دوستان بین این دو مدل کدام مورد بهتر هست به نظر شما؟
vanguard alta+ 233 AP
benro A1340Q1
هر دو توی فروشگاهای اینترنتی هم قیمت هستند.مدل بنرو دارای بال هد هست و مدل ونگارد دارای پن هد.
دوستان من این 3پایه benro af150fbr0 رو از ناصر خسرو خریدم 150 تومن! سایتا الان 160 زدن! فقط راجع بهش خواستم بگم یه سری از دوستان گفتن هد ماکروگرافی نداره! اگه منظور از هد ماکروگرافی اونه که محل هد عوض میشه و میاد زیر 3 پایه باید بگم که داره یعنی اون حالتی که دوربین میاد بین 3تا پایه میمونه. کلا هم 3پایه خیلی خوش ساخت و با کیفیتیه و بال هدش هم جدا میشه و کیف خیلی خوب و مناسبی هم داره واسه حمل و نقل
سلام
دوستان در مورد سه پایه Velbon VS 443D بهمراه هد QQHD-53D چه نظری دارن!
سلام
از دوستان کسی تجربه کار با بال هد بنرو Benro BH0 داره . چطوره ؟
با تشکر
Nikon D300
سلام جناب نیشابوری
این پایه رو در یکی از فروشگاه های اینترنتی که به گمانم شما هم دیده باشید پیدا کردم و دنبالش گشتم تا اطلاعاتی ازش پیدا کنم.
من چون هم به عکاسی و هم به ویدئو علاقمندم اگر سه پایه ای هر دو رو بخوبی انجام بده انتخاب مناسبی برای من خواهد بود.
منتهی متاسفانه این سه پایه از پلاستیک و جنس نه چندان مرغوبی هست و خیلی باب مزاج ما نبود.
از یوتیوب چند ویدئو گرفتم و سعی کردم با چند نفر که سه پایه رو مورد بررسی قرار دادند ارتباط برقرار کنم که متاسفانه
پاسخی دریافت نکردم ولی چیزی که از ویدئو ها و کار باهاش دیدم استحکام مناسبی نداره و 100 درصد مطمئن هستم عمری هم نخواهد داشت.
مخصوصا برای قیمتی حدود 400 هزارتومان اصلا انتخاب مناسبی بنظر نمیاد.
عوضش بنده Vanguard Alta 263 رو خریداری کردم به صورت کارکرده با قیمت مناسب و بنظرم سه پایه بسیار شیک ، محکم ، پر کاربرد و زیبایی هست.
تنها تفاوت تکنیکیش با این مدل نداشتن گرداننده ای هست که ستون وسط رو به عقب و جلو هدایت میکند.
به گمانم تحمل بالای 600 گرم رو بعد از مدتی نداشته باشد.
سلام
دوستان
هد پانوراما از کجا میتونم تهییه کنم ؟
اگر جایی رو میشناسید و همچنین پیشنهاد مدل و قیمت هم دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
عسگری
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson