سلام
برای یه نیکون5100 یه سه پایه و هد میخوام هزینش چه قد میشه ؟ چه مارکی با بودجه 300 ممنون میشم از راهنماییتون
سلام
برای یه نیکون5100 یه سه پایه و هد میخوام هزینش چه قد میشه ؟ چه مارکی با بودجه 300 ممنون میشم از راهنماییتون
263 at ونگارد یا 190 مانفرتو؟ کدوم برای کار لنداسکیپ و ماکرو بهتره؟ استحکام کدوم بیشتره؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
سلام دوست عزیز.اگه این تاپیک رو از اول خونده باشید از نظرات دوستانی که تجربه استفاده از این دو مدل سه پایه رو دارن تقریبا میشه اینجوری نتیجه گرفت که هر دوی این سه پایه ها جوابگوی کار شماست اما مدل منفروتو هنوز از کیفیت ساخت بالاتری برخوردار است و ارزش خرید بیشتری دارد
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
سلام دوستان
تازه عکاسی شروع کردم و برای اول کار میخوام یه سه پایه حدود 150 تومنی(یا کمی گرونتر ) بخرم. دوربینم 650D با لنز 18-135 هست. بیشتر عکاسی از منظره و آسمان شب انجام میدم.
برای عکاسی پانوراما هم راحت باشه...
لطفا یکی منو راهنمایی کنه در مورد مدل برند، مزایا و معایب سه پایه ها هیچ اطلاعی ندارم ولی یک چیزی خوب و موندگار میخوام
میخوام که باز و بسته کردن دوربین روش راحت و سریع باشه
بودجه تا 200 تومن هم میتونم جور کنم ولی بیشتر نه!
توجه: از اونجایی که برخی از دوستان توصیه به خرید سه پایه بهتر و گرونتر میکنند به خاطر آینده نگری. ولی باید بگم که من بیشتر از این نمیتونم خرج عکاسی کنم. اینو فقط برای تفریح انجام میدم شاید مجبور بشم در آینده دوربین هم بفروشم!
up......
واقعا کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟!
instagram: niazch
جواب دادن به شما کمی مشکل است دوست عزیز.چون از طرفی اصولی که همه دوستان به آن پایبند هستند ایجاب میکند که حتی در صورت استفاده تفریحی از عکاسی باز هم خط کشی های اصلی را رعایت کنند.یکی از این اصول این است که دوربین و تجهیزات عکاسی برای عکاسان بسیار بسیار عزیز و جدانشدنی به شمار میرود.ضمن اینکه در تهیه لوازم جانبی هم سعی بر این است که کیفیت استاندارد لحاظ شود.این در حالیست که با قیمتهای فعلی ، تهیه یک سه پایه مناسب با این محدوده قیمتی واقعا شدنی نیست و به همین دلیل کسی مارکهای پایینتر را توصیه نمیکند.چون ممکن است کارایی لازم را نداشته باشد و از طرف دیگر اینکار به بهای صدمه زدن به دوربین و لنز تمام شود.
پیشنهاد بنده:
1- عکاسی را جدی تر دنبال کنید
2- بجای تهیه یک سه پایه ارزان قیمت مدتی دست نگه داشته و با پس انداز بیشتر اقدام به خرید کنید
3- برای آگاهی از تفاوت سه پایه ها و اینکه چرا کسی تا الان به شما پاسخی نداده همین تاپیک را از ابتدا مطالعه بفرمایید.
قطعا به مطالب ارزنده و مفیدی دست پیدا میکنید که حاصل تجارب عملی دوستان است و میتواند راه را هم برای شما مشخص کند
در صورت نیاز فوری برای تهیه سه پایه در همان رنج قیمت ، بهتر است مشخصات دوربین کامپکت یا slr خود را قید بفرمایید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.
موفق باشید