سلام
امروز براي اولين بار چشممان به جمال سري جديد باتريهاي CFL روشن شد, بنا به گفته آقاي فروشنده (که فروشگاهشون فقط باتري و شارژر داره و نماينده دوراسل هم هست) شرکت CFL براي مقابله با سيل باتريهاي تقلبي, بسته بندي جديدي را ارايه کرده که در انتها چيزي شبيه به جاسوييچي دارد و ايشان گفتند که به غير از اين نوع بسته بندي, ساير باتريهاي CFL موجود, قطعا" و بلاشک تقلبي و مهدور الدم ميباشند (البته خودش هم از اونها داشت) قيمت بسته 4تايي با ظرفيت 2600 ميلي آمپر 8000 تومان است (خود من هم وسوسه شدم بخرم, حيف که 8 تا باتري تازه دارم :biggrin: )
.
.
.
.
در ضمن (باز هم براي اولين بار) باتريهاي " کمليون" Camelion را زيارت کرديم (که مدتي است تبليغاتش در ايران شروع شده) و يک شرکت بين المللي (آمريکا+ آلمان+ هنگ کنگ+چين) است که فعلا" در ايران مشغول بازاريابي است.
هر 2 عدد باتري 2700 ميلي آمپر (که در يک پک شيک و زيبا و مناسب براي جابجايي باتري يدک قرار دارند) 4500 تومان قيمت دارند. (ظاهر اينها هم خيلي معرکه بود :rolleyes: )
اينهم سايت شرکت
"کمليون"
کاتالوگ محصولات اين شرکت هم پر از انواع باتري و شارژر بود (يکي از ادعاهاي اين شرکت اين است که بيش از 360 مدل باتري توليد ميکند!!!
) و شارژر ها هم در انواع رفرش دار, LCD دار, ساده و ... هستند.
.
.
اينهم يک عکس دسته جمعي از باتريهاي جديد و اصل CFL و باتريهاي Camelion :
فایل پیوست 2610