با سلام دوستان یه سه پایه 190cxpro4 میخوام تهیه کنم جهت عکاسی نجومی و ماکرو . سری رو چی بگیرم که بتونم بهترین کاربری رو ازش جهت این ژانر عکاسی داشته باشم. MHXPRO-3W یا MMVH500AH anfrotto و یا 498RC4 ممنون میشم دوستان نظر بدن
درود
هد هر دو مدل یکی هست و از نوع b0 شرکت بنرو باید باشه.
حالا اگر هد بهتر بخواهید می توانید هد را جدا بفروشید و برای خرید هدهای شرکت مانفرتو اقدام کنید.
بستگی به کاربرد و استقامت بدنی شما دارهبزارین پای بی تجربگیم
با این تفاسر حتما به وزنشونم توجه میکنم...چه رنج وزنی مناسبه؟
یکی ممکنه سه کیلو اصلا به چشمش نیاد و یکی دیگه 1 کیلو هم براش زیاد باشه.
این مدلهایی که معرفی کردم وزنشون زیر 2 کیلو هست و مناسب اند. اگر وزن پایین تر بخواهید تهیه کنید باید به فکر سه پایه کربنی باشید و این یعنی افزایش قیمت نجومی!
ارادتمند
درود
برای عکاسی ماکرو هد های 3w محدودیت هایی ایجاد می کنند.
بخصوص هد های 2w که مختص فیلم برداری هستند و با این اوصاف mhv500 رو بگذاری کنار
mhxpro 3w هد خوبیه بخصوص برای نجوم و استفاده از دوربین های دوچشمی و هم برای عکاسی نجومی. برای عکاسی ماکرو نیاز هست که تا حد امکان از ارتفاع بالا برای عکاسی استفاده کنید تا با محدودیت حرکتی مواجه نشوید.
هد 498rc4 هم خوبیه ولی بنظرم باتوجه به قیمتش ارزشش رو داره به فکر 054q2 باشید و یک هد حرفه ای تر تهیه کنید.
حالا اینکه 3w بخرید و یا بال هد، مقدار زیادیش انتخابی هست.
بال هد کم حجم تره و سریع تر تنظیم می شه ولی 3w ها عموما راحت تر تنظیم می شوند.
اما یک نکته در مورد سه پایه ای که انتخاب کردید باقی می مونه.
سپایه کربی 190 قیمتش حدود 1.300 هست و این خیلی اختلاف زیادی داره با سه پایه آلومینیومی!
بنظر شما اختلاف وزن حدود 400 گرم ارزشش رو داره؟
من پیشنهاد می کنم اگر بخاطر وزن کم سراغ سری کربن رفتید، به سری go سه پایه های 190 نگاهی بکنید! هم سبک هستند و هم کم حجم تر
ارادتمند
سلام و وقت بخیر
من یه همچین سه پایه ای دارم
20160128151320_52965.jpg
می خواستم ببینم فقط با عوض کردن هد سه پایه میشه یه هد خرید که به این شکل که اسمش نمی دونم چیه برای کارهای ماکرو؟ یعنی بتونم یه بازو به صورت افقی روش سوار کنم؟ ممنون میشم اگر یه سرنخی یا اسمی دوستان معرفی کنند که بتونم سرچ کنم.
article8084_13.jpg
ممنون از راهنمایی.
اسم این سه پایه که من دارم فکر کنم Q666 است. الان پیشم نیست از روش بخونم.
می خواستم ببینم اگه من بخوام حالا دنبال این هد باشم که بشه بازوی افقی روش بست با چه واژه ای جستجو کنم. یه درصد شاید یه هدی پیدا بشه با ماونت محور سه پایه من بخوره.
این سه پایه که خودم دارم، محور وسطش که اون یه میله هست بالا اومد و هد روش سوار شده رو میشه کلا کشید بیرون.
کاری که می خوام انجام بدم از بالای یه چیز عکس یا فیلم بگیرم لذا یه بازویی می خوام که روی سه پایه بیاد و با قرار گرفتن دوربینش روش، فاصله از سه پایه ایجاد کنه که پایه های سه پایه روی جسمم نباشند.
دقیقا مثل این عکس
دنبال این بازو و نحوه ی اتصالش به سه پایه هستم. نه اینکه از اول یه سه پایه به ای
Capture.JPG
الان که کلی سرچ کردم یه همچین چیزی رو پیدا کردم که روی سه پایه اصلی می تونه سوار شه و همچین ارزونم نیست!
51O6pC7ax2L._SL1000_.jpg
درود
این سه پایه مانفروتو 190XPROB هست و از حدود سه سال پیش مدلهای آپگرید شده همین سه پایه در بازار موجود است.
ضمنا هد مورد نیازتون رو باید جداگانه تهیه کنید.
غلامرضا فرخ نسب