صفحه 227 از 366 نخستنخست ... 127 177 217 223 224 225 226 227 228 229 230 231 237 277 327 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 2,261 تا 2,270 , از مجموع 3660
Like Tree4987تشکر

موضوع: سه پايه ها و هدهاي آنها...

كاربر همراه hanif azizzadeh آواتار ها
    تشکر کرده
    557

نقل قول نوشته اصلی توسط alire3a نمایش پست ها
    دوستان میشه من رو راهنمایی کنید.من یک سه پایه محکم برای تحمل یک دوربین فول فریم با یک امر 70-200 f2.8 لازم دارم .برای عکاسی ماکرو هم مناسب باشه و تا جای که ممکنه سبک باشه و در حالت جمع شده کوتاه و جمع و جور باشه بیشترین ارتفاعش هم از 170 سانت کمتر نباشه دوستان ممکنه لطف کنند و راهنمایی کنند چه مدلی از چه برندی این خصوصیات رو داره؟ قیمت هم تا 1500000 تومان باشه بهتره ولی اگر موردی مناسب باشه بیشتر هم میتونم هزینه کنم
    درود
    دوست عزیز من vanguard alta pro 253 خریدم تا 7 کیلو وزن رو تحمل میکنه و قابلیت T (ماکرو ) هم داره حدود 700 جنسش از کربنه و مقاومت خوبی داره لینک
    هد هم بنده در پست قبل زدم که منتظر تجربیات دوستان هستم شما هر کدام رو انتخاب کنید جواب کار شما را خواهد داد
    موفق باشید
    alire3a تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    5

ممنون اما این طولش در هنگام جمع شدن 10 سانت بیشتر از مشابه خودش در منفروتو هست در صورتیکه بیشترین طولی که داره به 170 نمیرسه هرچند قیمت خوبی داره اما اندازه و وزن کوچیک و کم برای من اولویت است
    MA.KA تشکر می‌کند.

كاربر جديد goran آواتار ها
    تشکر کرده
    95

با این مقدار پول از برند منفروتو گزینه های خوبی برای انتخاب هست مثلا Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon ویا Manfrotto MT190XPRO4 که بسیار عالی هستند
    msh2200، alire3a و MA.KA تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    5

ممنون از راهنمایی شما تفاوت این دو مدل در چه هست و آیا هردو قابلیت ماکرو گرافی دارند؟

كاربر جديد goran آواتار ها
    تشکر کرده
    95

ممنون از راهنمایی شما تفاوت این دو مدل در چه هست و آیا هردو قابلیت ماکرو گرافی دارند؟
    در ارتفاع . قطر پایه ها . وزن سه پایه . و ظرفیت بار . واطلاعات بیشتر و مفید تر را در صفحات همین تایپیک میتونید مطالعه کنید. هر دو قابلیت ماکرو دارند
    yaghoobi، alire3a و MA.KA تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    754

ممنون اما این طولش در هنگام جمع شدن 10 سانت بیشتر از مشابه خودش در منفروتو هست در صورتیکه بیشترین طولی که داره به 170 نمیرسه هرچند قیمت خوبی داره اما اندازه و وزن کوچیک و کم برای من اولویت است
    اول بگید قدتون چقدره؟
    بعد بودجه برای سه پایه باهد است یا تنها سه پایه؟
    ارتفاع سه پایه + هد + دوربین حساب میشود یعنی 170 +15 هد +10 دوربین میشود 195
    MT055CXPRO4 بزرگتر سنگین تر و ارتفاع بیشتری دارد که برای حمل واقعا مشکل است(2 کیلو) ولی تنها گزینه برای 70-200 بصورت مطمئن و پایدار است
    مدل MT190Cxpro4 سبک تر ظریف تر و قابل حمل تره تنها فرقشون اینه ولی برای 70-200 مناسب نیست(تجربه کردم) ولی برای لنز های کمتر عالیه
    پیشنهاد من مدل قدیمی همین MT055 است شک نکنید خیلی بهتره 055cxpro3 قیمت 1200
    برای ماکرو هم سه پایه کوچک خیلی بهتر از اینا جواب میدهد

ضمنا تا اینجا شد سه پایه شما حتما به هد خوب هم نیاز دارید که با توجه به نیاز ماکرو شما 405 و 410 junior را پیشنهاد میکنم
    برای بال هم اگر به خارج دسترسی دارید هدAcratech و در حالتی که ارزانتر میخواهید مدل منیزیم منفراتو MH055M0-Q2
    بعدها به ریل ماکرو هم فکر کنید

در ارتفاع کمتر از همه اینها بهتر برای حمل مدل GlobeTrotter است چه کربن و چه آلومینیومی این سه پایه مستحکم بسیار قابل حمل و با هد مناسب برای دوربین شما است قبل از هزینه بیشتر این را تهیه کنید بعد اگر احساس کمبود فرمودید براحتی بفروشید و مدل بزرگتری را تهیه کنید
    ویرایش توسط siosha : Saturday 27 September 2014 در ساعت 17:11
    goran، roshan1200، alire3a و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    5

قبل از هرچیز سپاس فراوان که وقت گذاشتید و پاسخ دادید
    خوب پس تا 160 ارتفاع هم کارم رو راه میندازه
    بودجه رو برای هردو تا 1800 میتونم کنار بگذارم
    اختلاف وزن این دو مدل MT055CXPRO4 و MT190Cxpro4 چقدر هست ؟ چون من قطعا نمیتونم یکی برای وقتی 70-200 همراه دارم بگیرم یکی برای وقتی همراهم نیست
    اما مشکل MT190Cxpro4 با 70-200 چی هست.یعنی اگر از این ترکیب استفاده کنم چه مشکلاتی ممکن هست پیش بیاد
    مزایای 055cxpro3 نسبت به مدلهای جدید چی هست/.
    ماکرو جزو برنامه های من هست اما نه در حال حاضر
    GlobeTrotter تا چه ارتفاعی ؟
    MA.KA تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    754

قبل از هرچیز سپاس فراوان که وقت گذاشتید و پاسخ دادید
    خوب پس تا 160 ارتفاع هم کارم رو راه میندازه
    بودجه رو برای هردو تا 1800 میتونم کنار بگذارم
    اختلاف وزن این دو مدل MT055CXPRO4 و MT190Cxpro4 چقدر هست ؟ چون من قطعا نمیتونم یکی برای وقتی 70-200 همراه دارم بگیرم یکی برای وقتی همراهم نیست
    اما مشکل MT190Cxpro4 با 70-200 چی هست.یعنی اگر از این ترکیب استفاده کنم چه مشکلاتی ممکن هست پیش بیاد
    مزایای 055cxpro3 نسبت به مدلهای جدید چی هست/.
    ماکرو جزو برنامه های من هست اما نه در حال حاضر
    GlobeTrotter تا چه ارتفاعی ؟
    ارتفاع مورد نیاز شما 135 در حالت محور بسته است
    وزن 055 جدید 2.1 و 190 حدود 1.6 است در حالی که مدل 055 قدیمی ضمن استحکام بیشتر تنها 1.7 وزن داره و قیمت کمتری هم دارد
    در ارتفاع نهایی لرزش 190 کمی بیشتره ولی تا ارتفاع 135+10 هد +10 دوربین(155) هیچ مشکلی ندارد دلیل اینکه چرا میگم خوب نیست قیمته
    الان حدود 1500 باید این مدل رو بخرید که تقریبا با مدل MT055 یکی است ولی 055 1200 بیشتر قیمت نداره
    برای هد پیشنهادم همون مدل ها بود ولی اگر واقعا نمیتوانید هزینه کنید 498RC2 امتحان پس داده است
    بنابراین 1200 مدل 055+ 700 هد منیزیم و یا junior میشود 1900

GlobeTrotter همش 5 سانت کمتره ضمن اینکه قیمت با هد حدود 650 تمام میشود
    MA.KA تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    30

دوستان شناختی از velbon sherpa 6350d دارید؟

كاربر آشنا MA.KA آواتار ها
    تشکر کرده
    854

دوستان من همه تجهیزات عکاسی که در مرحله اول می خواستم خرید کنم به نتیجه رسوندم و نهیه کردم به جز سه پایه .
    الان یه دوربین کانن 70D با لنز 18-135 دارم که می خوام در فرصت مناسب همین یکی دو ماهه و با هزینه کاملا مناسب یک هد و یک سه پایه بخرم .مایلم اینجا یه خورده در این مورد بیشتر بحث کنیم و دوستان نظرات و تجربیات و سلیقه هاشون رو در اختیارم بزارن که بهترین انتخاب رو داشته باشم.

1. اولین مورد برای انتخاب بودجه است . در این مورد می خوام انتخاب به جایی داشته باشم . یعنی اگه نیاز به خرید بهتر و هزینه بهتری هست به شرطی که معقول باشه انجام بدم .خودم مایلم زیر یک تومن برای هد و سه پایه با هم خرج کنم طبیعتا هرچی کمتر بهتر ولی اگه نیاز باشه مشکلی برای افزایش بودجه نیست

2.دومین مسیله نوع کاربری است . من برای آتلیه نمی خوام .50درصد موارد حملش با ماشینه و 50 درصد هم تو کوه و بیابون روی کول مبارک.سبک بودن برام مهمه ولی کوتاه بودن در حالت جمع برام مهمتر . هرچند بازم می گم کیفیت رو نمی خوام فدا کنم و تعادل بین کیفیت و اندازه باشه بهرته

3. اما هد. بین پن هد و بال هد موندم کمک کنید و نظر بدید . چقدر دقت پن هد و بال هد فرق می کنه ؟ چون اگه بال هد دقتش زیاد فرق نکنه بال هد رو ترجبح می دم

4. اما خودم یه چیزایی زیر نظر گرفتم با قیمتای و مشخصات متفاوت .دوس دارم در اینمورد هم نظرات همتون رو بدونم

اول به مانفرتو سری 190 فک می کنم . در مورد این سری نمی دونم فرق سری جدید با قدیم ارزش اختلاف قیمت رو داره و یا نه و بعد اینکه این سری جدید دو مدل داره . PRO3 و PRO4 فرقشون چیه مزیت و معایبشون چیه . به هد 498RC2 و

بعد از مانفرتو مدل 263AT ونگارد پسندیدم .هد هم نظری ندارم

اما مدل GlobeTrotter اینجا و جند جای دیگه تعرف زیاد ازش شنیدم . دوستان دراین مورد نظرتون چیه . در ضمن هرچی گشتم تو سایتای ایرانی نتونستم قیمتش رو پیدا کنم . مدل دقیقش چیه تا راحت سرچ کنم ؟ کسی اگه سایت ایرانی برای فروش سراغ داره پیغام بده لطفا

لطفا راهنماییم کنید.