با درود و عرض تبریک به مناسبت راه افتادن مجدد فروم
با توجه به راهنمایی های دوستان در چند صفحه اخیر سه پایه mefoto A1350 به قیمت 470 هزار تومان خریداری شد.
واقعأ با این قیمت خیلی عالیه. تو یوتیوپ و سایت آمازون هم صدها کامنت مثبت ازش دیدم.
فعلأ که بشدت ازش راضیم مخصوصأ از کارآیی و کیفیت هد که کار رو لذتبخش میکنه.
ممنون از دوستان و اساتید عزیز
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
با سلام
جدیدا یه دوربین کنن 70D با لنز 18-135 گرفتم میخواستم سه پایه و هد بگیرم بیشتر نظرم رو منفرتو مدل های 190 و 055 هست و هد هم طحقخ و 808RC ممنون میشم راهنماییم کنید کدوم مدل ها بهتر و دقیق تر هستند در ضمن تازه شروع کردم و میخوام با یک هزینه بتونم تا مدت ها ازش استفاده کنم اگر هم چیز دیگه ای پیشنهاد دارید ممنون میشم.
با سپاس از فروم عالیتون
سلام
بر مصطفی عزیز و سایر دوستان،
من بعد از ماه ها پس انداز بلاخره برای خرید سه پایه اقدام کردم و الان این عزیز رو با قیمت حدودی 500ت، سفارش دادم:
BeFree compact tripod for travel photography MKBFRA4-BH
برای 700D و لنز 18-135mm و یه شاتری احتمالا. برای عکاسی منظره، سلف پرتره و اگه خدا بخواد عکاسی در شب.الان چیزی که توجه من رو به خودش جلب کرده این بال هد ش هست:
uuid-1800px-inriverimage_378220.jpg
من تا به حال با بال هد کار نکردم و الان به شدت استرس گرفتم که همه حرکات مورد نظرم رو میتونم باهاش داشته باشم یا نه؟ چون دسته نداره و من از بچگی به سه پایه دسته دار برای حرکت نرم به طرفین (البته بیشتر موقع فیلم برداری بود ولی الان احساس میکنم پاناروما هم همین حرکت رو میخواد) و اصولا تنظیم ساده اش عادت داشتم.. الان این هیچی نداره چطور تنظیم میشه؟ میشه لطفا کسی از دوستان بهم اطمینان بده که اشتباه نکردم ؟ در ضمن من هیچ ترازی روش نمیبینم... مگه میشه؟ لطفا بگید که اگه اشتباه کردم سفارش رو کنسل کنم
متشکر
ویرایش توسط Sobinian : Sunday 15 November 2015 در ساعت 02:34 دلیل: استرس زیاد
درود
مبارکتون باشه.
برای ژانرهایی که ذکر کردید، پاسخگوی نیازتون هست.
البته برای ژانر شب شاید با کمی لرزش مواجه شوید که برای حلش باید ارتفاع سه پایه را خیلی زیاد نکنید و از زاویه پایه باز استفاده کنید.
این سه پایه برای دوربین شما مناسبه.
سری Befree به عنوان سه پایه کامپکت و سفری شناخته می شه و به همین دلیل دارای سبکی وزن بیشتری نسبت به سه پایه های دیگه مانفرتو هست.
مشکلی برای استفاده از هد نیست! خیلی سریع به استفاده ازش عادت می کنید.الان چیزی که توجه من رو به خودش جلب کرده این بال هد ش هست:
من تا به حال با بال هد کار نکردم و الان به شدت استرس گرفتم که همه حرکات مورد نظرم رو میتونم باهاش داشته باشم یا نه؟ چون دسته نداره و من از بچگی به سه پایه دسته دار برای حرکت نرم به طرفین (البته بیشتر موقع فیلم برداری بود ولی الان احساس میکنم پاناروما هم همین حرکت رو میخواد) و اصولا تنظیم ساده اش عادت داشتم..
تمام تنظیمات این هد با همان تک پیج انجام میشه که در تصویر مشخصه. (سمت، ارتفاع و تراز)الان این هیچی نداره چطور تنظیم میشه؟
در واقع دوربین را با دست در محلی که قصد می دارید کادر بسته شود نگه می دارید بعد پیچ را محکم می کنید.
بال هد های حرفه ای تر بدلیل داشتن چندی (2 یا 3 پیچ تنظیم) قابلیت کنترل راحت تری به شما خواهد داد. مثل هد های هنل و Mefoto که خدمتتون عرض کرده بودم.
برای اینکه مشکل هد برطرف بشه می توانید اگر سه پایه قابلیت تنظیم هد داره (که باید از فروشنده و یا سایت خود مانفرتو پیگیر باشید) آن را تعویض کنید که متحمل هزینه خواهید شد.
بنابراین بنظرم اگر همان سه پایه ها را با هد حرفه ای تر تهیه کنید شاید مقرون به صرفه تر می بود. البته اون ها برند مانفرتو نیستند!!
این بستگی به نوع استفاده شما داره و ژانر های کاریتون. اگر برای مثلا پانوراما قصد دارید ازش زیاد استفاده کنید شاید کمی مشکل فنی استفاده داشته باشید ولی برای استفاده عمومی سه پایه خوبیه.میشه لطفا کسی از دوستان بهم اطمینان بده که اشتباه نکردم ؟
این هد ترازی نداره ولی برای رفع مشکل تراز می توانید از ترازهایی که بر روی کفشک فلاش نصب می شود استفاده کنید.در ضمن من هیچ ترازی روش نمیبینم... مگه میشه؟
خوب اشتباهی که نیست! سلیقه است و استفاده.لطفا بگید که اگه اشتباه کردم سفارش رو کنسل کنم
متشکر
بنظر شخصی بنده برای مصارف عمومی و به عنوان یک سه پایه همه کاره مدلهایی که دارای هد های حرفه ای تر هستند مناسبت ترند! مثلا همان Mefoto ها.
البته این نقص سه پایه Befree نیست و اگر ژانر پانوراما را فاکتور بگیرید گزینه خوبی برای بقیه فعالیت های شماست.
این سه پایه هم سه پایه ارزشمندیه.
ارادتمند
ویرایش توسط msh2200 : Sunday 15 November 2015 در ساعت 10:44
سلام
برای انتخاب نهایی سه پایه سردرگم شدم بخصوص اینکه تهران نیست برم مدل هارو از نزدیک ببینم و انتخابم یکم محدوده
الان یه نیکون d5300 دارم که معمولا لنز 18-140 روش نصبه و لنز سنگین تر از این ندارم فعلا
بیشتر هم عکاسی طبیعت ، پانوراما و HDR علاقه دارم
مدل هایی که به ماکرویی معروفه نظرم رو جلب کرده به دلیل اینکه میشه از ارتفاع خیلی پایین و نزدیک زمین هم عکاسی کرد
البته نمیدونم با مدل های معمولی مثل بنرو a1682-tb0 هم میشه از ارتفاع پایین عکاسی کرد ؟ ( مثلا با 2 تا پایه کوتاه و زاویه بازتر و یک پایه بلند )
ونگار altapro هم مد نظرم هست
بنرو A1980T هم ماکرویی هست
نمیخوام سه پایه و هدش خیلی سنگین بشه و حمل و نقلش مشکل بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام بر شما و دیگر دوستان
سه پایه شما هم خوبه ولی چون فرمودین میشه کنسل کرد اگه ضرری مالی در کار نیست با توجه به موارد ذیل سفارش رو کنسل کنید و مدل MEFOTO A1350 Q1 رو سفارش بدین. با توجه به نظرات ارزشمند دوستان و تجربه دو سه روزه بنده با این سه پایه برتری هایی که دارد رو عرض میکنم - البته از دید شخصی - :
1- وزن بسیار بیشتری تحمل میکنه (8 کیلوگرم)
2- عمل باز و بسته شدن پایه ها بسیار راحت تر انجام میشه ( وقتی پایه ها در حالت جمع شده هستند میشه هر 4 پیچ پایه را با یک حرکت دست باز کرد و دیگه نیاز به باز کردن تک به تک قفل ها ندارین!)
3- قابلیت تبدیل به مونوپاد که بسیار سریع تبدیل میشه و خیلی خیلی کاربردیه مخصوصأ در مکان های شلوغ که امکان باز کردن سه پایه وجود نداره!
4- بال هد بسیار کارآمد با تنظیمات مختلف و مناسب برای پانوراما و تا حدودی فیلمبرداری - گفتم حدودی چون دسته نداره-
و دارای تراز (البته باید قبل از نصب دوربین، سه پایه رو تراز کنید چون وقتی دوربین روی سه پایه باشه تراز مخفی میشه!)
5- ارتفاع بیشتری بهت میده.
6- قابلیت تنظیم زوایای مختلف برای پایه ها، جهت عکاسی در شرایط خاص
یا حق
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
از دوستان متشکرم،
ولی فروشنده مدل benro mefeto رو نداشت و یه جوری توفیق اجباری شد این رو خریداری کنم.
حقیقتش نداشتن تراز برام شوک هست. مگه میشه؟ ابتدایی ترین هر سه پایه است. یکی از دوستان یه سه پایه 40 هزارتومنی خریده بود ، روش تراز داشت. واقعا عجیبه برام. به خاطر اینکه احتمالا ریموت giga t pro بذارم رو کفشک فلاش، ترجیح میدم استفاده از اون ترازهای رو کفشکی لازم نشه.
بیشتر ترجیح میدادم که همه نیازهام رو برطرف کنه تا اینکه بهترین جنس رو بگیرم. هرچند فرقشون نباید اینقد باشه که تاثیر داشته باشه تو ماندگاری ولی تصور اینکه بخوام هر یه شاتی که نتونم بگیرم و به این دلیل که اشتباه خریدم، به خودم فحش بدم خیلی تصور آزاردهنده ای هست. الان با خودم یکبار کنار بیام خیلی بهتره فک کنم.
احتمالا ببرم یه فروشگاهی جایی با مدل بنرو a1350q1 عوض کنم. اگه کسی فروشگاه منصف تو تهران سراغ داره که بتونم عوض کنم، متشکر میشم (تو پی وی) معرفی کنه بهم.
بازهم متشکر
ویرایش توسط Sobinian : Monday 16 November 2015 در ساعت 02:05