1- بستگي داره جريان شارژ دستگاه چقدر باشه با تقسيم 2700 بر جريان شارژ مدت زمان حدودي اوون بدست مياد .
2- با اوون ميشه هر باطري رو شارژ كرد البته بسته به ظرفيت باطري زمانها متغير خواهد بود ولي حتي الامكان سعي كنيد شارژر و باطري رو از يه مارك انتخاب كنيد .
3- ظاهرا" داره لينك زير رو ببينيد
کد HTML:http://www.sony.co.ir/product/bcg-34hrmf4
باطري هاي CFL با 3000mah چه جور باطري هايي هستند ؟
من باطری سونی اصل خریدم 2500 منتها شارژ سونی تقلبی دارم که قبلا خریده بودم حالا با همین شارژر دارم شارژ میکنم یه 5 ساعتی تا الن طول کشیده هنوز شارژ نشده فروشندش که گفت 6 ساعت. ببینم شارژر مهمه یعنی ممکنه باطری رو خراب کنه یا به دوربین رو هم غیر مستقیم با شارژ نادرست باطری خراب کنه؟
یا اینکه بهتره برم یه َارژر سونی اصل هم بگیرم.
بعد اینکه چقدر باید طول بکشه تا 2500 سونی شارژ شه بسته به شارژر داره ؟ و جریان خروجی َارژر رو چطور میشه تشخیص داد
نه من جواب شما رو ندادم خودم هم سوال پرسیدم منتها بهت پشنهاد میکنم سونی از نمایندگیش بخر. جفتی 5 تومن هست. دوراسل هم جفتی 10 تومن. من خودم سونی خریدم
منتها با شارژر تقلبی سونی:biggrin: که داشتم 8 باطری 2500 میلی آمپرم رو شارژ بود ولی چراغ شارژش خاموش نشد منم دیدم اینطوریه باطری رو درآوردم.که به باطری صدمه نخوره. حالا ببینم مدت شارژ چقدر است ؟ فروشندش بهم 6الی 7 ساعته؟؟؟؟
منم یه شارژر تقلبی سونی دارم . سه سری باطری هم دارم که اونام تقلبی والا تا 24 ساعت هم گذاشتم توو شارژ ولی چراغش خاموش نمیشه
جريان خروجي شارژر رو توي كاتالوگ اوون ويا پشت خود شارژر قيد ميكنن .
شارژر ميتونه باطري رو خراب كنه اما اينكه باطري هم به دوربين آسيب برسونه كمي بعيد هست .