درود
دوستان سه پایه 190 با یه سری از وسایل دیگه رو بتازگی خریداری کردم
قیمتها بسیار مناسب بود. با تشکر از راهنماییهای جناب مصطفی و برخی دوستان!
در مورد کیف سه پایه هم یه مدل من گرفتم مارک نشنال جئوگرافیک که کیف بسیار خوب و با کیفیتیه، قیمت هم 65 تومان حالا اگه خواستین (چند روز دیگه) عکسشو میذارم.
فکر کنم یه بار اقا مصطفی نمونه مدل میخاستن ببینن که بتونن از روش بسازن! البته کیف دست ساز ایشون رو هم دیدم معلومه خیلی کارش با کیفیته ساده و کارکن دوخته ولی خوب میتونست بهترم بدوزه مثلا چندتا جیب، یه دستگیره بالاش برای گرفتنش، بند حمایل پهن تر و با کیفیت تر ، کاور بارون و ...
همچنین مثلا وجود یک کمربند چفتی وسط کیف و یکم کار دیگه رو پایینای کیف یرای اینکه اگه یه وقت زیپش خراب شد راهی داشته باشه که موقت بشه ازش استفاده کرد و سه پایه نیفته بیرون. البته مسلما به نسبت اجرتشم میره بالاتر!
البته اینا فقط نظر منه و شما هر کیف دیگه ای هم بخاین بخرین کامل نیست ولی من بشخصه از خیاطش خوشم اومد معلومه ( همانطوری که خود مصطفی جان هم گفتن) هر مدلی بهش بدی خوب میتونه در بیاره
درود
مشکل بنده نبود یک نمونه با این مشخصات که گفتید بود! وگرنه بنده خدا مشکل خاصی با طرح زدن نداره و اگر تعداد بالا بره قیمت پایین میاد!
اما در مورد جیب و بند دوخته شده به کیف، اتفاقا بخاطر افزایش قابلیت مقاومت در برابر آب و بارندگی و استقامت بیشتر این کار شده!
بخصوص که هدف من استفاده از این کیف در کنار کوله های کوهنوردی هست که خوب به همین دلیل هم پشت کیف تسمه حمایت دوخته شد تا بند های کنار کوله از داخل آنها رد شود و استقرارش کنار کوله بهتر بشه!
اگر از دوستان کسی کیفی سراغ داره که مشخصات خوبی داشته باشه و امکانش هست براش لطفا تصاویر کیف را بفرسته ببینیم می شود بهینه سازی کرد یانه!
البته یک نکته را تا حدودی قبول دارم! شاید داخل کیف می شد یک جیب طراحی می کرد که بنده بهش فکر نکرده بودم!
یک نکته در خصوص خیاط ها متاسفانه رایج هست و مطئن هستم زیاد باهاش برخورد داشتید!!
متن مکالمه
مشتری: آقا این کی آماده می شه؟
خیاط: آخر هفته آماده است!
مشتری پس سر می زنم بهتون، خداحافظ
خیاط: خدانگهدار
..
آخر هفته
مشتری: سلام خدمت رسیدیم برای سفارش
خیاط: یک کم کاراش مانده! شماره بده بهت زنگ می زنم!!
...
بعد هم که دو هفته بعد باید سر بزنی تازه می بینی اندازه هاش رو زده ! رایجه دیگه کاریش نمی شه کرد!!!!!
از نظر کارشناسی و پشنهادتون سپاسگزارم!
ارادتمند
درود بر دوستان
چشم آقا مصطفی، چون الان مسافرت هستم دسترسی ندارم تا دو سه روز دیگه عکساشو میذارم ایشالا که بکارتون بیاد.
درود
3 روز پیش یک عدد سه پایه manfrotto 190XPROB3 از فروشپاه افرنگ خریداری کردم . کیفیت ساخت سه پایه عالیست اما دکمه زیر column مقداری لقی داره و قبل فشار دادن راحت در جای خودش لق میزند. با فروشگاه تماس گرفتم گفتن تمام این سه پایه این لقی رو دارند ، دوستانی که سری جدید 190 رو دارن میتونن بگن این لقی دکمه column طبیعی هست یا نه ؟
پیشاپیش تشکر میکنم.
photo_2015-05-26_10-17-04.jpg
پ.ن : اگر تاپیک غیر مربوطه پست ارسال کردم ، مدیران انتقال دهند ، تاپیک مربوط به سوالم پیدا نکردم.[
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
ممنون از اینکه چک کردین ، کارش رو که انجام میده اما حس میکنم به هیج وجه تو دراز مدت stable نیست ، جوری هست که هر لحظه آدم فکر میکنه آخرین باره مه داره کار میکنه
در هر صورت همین که فرمودین لقی نداره مطمین شدم که مشکل از 3 پایه هستش ، احتمالا ببرم تعویض کنمش .
تشکر میکنم از وقتی که گذاشتین و جواب بنده رو دادین
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
طبیعیه. کارش هم اینه که زمانی که وضعیت ستون مرکز رو به حالت سلیبی تغییر میدید ضامن رو رها کنه که میله از گوی رد بشه.از من هم همینه و کمی لقی داره که دست بهش میخوره صدا میده. مشکلی نیست به نظرم مگر اینکه درست کار نکنه و با شفار دادنش اون زائده کنارش ازاد نکنه
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED