نوشته اصلی توسط
rasoul2014
اساتید عزیز، بنده چندماهی هست که عکاسی رو شروع کردم، ولی مطالعات زیادی براش انجام داده ام و می دهم. این تخصص رو بیشتر برای تکمیل کارم در زمینه نجوم آماتوری شروع کرده ام و البته در حال تکمیل اون هستم. به راهنمایی شما عزیزان در زمینه سه پایه ها نیازمندم :)
اولا من در حال حاضر ی سه پایه چینی مدل FT-6705 دارم (لینک سه پایه
Camera Professional Tripod Stand WT6704 - Sangyug Enterprises Limited)
که برای نصب دوربین دوچشمی سنگین 80*20 ام از اون استفاده می کنم (3 کیلو و نیم). اما هد سه پایه یک مقدار لرزش داره و طی چند سالی که داشتم کیفیتش داره افت می کنه. از همین سه پایه هم تا به حال برای عکاسی نجومی (تا 30 ثانیه) استفاده کردم.
حالا به فکر افتادم یه سه پایه سبک برای این سبک عکاسی بگیرم و سه پایه فعلی رو فقط برای دوربین دوچشمی استفاده کنم و اگر هدش قابل تعویض یا تعمیر باشه این کار رو انجام بدم. از دوستان کسی تجربه تعویض یا تعمیر این هدها رو داره؟
اگه بخوام یه سه پایه سبک برای عکاسیم بگیرم (سبک چون سایر تجهیزات نجومی من خیلی جاگیر و سنگینه) تا ماکزیمم 300 400 تومن چی پیشنهاد می کنین؟ با این فرض که ممکنه بخوام از لنز تله 1.5 کیلویی هم روش استفاده کنم!!
و آیا گزینه ای وجود داره که با صرف هزینه بیشتر هر دو کاربرد نجومی و عکاسی من رو پوشش بده؟
منتظر نظرات ارزشمند شما هستم :))
درود
در ابتدا ورودتون رو به سایت خوش آمد میگم
سه پایه یکی از وسایل مهم در عکاسی است در واقع نقش آن خلاف چیزی هست که شما در نتیجه به آن رسیدید
هرگونه لرزش غیر قابل قبول خواهد بود
معمولا سه پایه های ارزان قیمت این مشکل را دارند
برند مانوفروتو و ونگارد در این رنج قیمت سه پایه های خوبی دارند که همراه با هد عرضه می شوند
مدلManfrotto 294 ALUMINUM KIT : MK294A3-D3RC2
و ونگارد سری Alta 233 -263
همه نیاز شما را برای اکنون برطرف خواهند کرد ولی برای آینده به فکر یک سه پایه خوب باشید چون ممکن است با خرید یک سه پایه خوب تا سالها به خرید سه پایه نیاز نداشته باشید
مدل Vanguard Alta+ 263AP Aluminum Tripod with PH-32 3-Way Pan Head
را توصیه میکنم
موفق باشید