یک سوال
هد 804RC2 مانفرتو ماکزیمم تحمل وزنش 4 کبلو هست
آیا برای کنون 7دی و کنون 105-24 مناسبه ؟
چون حدود 2.5 کیلو هستن و میترسم این هد ضعیف باشه
سلام
من تازه عکاسی رو شروع کردم با نیکون d5100. میخواستم یه سه پایه و هد پانورامیک مانفرتو بخرم. البته برام مهمه که بجز حالت چرخش افقی ، چرخش عمودی هم داشته باشه. یک نفر رو دیدم که روی سه پایه مانفرتو یک میله حالت اکستنژن داشت، میله در حالت افقی قرار میگیرفت و دوربین با هد مخصوص میتونست روی این میله 360 درجه بچرخه(عکسهای این شخص رو هم میتونید اینجا ببینید dp-photographic.com | Photography by David Parlevliet). ضمنا من هدفم پانورامیک از آسمان شب هستش و پایداری برام خیلی مهمه. اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن ممنون میشم (تهیه سه پایه مشکلی نیست، من استرالیا زندگی مینکم)
بین این 2 مدل کسی تجربه ای داره که کدوم میتونه برای استفاده بهتر باشه ؟
vanguard 263at + ball head sbh100
manfrotto 055 xprob + 804 rc2
من تجربه ای با ball head ندارم اصلا اما sbh 100 حالت پانوراما هم داره
804rc2 هم باهاش کار کردم احساس میکنم حرکتش نرم نیست و برای تغییر زاوایای کم زیاد راحت نیست اما فکر کنم خیلی دقیق تر از ball head باشه
متاسفانه تجربه استفاده از ونگارد رو هم ندارم و نمیدونم آیا امکانات اضافه و قیمت کمترش ارزش داره که از مانفروتو 055 که واقعا میدونم استحکامش زیاده ، صرف نظر کنم ؟
کسی تجربه ای داره ؟
درباره هدها نظر خاصی ندارم چون به کاربری شما برمیگرده.ولی اون مدل ونگارد قابل مقایسه با 055 نیست.در این رده قیمتی سه پایه ای محکمتر و ایستا تر 055 پیدا نمیکنید.به نظر من بهترین گزینه 055هست و بس.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
100% مانفروتو055 بهتره ونسبت به قیمتش واقعا استحکامش عالیه فقط تو سفرهای پیاده یخورده پوست میکنه که من به همین دلیل فروختمش 190 خریدم ...و جدا از خصوصیات مکانیکیش شما یه روز به فکر تعویض تجهیزتون افتادین میتونید روش حساب کنید و کمک حالتون باشه تا بمونه رو دستتون بلای روحتون بشه... هد هم 804 خیله دقیقه ولی بال هدها تو سرعت تنظیم عالی هستند ولی دقت خوبی ندارن که بستگی به نیازتون داره... من خودم 496 رو دارم و از سرعت عملش خیلی راضی ام فقط یهو از دستتون در میره و از اول باید تنظیمش کنید که این مشگل رو 804نداشت ولی تو کوله جای دوتالنز رو میگیره یا اینکه 100 تومن پول کیفش بدین و تو سفرهاتون یه کیف گنده تر از کوله هم باخودتون بکشید....
ممنون
190 برای کنون 7دی و 105-24 لرزش زیادی نداره ؟ توی فروشگاه که امتحان کردم احساس کردم برای بادی های سبکتر مناسبه
496 خیلی خوب بود اما خب برای پانوراما اصلا مناسب نیست و برای همین بیخیالش شدم چون فعلا لنز واید ندارم و برام زیاد پیش میاد که نیاز ضروری به پانوراما پیدا میکنم
با توجه به نظر شما و نظر قبلی و همینطور ریویوهایی که خوندم فکر کنم دیگه به ونگارد فکر نکنم
بیشتر جذب لوازم اضافی و قیمت کمتر و مشائل جانبیش شده یودم !
من به خاطر همین تفکر برای D700و گریپو70-200 یا300م.م+SB900 (حدود 4کیلو) پایه 055 رو خریده بودم که تو سفرها گردنمو داغون میکرد و بعدش 190 خریدم که به نظرم خیلی مناسبه
هد هم 804 مناسبه فقط خیلی الکی گرون شده الکی ...
تو بازار یکی هست که خودش مانفروتو وارد میکنه و قیمتاش نسبت به نمایندگی خیلی پایینتره اونجا هم یه سر بزنید بد نیست من مال خودمو از اون خریدم که 50 تومن کمتر از نمایندگی مانفروتو میداد...