زیاده
در ضمن وارتا شارژرهای فوق العاده عالی ای داره . وارتا دیدین شک نکنید یه سر به وبسایتشم بزنید خوبه . . . .
من فقط تعریف کاملیون رو شنیدم ... خودم نداشتم ... وارتا رو از ناصرخسرو خریدم ... یه مغازه ای هست خیلی بزرگه و خورده لوازم عکاسی زیاد داره اسمش رو یادم نیست
خدا بیامرزه همه رفتگان رو ... باطری سونی دارم حداقل 6 سال پیش خریدم ژاپنی نارنجی و نقره ای رنگ ... از یه بازار تو قشم خریدم ...عجیب شارژ نگه میداره این بشر ... بعد از اون هیچ کجا پیداش نکردم و همه تقلبی بودند
میتونم اطمینان بدم هنوز با اینکه این سونی 1100 mA هست ولی به مراتب بیشتر از وارتا 2300 mA جواب میده علی رغم اینکه حداقل 6 سال هم از عمرش میگذره و خدا میدونه چند هزار بار شارژش کردم ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
من باتری های قلمی کاملیون رو داشتم خیلی خیلی عالی بودن و تا الان باتزی مثل اونا ندیدم بعد از 2 سال کار کردن انصافاً هنوز در حد نو شارژ نگه میداشتن که با دوربین قبلی فروختمشون
دوستان من امروز یه باطری لیتیوم برا FZ50 خودم گرفتم به قیمت 14 تومن البته خوده فروشنده هم گفت اصل نیست ولی اوکی هست میخواستم ببینم این باطری مشکلی برا دوربینم ایجاد نمیکنه و ایا قیمت باطری های مشابه همینه مرسی
دقیقا پکش اینه ظاهرا تو ebay هم میفروشنش Panasonic CGR-S006E Battery For Lumix DMC-FZ50 FZ30 FZ7 | eBay
سلام من یه دوربین G12 گرفتم بعد یه مدت شارژرش خراب شد رفتم یه چینی خریدم باطریمم خراب کرد یه باطری 20 هزار تومنی خریدم اونم بعد یه مدت دیگه کار نکرد رفتم شارژرو عوض کردم هیچ فایده ای نداشت.حالا از کجا میتونم یه شارژر با باطری اصل بخرم؟یا جایی هست که شارزر اصلیشو تعمیر کنن؟