instagram: niazch
ممنون آقا مسعود برای پستتون که به من یاد آوری کرد که قرار بوده چند تا پست در این تاپیک بنویسم!
چندی پیش من هم به دنبال سه پایه ای ایده آل برای خودم بودم؛ با این مشخصات:
- وزن با هد: زیر 1.6 کیلو گرم
- ارتفاع بسته شده: زیر 40 سانتیمتر
- تحمل وزن: بالای 2.5 کیلوگرم
- داشتن سیستمی در پایه ها که جلوی ورود ماسه و آب به داخل پایه ها را بگیرد(به همین دلیل ترجیحم سیستم قفل پیچی به جای کلیپسی شد)
هرچقدر برندهای مختلف از جمله مانفروتو و ونگارد و... زیر و رو کردم چیزی مناسب کار خودم پیدا نکردم. ناگهان سه پایه های میفوتو که محصول شرکت بنرو می باشد(که سعی کرده اند بگویند هیچ ارتباطی با بنرو ندارد) با ابعاد کوچک، وزن کم، تحمل وزن بسیار بالا و همچنین سیستم جلوگیری از ورود گرد و غبار و آب به پایه ها انتخاب اول بنده شد. متاسفانه قسمت نشده است که این سه پایه را از نزدیک ببینم ولی نظرات کاربران در سایتهای B&H و َAmazon و همچنین تعدادی بررسی که در برخی سایتها می دیدم همه نظری مثبت به آن داشته اند.
نکته ای که کمی شک در ذهنم به وجود آورد، ماکزیمم تحمل وزن این سری سه پایه بود. آیا این اعداد(که از مدلهای مشابه برندهای دیگر خیلی بالاتر است) واقعی اند و جوابگوی همان میزان وزن هستند؟! استاندارد خاصی برای تعیین آن وجود دارد؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
ممكنه بنده روهم ازسردرگمي نجات بديد درمورد تحمل وزن؟!
درمورد حداكثرتحمل وزن ، مطالب واعدادمختلفي بيان ميشه. درحاليكه هرجورحساب ميكنم حتي يه سه پايه المينيومي ارزان هم بايد تحمل حداقل ٨-٩ كيلو وزن رو داشته باشه. لذا يه سه پايه ارزان ٣٠ هزارتوماني داشتم (fancier) كه پارسال خريده بودم به علت سبكي زيادش براي عكسهاي خانوادگي ، كه براي ازمايش يك وزنه حدودا ١٠-١٢ كيلويي (سيلندرگازمتوسط وپر) رو به مدت ٣-٤ دقيقه گذاشتم روش ولي اتفاقي نيافتاد.
حالا اگه ميشه دوستان راهنمايي كنند كه درباره سه پايه هاي كربني كه بايد چندين برابر الومينيوم تحمل وزن داشته باشند، چرا مينويسند٨ يا ٦ يا ازاين دست؟
ممنون
سه پایه باید بتواند مرکز ثقل خود را در برابر وزن دوربین و لنز در حرکات مختلفی که عکاس به آنها می دهد حفظ نماید و منظور حالت ثابت و نشکستن پایه ها نیستسلام
ممكنه بنده روهم ازسردرگمي نجات بديد درمورد تحمل وزن؟!
درمورد حداكثرتحمل وزن ، مطالب واعدادمختلفي بيان ميشه. درحاليكه هرجورحساب ميكنم حتي يه سه پايه المينيومي ارزان هم بايد تحمل حداقل ٨-٩ كيلو وزن رو داشته باشه. لذا يه سه پايه ارزان ٣٠ هزارتوماني داشتم (fancier) كه پارسال خريده بودم به علت سبكي زيادش براي عكسهاي خانوادگي ، كه براي ازمايش يك وزنه حدودا ١٠-١٢ كيلويي (سيلندرگازمتوسط وپر) رو به مدت ٣-٤ دقيقه گذاشتم روش ولي اتفاقي نيافتاد.
حالا اگه ميشه دوستان راهنمايي كنند كه درباره سه پايه هاي كربني كه بايد چندين برابر الومينيوم تحمل وزن داشته باشند، چرا مينويسند٨ يا ٦ يا ازاين دست؟
ضمن اینکه موضوع بسیار مهم دیگر عدم لرزش دوربین در هنگام عکاسی به خصوص زمان طولانی نوردهی است که هرچه از لرزش جلوگیری شود عکس بهتر خواهد بود
همینطور خود هدها هم نسبت به وزن تحملی دارند که تا آن وزن تغییر وضعیت نمیدهند و کادر را بر هم نمیزنند که بایستی بنا به نیاز به اینها توجه شود
سلام
تازگی یه هد ونگار مدل PH32 گرفتم . روش یه پیچ هست که بچرخونی روی حالت پانورما و فوتو قفل میشه اما من تفاوتی بینشون حس نکردم . دوستان میتونن راهنمایی کنن تفاوت این دو حالت رو
با سلام خدمت دوستان
مدل دوربین حاضر من دی 7000(690گرم) و فعلآً لنز کیت 18-105(420 گرم) رو استفاده می کنم اما در فکر اضافه کردن لنز هام هستم)و در نهایت لنزی با وزن 1.5 کیلوگرم بیشتر استفاده نخواهم کرد، با توجه به چشم اندازی که در مورد لنز مد نظرمه). استفاده هامم جنراله، شاید بشه گفت روی پرتره تمرکز بیشتری دارم (اما خوب هم به لندسکیپ علاقمندم و هم با 70-300 ای که داشتم در حد تواناییم، از پرنده و طبیعت لذت بردم). دنبال یه سه پایه و هد با قیمت و کارایی مناسب هستم. مطالبی که هم اینجا و سایتای دیگه خوندم بین این مدل ها مرددم کرد و واقعیت نتونستم یه تصمیم قاطع بگیرم. ممنون میشم بین این مدل ها با توجه به توضیحات راهنماییم کنید.
سه پایه:
Manfrotto 190 xprob
Vanguard 263AT
هد:
804RC2
498RC2
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
سلام
ببخشید نمیدونم اینجا باید مطرح کنم یا یجای دیگه
به هر حال سوالی از اساتید گرامی داشتم
من یه دوربین کامپکت دارم . به نظرتون خرید سه پایه براش لازمه ؟ علاقه ی زیادی به عکاسی پانورما و عکاسی از طبیعت دارم
البته خود دوربین هم لرزش گیر داره ولی فکر میکنم کافی نیس
مدل دوربین من : Canon sx270 HS
پیشاپیش ممنون
متأسفانه به دلیل اینکه قصد بیشتر یادگیری بوده از سؤالات و بحث های دیگران، تعداد پست های بنده کم بوده و نتونستم ویرایشی انجام بدم، دوستان اگر زحمتی کشیدند و قصد راهنمایی داشتند خوشحال میشم اگر پیشنهادی خارج از این گزینه ها که به نظرشون مناسب تر به نظر می رسه ارائه بدن.