حق با شماست اما یک پیشنهاد دوستانه
برا خرید لوازم جانبی به ناصر خسرو بروید نه جمهوری شانس موفقیت بیشتری دارید
حق با شماست اما یک پیشنهاد دوستانه
برا خرید لوازم جانبی به ناصر خسرو بروید نه جمهوری شانس موفقیت بیشتری دارید
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من شخصا" باتريهاي Camelion رو ضمانت ميكنم!!
هم از نوع قلمي و هم نيم قلمي اين مارك استفاده كرده ام و براي بعضي از دوستانم هم خريدم كه همه از آن راضي بودند و از دوام شارژ و قدرت آنها بينهايت راضي.
بنده 6 ماه پيش يك شارژر هنهل با 4 باطري قلمي خريدم (همه ميدونن از كجا ....) باطريهاش فوق العاده بودند و بنا بر نياز فقط دو تا از باطري ها رو استفاده ميكردم .عمر باطريها به حدي بود كه بعد از حدود سه هفته از شارژشون كه ميگذشت نياز به شارژ مجدد پيدا ميكردن و تمام اين مدت توي دوربين بودن و بطور متوسط روزي دو سه شات با دوربين (گاهي بافلاش) ميزدم . و اگه يادتون باشه همون موقع تو همين تاپيك دوسه تا پست در تعريف و تمجيد از اين باطريها زدم .
حدود دو ماه قبل اين دوباطري رو شارژ كردم و داخل دوربين گذاشتم اما بنا به دلايلي باطريها چهار هفته بدون استفاده در دوربين ماندند و بعد اين مدت چون حدس ميزدم كه شارژشون خالي شده دوباره اوونا رو در شارژ گذاشتم و طبق معمول حدود 4-5 ساعت طول كشيد تا چراغ سبز شارژ روشن بشه ....
بعد از شارژ باطريها رو در دوربين گذاشتم و .. اولين شات رو زدم .. كمي زووم رو عقب و جلو كردم و دومين شات رو با فلاش زدم و و به شات سوم نرسيده ديدم روlcd الارم low batt ظاهر شد .. بعد اين قضيه هرچند بار هم كه اين باطري هارو شارژ كردم بازم به شات چهرم پنجم نرسيده خالي ميشه و فكر كنم عمر باطريها تموم شده باشه .
اينو گفتم كه ديگران سراغ اين مارك نرن .
در طول اين ششماه چون عمر اين باطرهاي نازنين:( خيلي بالا بود فقط 10 12 بار نياز به شارژ پيدا كردن .....
آقا کاوه عزیز
من خودم یک سری باتری سونی دارم ازشون راضی هستم
اما چون باتری های نیکل متال هیدرید (Ni-MH) هستند اولا اگر بی استفاده بمونن دشارژ می شن و ثانیا زمانی که با این نوع باتری کار می کنید و دوربین آلارم می ده تقریبا دیگه شارژ زیادی ندارند و دیگه نمیشه باهاشون کار کرد (این خاصیت باتری های با وفای Ni-MH هستش که تا آخرین لحظات ولتاژ را بین 1.2 تا 1.1 ولت نگه می دارند ) پس بهتری یک سری باتری زاپاس داشته باشیم از سوی دیگر این نوع باتری ها با گذشت زمان با سرعت بالایی دشارژ می شن (در روز اول 5 تا 10 در صد در روز های بعد 0.5 تا 1 در صد در هر روز در دمای اتاق)
با این تفاسیر من تصمیم گرفتن یک سری باتری Camelion always ready بگیرم که به اداعای تولید کننده بعد از 6 ماه 10 درصد و بعد ار یک سال 15 درصد شارژ خودشون را از دست می دن
این باتری توسط دوستان دیگه هم توصیه شده و من در نهایت تصمیم گرفتن باتری زاپاس رو از این مارک بگیرم گرچه شاید اعتبار اسمی سونی رو نداشته باشه. به امتحانش می ارزه :cool:
Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
Olympus SP 570 UZ
فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات
دوست عزیز تا حدودی فرمایش شما صحیح است اما تا به حال به سری جدید باطری های سونی هم فکر کرده اید؟
http://www.sony.co.ir/product/nh-aa-b2k
باطری های سری CycleEnergy آبی سونی دقیقا همان چیزی است که شما نیاز دارید...
شخصا در خرید باطری بسیار حساس هستم.به غیر باطری های سونی به هیچ مارک و برند دیگری اعتماد ندارم.نه اینکه باطری های دیگر بد باشند و یا مشکلی داشته باشند.خیر!مشکل این است که آزموده را آزمودن خطا است و سونی برای بنده کارش را پس داده و دو سری باطری را چند سال است دارم و هنوز هم عالی هستند انگار روز اولشان است.
در کنار بنده دوستی تا به حال 4 سری باطری های مختلف از فوجی تا دوراسل و انرجایزر و هنل خراب کرده اند و تازه به سونی بنده رسیده اند! ( آن هم سونی های دست دوم بنده که برایشان مدتی است عالی کار می کند )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
راستي يادم رفت كه بگم بعد از اون همه پست زدن و تحقيقات و كمك گرفتن از دوستان بخصوص آقاي حيرتي؛در مورد شارژرهاي 15 دقيقه اي،بالاخره چكار كردم!!
نخريدم! :::big grin:::
چون هر چقدر حساب كردم ديدم اگر ميخواستم بخرم بايد در موقعي كه S3 IS را داشتم و وابستگي شديد به باتريهاي قلمي داشتم اين كار را ميكردم (كه نكرده بودم) و حالا براي يك فلاش؛ كه در نهايت با كم شدن شارژ مدت زمان آماده شدن فلاش بيشتر ميشود،اين كار چندان ضرورتي ندارد، به همين دليل يك شارژر Nikon MH-70 كه دو تا باتري قلمي را در مدت 2.5 ساعت شارژ ميكند خريدم+ 4 عدد باتري 2700 كمليون :)
اين شارژر مدتي قبل در بازار به وفور وجود داشت، به قيمت 6 هزار تومان (يعني مفت) ولي با كم شدن آن قيمتش به 10 هزار تومان رسيد كه البته بنده 8500 خريدم.
در ضمن، تقلبي هم نيست و دقيقا" با شارژري كه همراه coolpix 3200 برادرم است، مطابقت دارد.
ابعاد جمع و جور و زمان كم شارژ آن، دقيقا" همان چيزيست كه ميخواستم. :)کد:http://www.nikon.com.sg/productitem.php?pid=270-299d94d92f
حرف شما درسته
من با بررسی که در مورد این باتری های Ni-MH کردم متوجه شدم که نوع معمولی آنها سرعت نشتی بالایی داره اما نوع دیگری از این باتری رو نیز شرکت های باتری سازی ساختند که سرعت دشارژ پایینی دارند (Low Self Discharge Batteries) این باتری ها از نوامبر 2005 به بازار امدند و به هدف مصرف در وسایلی که جریان کمی مصرف می کنند و یا قرار است مدت زمان در دستگاه بمانند عرضه شدند مانند ساعت و کنترل ریموت ها، البته برای مصارف عکاسی هم مناسب هستند
چیزی که تا الان نمی دونستم این بود که فکر می کردم فقط Camelion این نوع باتری ها رو ساخته اما با همین طور که اقا کاوه گفتند سونی هم تولید می کنه و البته سانیو، پاناسونیک، کداک و....
این هم لیست نام این نوع باتری در هر مارک
همون طور که در بازار دیده میشه به نظر می رسه که sony فقط باتریهایش را با نظارت پخش می کنه
خبری از پخش منظم باتری های sanyo و panasonic نیست!! منظورم وارد کننده اصلی و شناخته شده ندارند
اگه هست دوستان اطلاع بدن!
AccuPower AccuLoop
AgfaPhoto direct energy
Conrad Electronic Endurance
Duracell ActiveCharge
Duracell Pre-charged
Hähnel Synergy
Kodak Pre Charged
Maha Powerex Imedion
Panasonic INFINIUM
Panasonic R2
Powertech Enekeep
Rayovac Hybrid
Sanyo Eneloop
Sony CycleEnergy Blue
VARTA Consumer Batteries Ready2Use
Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
Olympus SP 570 UZ
فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات
سلام دوستان. من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم و اطلاعات خوبی بدست آوردم. مدل های سونی که آقای حیرتی معرفی کرده بودن اسم هاشون با گذشت زمان تغییر می کرد، مدل BCG-34HRD4 بعد شد BCG-34HRE4 آخرشم فکر کنم شد BCG-34HRMF4 یکی هم مدل BCG-34HRMD4 بود که هر دو فکر می کنم سفید رنگ هستن و امتحان پس داده.بگذریم!
من می خوام شارژر و باطری برای دوربین canon sx10 is بگیرم که مثل s5 چهار عدد AA می خوره.
چند تا مدلی که تو سایت سونی ایران دیدم فقط BCG-34HRMF4 دارای 4 عدد باطری 2700 بود و بقیه 2500 و پایینتر داشتن.
البته نمی دونم این شارژر چهار تا رو یکجا شارژ می کنه یا فقط جای دو تا باطری داره؟؟ و چقدر طول میکشه که چهار تا باطری 2700 رو کامل شارژ کنه؟ و قیمتش در حال حاضر چنده و موقع خرید چجوری بفهمم اصل هست؟
حالا به نظرتون این مدل شارژر و باطری می تونه برای این دوربین مناسب باشه یا نه؟
اگر مدل های سونی بهتری می شناسید که امتحان خودشون رو پس دادند معرفی کنید.
باتشکر
سلام به همگي ... ميخواستم بپرسم اگه بخوام براي S5 يه آداپتور بخرم تا توي محيط داخلي و حين فيلم گرفتن باتري هام به فنا نرن و بتونم آخر كار چند تا عكس با فلاش هم بگيرم.
شما چي رو پيشنهاد ميدين ؟