صفحه 27 از 213 نخستنخست ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 37 77 127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 261 تا 270 , از مجموع 2121
Like Tree1838تشکر

موضوع: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ

امروز از فروشگاه فیلمباران در ناصرخسرو یک شارژر CFL خریدم. اما مشکلی که دارم اینه که تا به حال سه بار شارژ گذاشتم اما هر دفعه تا 25 دقیقه چراغ سبز میشه!
    دو بار اول رو هم با چراغ قوه و خود دوربین کاملا دشارژ کردم، مشکل کجاست؟
    عکس شارژر و باطری رو attach میکنم
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

كاربر همراه mse1445 آواتار ها
    تشکر کرده
    149

پیش فرض پاسخ: باتری های اصل CFL و باتریهای جدید Camelion

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    سلام

امروز براي اولين بار چشممان به جمال سري جديد باتريهاي CFL روشن شد, بنا به گفته آقاي فروشنده (که فروشگاهشون فقط باتري و شارژر داره و نماينده دوراسل هم هست) شرکت CFL براي مقابله با سيل باتريهاي تقلبي, بسته بندي جديدي را ارايه کرده که در انتها چيزي شبيه به جاسوييچي دارد و ايشان گفتند که به غير از اين نوع بسته بندي, ساير باتريهاي CFL موجود, قطعا" و بلاشک تقلبي و مهدور الدم ميباشند (البته خودش هم از اونها داشت) قيمت بسته 4تايي با ظرفيت 2600 ميلي آمپر 8000 تومان است (خود من هم وسوسه شدم بخرم, حيف که 8 تا باتري تازه دارم :biggrin: )
    .
    .
    .
    .
    در ضمن (باز هم براي اولين بار) باتريهاي " کمليون" Camelion را زيارت کرديم (که مدتي است تبليغاتش در ايران شروع شده) و يک شرکت بين المللي (آمريکا+ آلمان+ هنگ کنگ+چين) است که فعلا" در ايران مشغول بازاريابي است.
    هر 2 عدد باتري 2700 ميلي آمپر (که در يک پک شيک و زيبا و مناسب براي جابجايي باتري يدک قرار دارند) 4500 تومان قيمت دارند. (ظاهر اينها هم خيلي معرکه بود :rolleyes: )
    اينهم سايت شرکت "کمليون"
    کاتالوگ محصولات اين شرکت هم پر از انواع باتري و شارژر بود (يکي از ادعاهاي اين شرکت اين است که بيش از 360 مدل باتري توليد ميکند!!! ) و شارژر ها هم در انواع رفرش دار, LCD دار, ساده و ... هستند.
    .
    .
    اينهم يک عکس دسته جمعي از باتريهاي جديد و اصل CFL و باتريهاي Camelion :

فایل پیوست 2610

ممنون که اطلاعات مفید خودتو در اختیار میزارید این دو برند باطری شارژ هاشون تو چه قیمت هایی هستند

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

ضمنا هر بار 10 عکس بیشتر نمیگیره!

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

من شارژر Uniross رو پيشنهاد ميكنم . درسته كه بعضي امكانات Sony رو نداره اما خيال آدم راحته كه يه جنس اصل گيرش اوومده. البته اينو بگم كه هم رو شارژر و هم روي باطريهاي همراهش Madin China زده الان حدود يكماهه كه استفاده ميكنم . دفعه اول دوم با 20 الي 30 Shot باطريهاخالي شد اما تا حالا براي نوبت سوم حدود 50 تا عكس انداختم (10 تا با فلاش) و هنوز هيچ خبري از آلارم باطري ديده نشده.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    6

دوست عزیز اگر از نمایندگی معتبر خرید کنید و به دقت عمل کنید مطمئنا جنس تقلبی در کار نخواهد بود.
    راستی 50 عکس هم خیلی کمه.
    برای مثال من با دومین شارژ باتری های سونی "شارژر اصل سونی مدل 34hre4 "حدود 600 عکس با دوربینم گرفتم.
    البته نه به صورت پشت سر هم بلکه در باغ و ...
    آرمان صمیمی

FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy

كاربر همراه
    تشکر کرده
    189

نقل قول نوشته اصلی توسط finepix نمایش پست ها
    امروز از فروشگاه فیلمباران در ناصرخسرو یک شارژر CFL خریدم. اما مشکلی که دارم اینه که تا به حال سه بار شارژ گذاشتم اما هر دفعه تا 25 دقیقه چراغ سبز میشه! دو بار اول رو هم با چراغ قوه و خود دوربین کاملا دشارژ کردم، مشکل کجاست؟ عکس شارژر و باطری رو attach میکنم
    جناب finepix! با سلام،
    1- آيا سرگذشت يك مورد از شارژرهاي اصلي C.F.L را در همين تاپيك خوانده*ايد؟
    2- توصيه كلي و اكيد من براي پرهيز از سرگرداني و اتلاف وقت و هزينه*هاي مكرر، شارژرهاي ريفرش*دار سوني اصل (از نمايندگيهاي معتبر) و باتريهاي C.F.L اصل (از فروشگاه فيلمباران) است.
    3- واقعاً حيف نيست تجارب موفق را ناديده بگيريم و تحارب شكست خورده يا مبهم را دوباره تكرار كنيم؟ اگر اين تجارب گرانبها كه با وقت و هزينه*هاي بالاي دوستان به دست آمده و در فروم مطرح مي*شود، نتواند چراغ راه ساير دوستان در مسيرهاي مشابه باشد، حيف از اين زحمت و وقتي كه مي*گذارند و مي*نويسند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    امروز براي اولين بار چشممان به جمال سري جديد باتريهاي CFL روشن شد, بنا به گفته آقاي فروشنده (که فروشگاهشون فقط باتري و شارژر داره و نماينده دوراسل هم هست) شرکت CFL براي مقابله با سيل باتريهاي تقلبي, بسته بندي جديدي را ارايه کرده که در انتها چيزي شبيه به جاسوييچي دارد و ايشان گفتند که به غير از اين نوع بسته بندي, ساير باتريهاي CFL موجود, قطعا" و بلاشک تقلبي و مهدور الدم ميباشند (البته خودش هم از اونها داشت) قيمت بسته 4تايي با ظرفيت 2600 ميلي آمپر 8000 تومان است (خود من هم وسوسه شدم بخرم, حيف که 8 تا باتري تازه دارم :biggrin: ) در ضمن (باز هم براي اولين بار) باتريهاي " کمليون" Camelion را زيارت کرديم (که مدتي است تبليغاتش در ايران شروع شده) و يک شرکت بين المللي (آمريکا+ آلمان+ هنگ کنگ+چين) است که فعلا" در ايران مشغول بازاريابي است.هر 2 عدد باتري 2700 ميلي آمپر (که در يک پک شيک و زيبا و مناسب براي جابجايي باتري يدک قرار دارند) 4500 تومان قيمت دارند. (ظاهر اينها هم خيلي معرکه بود :rolleyes: ) اينهم سايت شرکت "کمليون"
    کاتالوگ محصولات اين شرکت هم پر از انواع باتري و شارژر بود (يکي از ادعاهاي اين شرکت اين است که بيش از 360 مدل باتري توليد ميکند!!! ) و شارژر ها هم در انواع رفرش دار, LCD دار, ساده و ... هستند.
    فایل پیوست 2610
    جناب قديري راد! اين آب و تاب و دريغ از يك نشان؟ لااقل شماره تلفني اعلام كنيد كه مرحع دوستان فقط يك محل نباشد. ممنون از لطف شما.
    ویرایش توسط yousefmon : Thursday 7 June 2007 در ساعت 22:51
    يوسف حيرتي
    ‍Canon Powershot SX10 IS
    Canon Powershot A720 IS

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

سلام آقای حیرتی
    شارژر سونی رفرش دار 45000 تومن فروشگاه پرشیا، بدون رفرش 39000
    اما من Flc رو 18000 هزار گرفتم، ظاهرا مشکلش اینه که دیر بیدار میشه!
    پس از چندبار شارژ وضعیت بهتر شده و تایم شارژ طولانی تر شده و تعداد شات ها به مراتب بیشتر
    تایم شارژ باطریها به تناسب دفعات:
    بار اول 10 دقیقه سبز شد
    دوم 20
    سوم 30 دقیقه
    چهارم 1 ساعت
    و پنجم بالاخره 2.20

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

نقل قول نوشته اصلی توسط mse1445 نمایش پست ها
    ممنون که اطلاعات مفید خودتو در اختیار میزارید این دو برند باطری شارژ هاشون تو چه قیمت هایی هستند
    سلام
    راستش هنوز تو بازار شارژر کملیون نیومده ولی فکر کنم از قیمت مناسبی مثل 15 تومن تا ... داشته باشه, به محض اینکه اطلاعات بیشتری رسید, به سمع و نظر همه دوستان میرسونم.

نقل قول نوشته اصلی توسط yousefmon نمایش پست ها
    جناب قديري راد! اين آب و تاب و دريغ از يك نشان؟ لااقل شماره تلفني اعلام كنيد كه مرحع دوستان فقط يك محل نباشد. ممنون از لطف شما.
    اطلاعات رو از فروشگاه باتری رشیدپور در خیابان سعدی (مشهد :biggrin:) کسب کردم که متاسفانه شمارش رو الآن ندارم. :(
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

بیان تجربه و استفاده از تجارب دیگران زمانی ارزش داره که با پایین ترین قیمت، بهترین استفاده رو ببریم.
    به نظر من توصیه به خرید شارژر سونی، ربطی به استفاده از تجربه دیگران نداره، کاملا واضحه که شارژر سونی اصل برترین و بالطبع گرانترین شارژره، با این حساب میشه بدون نیاز به تجربه دیگران و فقط با خرید از نمایندگی اصلی بهترین جنس را تهیه کرد!

كاربر همراه mse1445 آواتار ها
    تشکر کرده
    149

دوستان لطف میکنید آدرس این فروشگاه هایی که باطری و شارژر اصل رو با قیمت مناسب میفروشن به من بدید تهران البته ممنون میشم

صفحه 27 از 213 نخستنخست ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 37 77 127 ... آخرینآخرین