با سلام
دوستان باتری یدکی دوربین 40D که من ازش استفاده میکنم اصلی نیست (مارکش هاما است) خودم که تازه عکاسی رو شروع کردم ولی همسرم حدود 5 ساله که باهاش کار میکنه و هیچ مشکلی هم تا به حال نداشته نه خود باتری و نه ایرادی به دوربین وارد کرده. حالا اینکه بعضی اساتید به مارک غیر برند ایراد میگیرن بماند اما ما که راضی هستیم
سلام
ميخوام براي فلش يانگنو 560 III شارژر و باتري قابل شارژ بگيرم. بعد از مطالعه چند صفحه از اين تاپيك نتيجه گرفتم Camelion برند قابل اعتماديه.
اما باتري رو چند ميلي آمپر بگيرم؟ 1000، 2300، 2700 يا ...
آيا ميلي آمپر بالاتر به معني بهتر بودنه؟
مرسي
سلام
اصطلاح کامل آن میلی آمپر ساعت است که نشان میدهد یک باطری در طی یک ساعت -قبل از تخلیه کامل- چه شدت جریانی را تولید می کند.
میلی آمپر بالاتر به معنی قدرت ذخیره سازی بیشتر انرژی در باطری است. و در مورد فلاش هرچه از باطری با قدرت ذخیره سازی بیشتر استفاده کنیم، با یک بار شارژ شلیک های بیشتری امکانپذیر خواهد بود.
درود بر شما
سری always ready تهیه بفرمایید. بسیار قابل اعتماد و با دوام است. یک نکته اینکه قبلا (5-6 سال پیش) گفته میشد که فقط 2300 میلی آمپری های این سری اصلی هستند (رنگشون سفید است و قیمت جفتشون بین 14 الی 18 هزار تومان بسته به محل خرید، متفاوت است) الان را نمیدونم چند سال است کاربر DSLR شده ام و سالهاست که توفیق خرید فلاش اکسترنال نصیبم نشده. بد نیست اساتیدی که تجربه کار با سایر ظرفیت های این سری را دارند را دارند اعلام نظر بفرمایند
درود،
طی تجربه عکاسی که با این باتری های always ready 2300 mAh و فلاش SB-910 نیکون داشتم با یک بار شارژ فول تونستم حدود 400 تا عکس بگیرم. باتریهای بسیار خوبی هستند و همونطور که از نامشون پیداست از سری always ready هستند به این معنی که اگه مدت زمان زیادی استفاده نشوند، تنها میزان خیلی کمی از شارژشون رو از دست میدهند (نسبت به سایر باتری ها)
بنده هم خرید این باتریها رو به این دوستمون پیشنهاد میکنم. بماند اینکه از چند تا بسته دوتایی که خریده بودم، یکی از باتریها خراب بود و شارژ نمیشد.
دوستان من برای ۷۰ دی نیاز به باطری یدکی دارم
چی پیشنهاد می کنید؟قیمت هم بدید لطفا؟اگه خرید اینترنتی هم سراغ دارید پیام بدید
یکی از سایتا photixx با 24 تومن تخفیف می ده 75 تومن ،نظرتون چیه ؟
دوستان بنده یک عدد باطری EN-EL15 دارم که با ثبت 250 عکس در بدنه D7000 شارژ تموم میکنه.شش رقم آخر سریال همKC0603 می باشد که جزو سریالهای مشکل دار نیست.به نظر دوستان مشکل از کجاست؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام