سلام
من یه سوال دارم
من دوربین 7D دارم یه سه پایه میخوام با یه هد واسه عکاسی پانوراما . نمیدونم چه مدل یا مارکی بخرم
ریموت کنترل هم میخوام اگه ممکنه کمکم کنید
سلام
من یه سوال دارم
من دوربین 7D دارم یه سه پایه میخوام با یه هد واسه عکاسی پانوراما . نمیدونم چه مدل یا مارکی بخرم
ریموت کنترل هم میخوام اگه ممکنه کمکم کنید
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
دوستان کسی با این هد کار کرده؟ کسی هست که بشناسه این هد رو و تجربه عملی داشته باشه یا هر اطلاع دقیقی از مزایا و معایبش در مقابل سایر بال هدهای هم قیمتش؟
(یکی از سایتها 145 هزار تومان قیمت زده)
Wimberley Professional Photo Gear - Arca-Swiss B1 - Retrofit
Giottos- MH 2000-652 Pro Socket & Ball Head w/ Q Release Plate : Broadway Camera, Your Specialty Camera Store in Vancouver, Canada
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید سه پایه و هدی برای یک 60دی با لنز 24-105 و همچنین لنز 100 2.8 is
در واقع با خوندن صفحات قبلی به این نتیجه رسیدم که یه سه پایه بگیرم که حالا کمی هم هزینش بیشتر باشه ولی هم محدود کننده نباشه و هم جا برای استفاده از لنزهایی کمی سنگین تر داشته باشه! موارد استفاده هم استودیو و مایکرو و در آینده محیط بیرون بیشتر
حداکثر بودجه 300
ممنون
سلام
میتونید با کمی افزایش بودجه به Manfrotto 055Xprob فکر کنید و بسته به کاربردتون به هدهایی مثل 324و 804و 496و.... فکر کنید
و دیگه اینکه میتونید به Manfrotto 190Xprob هم فکر کنید که کمی ارزانتر از 055 است و البته کمی سبکتر که هم بدرد ماکرو میخورن و هم استودیو (ولی معمولا تو استودیو چنین پایه هایی استفاده نمیکنن)
شاد باشید....
پ.ن: 055 مقاومتر از 190 می باشد
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali