سه پایه ی گیتزوئی که بهش اشاره کرده بودید، بالای یک میلیون تومن قیمت داره (600$)
با بودجه ی شما، مانفروتو 190xProB آلومینیومی، و یک بال هد جون دار، گزینه ی خوبی باشه.
سه جهته، در حمل و نقل عذاب آور خواهد بود. و بیشتر در استودیو
بال هد جوی استیکی هم در عملکردهائی که نیاز به سرعت بالا در تعویض وضعیت ندارد، با نوع معمولی آن تفاوتی در عملکرد نخواهد داشت.
سلام
اولاً محض اطلاع خودم میپرسم ، هدهای منفروتو به سه پایه گیتزو میخوره؟
در مورد اینکه بال هد باشه یا سه محوره ، چیزی که واضحه اینه که بال هد ها سریعتر به موقعیت مورد نظر تنظیم میشن ، سه محوره ها اما برای کارهای پن و تیلت و فیلمبرداری قابل اتکا تر هستن . اول باید ببینید نیازتون دقیقاً چیه؟!
میتونید به هدهای جواستیکی هم نیم نگاهی داشته باشید . + و +
البته این هدها برای کار پن یا تیلت در یک محور ثابت اصلاً مناسب نیستند اما تنظیمشون خیلی سریع انجام میشه و تنها با فشار دادن شاسی هد آزاد میشه تا در موقعیت مدنظر قرار بگیره
به نظر من برای کارهایی که گفتید بال هدها کاملا جوابگو هستند.به نظر من هدهای سه جهته مثل 804 به دلیل بزرگ،سنگین و دست و پاگیر بودن برای شما که زیاد مسافرت میرید و وزن و اندازه تجهیزات براتون مهمه مناسب نیستند.اگر من جای شما بود با بودجه حدود 200(قیمت بندر) تا 250 حدودا (قیمت تهران) هد 498 مانفروتو رو میخریدم.گرچه 496 رو هم کافی میبینم! تحمل وزن بالای 5 کیلو جنس خوب بدنه قیمت مناسب و در نهایت حجم کم هم از مزایای این هدها هست که فکر میکنم همه اینها براتون مهم باشه.
مانفروتو جوی استیکی 327 رو هم یک بررسی بکنید.هد سریع و راحتی هست با تحمل وزن مطلوب شما.
ویرایش توسط lamagra : Sunday 1 July 2012 در ساعت 12:42 دلیل: تایپی
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
من يك هد سه جهته ي 804RC2 دارم و بايد بگم كه اصلا ازش راضي نيستم. علتش هم وزن زياد يا بزرگيش نيست چون من اهل اينور و انور بردنش نيستم بلكه علت نارضايتيم عدم دقت لازمه. چون قرار هد هاي 3Way دقيق تر از Ball Head ها باشن ولي به نظر من اينطور نيست و براي كاراي دقيق (به خصوص مكرو گرافي) مناسب نيست چون شما با هزار زحمت هد و سه پايه رو تنظيم مي كنيد بعد كه هر كدام از پيچ هاي سه جهته رو سفت مي كنيد يكي دو ميليمتر جابجايي ملاحظه مي كنيد كه كار تنظيم رو طولاني و سخت مي كنه!
فرهاد حسيني
منم اصلا با این هدهای سه جهته راحت نیستم.الان به اجبار یک هد سه جهته ونگارد دارم ولی کلی طول میکشه تا تنظیمش کنم.آخرشم دست و پا گیره! الان از فروختن هد جوی استیکی ونگارد جی اچ 100 کاملا پشیمونم.جز یکمی بزرگ بودنش واقعا هد راحت(از نظر استفاده) و خوبی بود.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی