چند روز پیش برای یکی از دوستان یک سه پایه و هد ( کیت ) بنرو ( می فوتو )از ن ن تهیه کردم . بسیار با کیفیت و خوش ساخت است ( به
قیمت 400 هزار تومان ) اما با مانفرتو قابل مقایسه فکر نمی کنم باشد . مخصوصا در قسمت هد. ( تا به حال با پایین تر از 190 و 804مانفرتو
کار نکرده ام )
ویرایش توسط mh.noori : Monday 13 January 2014 در ساعت 09:04
محمدهادی نوری
سلام دوستان
یه سه پایه ارزون قیمت دارم که با دوربین قبلیم (Canon PowerShot SX50) استفاده می کردم. الان دیگه اون دوربین رو فروختم و اگه خدا بخواد قصد خرید اولین DSLR رو دارم (Canon 60D یا Nikon D7000). می خواستم بپرسم آیا این سه پایه ارزون قیمت رو می تونم با 60D یا D7000 هم استفاده کنم یا باید سه پایه بهتری تهیه کنم؟ (تصویر سه پایه مذکور هم در زیر نشون داده شده)
1116.JPG 1117.JPG
ممنونم.اون مدل 330 تومن در واقع مدل A0350Q0 بنرو هست که قابلیت تبدیل به تک پایه رو نداره و حداکثر ارتفاعش 131 سانتیمتره که بنظر من کوتاهه.دومی هم مدل A1682TB0 بنرو هست که تک پایه میشه و 159 سانتیمتر حداکثر ارتفاعشه بال هد خوبی هم داره و به نظر من بهتره هرچی میگیری با یک بال هد مناسب باشه.میتونی بال هد جداگانه تهیه کنی که این سه مدل از بنرو کارامدن: بال هد حرفه ای B0 و بال هد کوچک BH0 و بال هد Q1.
بال هد Q1:
tripod-kit-benro-mefoto-brand-a0350q0-ball-head-portablekh.jpg
بال هد حرفه ای B0 :
BO-1.jpg
بال هد کوچک BH0 :
thumbnail_BE450722-1.jpg
تشکر فراوان دوست عزیز چند تا سوال دیگه هم داشتم
1- این سه تا سه پایه از هدشون جدا میشند که بتونم بعدا هد با کیفیت تر براشون بگیرم
2- هر سه تاشون سیستم باز و بسته شدن پایه هاشون مثل هم هست یک چهارم پیچش؟
3- خارج از بحث تک پایه نشدن و ارتفاع کمتر مدل A0350Q0 کیفیت ساختش چطوریه با توجه به اینکه ذکر شده تا 6 کیلو را جوابگو هست به نظرتون جوابگو یه دوربین فول فریم و یه لنز 70-200 هست؟
سلام
این 2مدل از بنرو که قابلیت تک پایه شدن را دارند، یعنی 3 پایه ها از بدنه اصلی جدا میشوند دیگه؟ و وزن آن بصورت تک پایه چقدر میشود؟ آیا نیازهای تک پایه جداگانه را کامل برطرف میکند؟
سپاس
سلام دوستان خسته نباشید
یک پایه برای نور میخوام ، قراره یک چتر و یک اتصال بخرم و هات شو ( SB-700 ) روش نصب کنم ، حلا ممکنه یک سه پایه ارزون قیمت که حد اکثر اتفاعش حداقل 190 باشه رو معرفی کنین و قیمت حدودی اون رو بگین ، درباره اتصال هم اگر قیمتش رو بگین ممنون میشم .
اگر جایی که گفتم اشتباهه لطفا راهنمایی کنین
سپاس
تا اونجا که من میدونم تمامی سه پایه های بنرو هدهاشون منفک میشن. مدل A1980T بال هد به همراه نداره و باید جداگانه بخرید C0180T هم همینطور و A1340Q1 به همراه بال هد هست و بال هدش هم قابل تعویضه و A0350Q0 به همراه بال هد بوده و اونهم قابل تعویضه.هر چهار مدل دارای قفل پیچشی هستند.کیفیت ساخت هم خوب و بالاتر از قابل قبوله همه از جنس آلومینیوم و با رنگ مرغوب بوده و فقط از بین این 4 تا C0180T سه پایه تخت کربنیه.یعنی وقتی پایه هاشو میبندی همه در یک صفحه قرار میگیرن و باعث میشه بجای 3 بعد در 2 بعد فضا اشغال کنه.ببین ما تا 25 کیلوگرم تحمل وزن هم داریم (مدل سه پایه کربنی سنگین ( پیچشی ) C4580T ) ولی بنظر من کسی که استفاده تله خیلی خاص نداره و لنزهای سنگین استفاده نمیکنه و یا شرایط اقلیمی در عکاسیش حرف اول رو نمیزنه همین تحمل وزن 6 تا 8 کیلو زیادش هم هست.من به شخصه سنگین ترین لنزایی که تا حالا دیدم Canon EF 600mm f/4L IS USM با 5400 گرم وزن و Nikon AF-S NIKKOR 400mm f/2.8G ED VR با حدود 4700 گرم بوده.دوربین فول فریم هم که مثلا اگه در برند نیکون D8800E رو مثال بزنیم یه یک کیلویی هست.من همون تحمل 8 کیلو رو ترجیح میدم.بقیش پول اضافی دادنه.میتونی یه سه پایه با کیفیت تر بخری یا یه فیلتری،هودی،تنظیف لنزی یا هر چیزی که بیشتر به کارت بیاد.