نماینده رسمی Cfl
ناصر خسرو نرسیده به پانزده خرداد شماره 142فروشگاه فیلم باران
تلفن 33900661
نماینده رسمی Cfl
ناصر خسرو نرسیده به پانزده خرداد شماره 142فروشگاه فیلم باران
تلفن 33900661
جناب finepix!
با سلام مجدد، ابداً واضح نيست! از كجا واضح است؟ اگر فكر مي*كنيد اين توصيه از روي اسم و برند بوده و پشتوانه*اي از تجارب و استفاده دهها نفر را ندارد، البته در اشتباهيد. به هر حال اميدوارم از شارژر C.F.L نتيجه لااقل نزديك به مطلوب بگيريد. چون الحق باتريهاي آن به مراتب بهتر از سوني هستند. (كه البته اين هم به تحربه معلوم شده)
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
سلام
من شارژر سونی رفرش دار دارم ولی بعد از سه ماه سوخت، 30000 تومن خریده بودم نمیدونم اصل بود یا نه ولی تا پیش از سوختن عالی شارژ میکرد. کسی شارژری سراغ داره که یه سال بی دردسر کار کنه؟
من باتری Kodak رو پیشنهاد میکنم یه سری تولید شفارشی داره اگه گیرتون اومد بخرید من چهار تاشو 10000 تومن خریدم و حدود 700 تاعکس(40 تا با فلاش) با دوربین S3 گرفتم.
دوست عزيز كاملا در اشتباهي . من خودم شارژر سوني هم دارم . شارژر سوني نه گرانترينه و نه برترين . شارژرهاي به مراتب برتر و حرفه اي تر و 100 البته گرانتر هم با كمي دقت ميشه پيدا كرد . براي نمونه اين شارژر http://www.towerhobbies.com/products...tcpp9100m.html كه دوستان ظاهرا 75000 تومان قيمت كرده بودند. هيچ گراني دليل بر برتري نيس . ضمن اينكه سوني متاسفانه مدلهاي كاملاااااااااااااااااااا تقلبي رو هم در بازار ايران به وفور داره و تشخيص اينكه شارژر اصل هس يا تقلبي كار خيلي خيلي سختيه . اگر شكل حرفه اي ميخوايد كار كنيد به سراغ همون شارژر كه لينك دادم بريد . اما اگر به دنبال استفاده ي معمولي هستيد من شارژ JPL رو كه داراي LCD هم هست پيشنهاد ميكنم به قيمت 18000 تومن . براي باطري هم ميتوني به سراغ Sunnybatt هاي 2400 mAH بريد كه هر 2 تاش به قيمت قديم من 3600 تومان بود . اگه فكر كنم با قيمت جديد باطريها به 4000 تومن رسيده باشه . مزيت اين باطريها نسبت به موردهاي مشابه اينه كه تقلبي نداره .
.....
سلام به همه دوستان
من حدود یک سال و 4 ماه پیش به کمک راهنمایی دوستان یک شارژ ر سونی Bcg-34hrd4 خریدم که 4 باطری سونی 2500 بیکل متال داشت . و به نظر میرسه که اصلی باشه.
دوربینم هم کانن اس تو هستش
اوایل که باطریها رو شارژ میکردم معرکه بود و خیلی دوام داشت حتی با فلاش که عکس میگرفتم خیلی عکس میگرفت الان یادم نیست چند عکس با یک بار شارژ میگرفتم.
اما حدود 3 ماهی میشه که هر چی باطریها رو شارژ میکنم چند روز بعد خالی میشه اگه بلا فاصله بعد از شارژ هم استفاده کنم شاید 100 عکس بدون فلاش هم نگیره.
در ضمن چون کم عکس میگیرم شاید 30 بار باطریها شارژ نشدن . چند بار اونها رو با دکمه رفرش هم شارژ مجدد کردم فایده نداشته.
میخواستم ببینم واقعا عمر این باطریها اینقدر کم هست؟ و آیا راهی برای ریکاوری باطریها وجود داره یا خیر.
ممنونم از راهنمای شما
البته مشکل گفته شده از باتري است نه شارژر ... آقاي حيرتي هم گفته بودند که خصوصا در حالتي که بين استفاده ها وقفه ميفتند باتري هاي cfl کارايي بهتري نشان ميدهندقابل توجه دوستانی که بلافاصله شارژرهای سونی را پیشنهاد میکنند: تحویل بگیرید
تجربه خودم هم اين بود که باتري هاي همراه شارژر سوني که 2300 بودند از يک جفت 2500ي که بعدا از ايران رهجو خريدم امروز کارايي بهتري دارند ... هنوز تعداد عکسها بعد از شارژ خوب است اما بعد از حدود 2 هفته باتري ها عملا خالي ميشوند!
كسي ميتونه بمن بگه كه با يه جفت باطري خوب 2500m حداقل چند تا عكس با فلاش و چند تا بدون فلاش گرفت (دوربين من A710 هست)
جناب شباب! با سلام،
1- هرچند در همين تاپيك يك بار گفته*ام، اما به جهت جالب بودن موضوع و به اين اميد كه تكرار در حافظه*ها مؤثر افتد، مجدداً مي*گويم يك بار با يك شارژ باتريهاي C.F.L در دوربين S2IS توانستم در حدود 1760 عكس بگيرم كه در تمام آنها فلاش زده*بودم!
2- باتريها سوني من بعد از حدود 5/1 سال عمرشان را به شما دادند. اما از شارژر فوق*العاده راضيم و نيز باتريهاي C.F.L
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS