شارژرهاي سوني با 4 باطري به قيمت 40 تومن تقلبيه يا اصله ؟
شارژرهاي سوني با 4 باطري به قيمت 40 تومن تقلبيه يا اصله ؟
سلام خسته نباشید
نظر شما درمورد باتری های Kodak چیه؟
و شارژر های اتوماتیک چطورند؟فروشنده انرژیزر معرفی کرد و گفت 28 تومن که خودش تا شارژ شد خاموش کنه!
باتری خوب و شارژر مناسب بهم پیشنهاد کنید.
مرسی
فقط از نمایندگیش بخر برو به سایت سونی و لیست خرده فروشها رو ببین در ضمن از اون لیست هم که دیدی برو از فروشگاه معتبرش خرید کن . حداقل قبل از خرید به قیافه شارژر وباطری که تو سایت سونی هست دقت کن. یک هولوگرام لیزری هم روی باطریش داره. سبز و لیزری هست سونی میزنه و از یک طرف genuie که اگر درست لاتینش رو نوشته باشم می شه اصل.
همین وموفق باشید.
من یک موردی درمورد انرجایزر بگم تو سایتش باطریش رو زده 2450 میلی آمپر و شکل ظاهری بسته بندیش هم مشخص است رجوع کنی به سایت انرجایزر.
ولی در چندتا مغازه که منهم رفتم برای خرید روی باطریها زده بود 2500 میلی آمپر وشکل بسته بندی هم فرق داشت. این برای من سوال شده؟ در مود شارژرش هم تو مغازه که بودم تو بسته شارژر دوتا باطری 2500 داشت. که بازجای سوا داره.چون توسایت انرجایزر گفته فقط 2450 داره.
http://www.energizer.com/products/hi...y-charger.aspx
به هر حال موقع خریدش باید همه چیزش با اونی که توسایتش است یکی باشه تا از اصل بودنش شاید مطمعن شد.
من خودن 2 تا باطری سونی اصل خریدم
شارژر خراب، باتري را خراب ميكند و باتري خراب ؛ دوربين را ! و دوربين خراب اعصاب صاحبش را.
جواب بسياري از سوالات اخير دوستان، در همين تاپيك دهها بار مطرح شده و پاسخ داده شدند، اگر زحمت بكشند و حداقل 20-10 صفحه آخر اين تاپيك را مطالعه كنند، هزينه كمتري متقبل ميشوند و نتيجه دلچسب تري ميگيرند.
CFLشارژری داره که ابتدا با ولتاژ به صورت شک باطری رو تحریک می کنه تا 50% شارژ بعد شروع به شارژ عادی می کنه در صورتی که فراموش شه باطری رو از شارژ بردارید خودش شروع به دی شارژ می کنه
من الان یک سالی هست استفاده می کنم مشکل خرابی باطری با هاش نداشتم مدلش DET-8601A
روی خودش 4 تا باطری 3000 ملی داره من 8 تا باطری 2800 هم دارم که از اون هم راضی هستم باطری 2800 اصل تو ناصر خسرو جفتی 3000 تومان
باطری خراب دوربین رو خراب نمی کنه تمام مدارات الکترونیکی دارای 2 مدار اولبه هستن که یکی مدار تغذیه و دومی مدار محافظ تغذیه هست مدار اول ولتاز ورودی رو بسته به نیاز کم یا زیاد می کنه و در سطح مدار پخش می کنه
مدار دوم که محافظه در سورتی که ولتاژ از یک حدی بیشتر باشه جلوی ورودی بیشتر رو میگیره اگه ورودی ولتاز شک دار باشه یعنی باطری خراب باشه باز هم جلوی مدار رو میگیره
اگه این مدار نبود شما اگه باطری رو یک بار اشتباه مینداختید کل مدار شما می سوخت
با سلام،
متأسفانه پرسشهاي تكراري و زايد (انگاري كه حتي يك پست از مطالب قبلي را نخواندهاي) و نيز پاسخهاي بجا يا بيجا كه هرچند دلسوزانه باشد، اما در هر حال پرسشكننده را به ادامه اين رويه تشويق ميكند، از غناي تاپيك كاسته و آن را به انبار كاهي تبديل ميكند كه پيدا كردن مطالب مفيد و كارگشا در آن به يافتن سوزني ميماند. به عنوان مثال، غالب پستهاي شماره 720 تا اينجاي اين تاپيك از اين دستهاند.
نتيجه كار كساني كه به جاي وقت و حوصله خود، ترجيح ميدهند از وقت و حوصله ديگران سرمايهگذاري كنند، همين است.
ویرایش توسط yousefmon : Monday 2 March 2009 در ساعت 21:03
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
دوستان من قراره اگه خدا بخواد sx10 بگیرم و چون این دوربین ها hd فیلم برداری میکنن باتری واسم خیلی مهمه دوستان چه باتری بخرم با چه شارژری با چه قیمتی ؟فقط چیز خوبی باشه
ممنون
نوید سادات
:::flickr:::