درود
جناب محبی توضیحات را فرمودند، ببینید همین پارامترهائی که نام بردین جزو مهمترین گزینهای انتخاب یک سه پایه حساب میشوند، مثلا وزن سه پایه، شما برای 500گرم سبکتر، ممکن است 500 هزار ت بیشتر پرداخت کنید!! بیجهت کسی چنین کاری نمیکند، که حاصل تجربیات گذشته در استفاده و حمل سه پایه برای طولانی مدت هست. و همچنین است دیگر پارامترها.
کلا هد های عکاسی مانفروتو 3 دسته هستند با مدل های مختلف.
3WAY
BallHead
Joystick
که به ترتیب دارای دقت بیشتر در هنگام کار و کادربندی، و طبیعتا صرف زمان بیشتر هنگام کار کردن با آنهاست.
و اما هد جدید
MH XPRO 3W، هدی بسیار محکم و قابل اعتماد، بقول جناب محبی ورژن جدید 804، ولی من اضافه میکنم به همراه بهبودهای فراوان.
در حالی که شما مشغول کادربندی از طریق ویزور باشید همه چیز بصورت دقیق در دسترس هست. برای سهولت در اینکار، میتوان پیچ های کناری را بر حسب وزن تجهیزات، شل یا سفت کرد تا بدون در دست گرفتن دسته هد، با حرکت بدنه دوربین کادر بندی اولیه یا همچنین Paning انجام داد.
3way_product_overview_2.jpg
متاسفانه حرکات pen/tilt آن بصورت +90 و -30 درجه میباشد ولی در ترکیب با ستون مرکز متحرک، کار را آسانتر میکند. ضمنا وزن این هد مستحکم هم
1 ک.گ و تحمل بار
8 ک.گ را داراست.
لینک ذیل را در معرفی و شناخت بهتر این هد ملاحظه بفرمائید، نرمی این هد واقعا چنین است:
یو.تی.وب
برای دوستانی که مثل من قصد تهیه هد و سه پایه
سنگین داشته باشند قابل ذکر است که این هد به همراه 055 جدید با عنوان MK 055XPRO3-3W در بازار داخلی به قیمت حدودا 1ملیون قابل تهیه است. (بنده 950 خریدم)
این سه پایه نیز تحمل وزن 8 ک.گ را دارد و با خیال راحت و بدون دغدغه کیسه شن و... میتواند در شرایط چالش برانگیز، جوابگوی نیاز شما باشد.
وزن آن باحتساب هد 3.5 ک.گ و حداکثر ارتفاع 183 س ولی قیمتی نسبتا مناسب در مقایسه با محصولات مشابه دارد.
نکته آخر برای دوستانی که با مانفروتو کار نکردن، این برند کلا ساخت ایتالیا میباشد و بر حسب اطلاعم چیزی بعنوان تحت لیسانس و چین ندارد. ولی متاسفانه کیف های آنها چینی هستند.
امیدوارم مفید واقع شده باشد.
ارادتمند