درود جناب مصطفي عزيز
ازاد بودن دكمه كه قاعدتا طبيعسيت چون پشتش فنروجود داره
دكمه سه پايه قبل فشرده شدن لق هست جوري كه حتي سه پايه رو تكون ميدم صداي لق بودنش به نظد ميرسه و در حالت عادي حس لق بودن ميده
منظور من اين بود اي لقي قبل فشرده طبيعي هست يا نه؟
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
بله مال منم لقه. نگرانش نباش. اگر درست کار میکنه لذتشو ببر
من وقتی سه پایه رو سلیبی میکنم یاد صدای باز و بست کردن کلاش می افتم صداش به اون شبیهه
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
درود
موقعی که میخاستم این سه پایه رو بگیرم از دوستان همین فروم شماره یه فروشنده تو بندر رو گرفتم ( که که چندتا از بچه های همینجا ازش خرید کردن - من اینجا اسمشو میذارم مغازه A -) قیمت رو بمن گفت 520 که به دوستان قبلتر از من 485 داده بود.
من از یکی از دوستانم از بندر پرسیدم گفتش که یه مغازه دیگه (مغازه B) هست که هم خودش وارد کننده عمده هست و هم اونا خودشون از ایشون خرید میکنن و همه جوره هم معتبره هم قیمتش بهتره - تماس گرفتم پرسیدم این سه پایه رو این مغازه گفت 420 تومن که خیلی عالی بود یعنی 400 تومن تفاوت با تهران و حتی 100 تومن با بقیه مغازه ها تو خود بندر!!
دیگه خودم شخصا رفتم بندر مغازش چون چندتا وسایل دیگه ( دوربین و لنز ... ) هم میخاستم. اینا قیمتشون به روز میدن ( یعنی شما اونجا تو مغازه هر جنسی رو که بپرسی تو دفترش نگاه میکنه و قیمت درهم و ... بعد قیمت بهت مبده) و با قیمت اون روزی که من خریدم شد 455 تومن. ( مث اینکه یکم درهم رفته بود بالاتر). البته چندتا از وسایل رو نداشت از جمله خود بال هد سه پایه (054Q2) که قراره بیاره و بفرسته برام. قیمتای دیگه هم (جهت اطلاع)
مثلا دوربین canon 6D که رو سایت ها تا 6500 تومن میدن من گرفتم 5800 . در حالیکه مغازه A همینو میگفت 5950 .
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتیم.
درود
میگم بعد اینکه دوستان در مورد لقی دکمه سه پایه 190 و .. پرسیدن منم نگاه کردم دکمه سه پایه منم این لقی رو داره فک نکنم چیز غبر طبیعی باشه! ولی حالا من یه مورد دیگه رو میخام بپرسم :
1- COLUMN سه پایه خودش لقی داره تو جاش که فک کنم باید همه همین جور باشن، برای دوستان دیگه هم همینه؟
2- و سوال اصلیم اینه که سه پایه رو روی یه سطح صاف باز میکنین باز اون حباب تراز دقیقا تو وسط نیست و حدودا یک میلیمتری با مرکزش فاصله داره - و اگه اونم حتی درست باشه ولی column رو که باز میکنی که بکشی بالاتر،من تراز نگهش میدارم ( یعنی حباب تو مرکز هست) ولی وقتی پیچش رو میبندم و سفت میکنم یکم حبابه از وسط خارج میشه!!
این مورد رو دوستان اگه چک کنن سپاسگزارم.
و اینکه اصولا باید رو این مورد حساس بود با در نظر داشتن کیفیت و انتظاری که از سه پایه منفروتو باید باشه و بفرستمش برای تعوض یا اینکه همشون اینجورین و تا این حد دقت ندارن و دقیق نیستن؟
ترازش که دست خودتونه.
این نشون دهنده دقت ترازه. و باید با باز و بسته کردن پایه ها تراز کنیدش. ستون هم تا زمانی که پیچ ستون باز هست لق داره که بتونه بالا پایین بشه و زمانی پیچ رو محکم کنید هیچ گونه لقی نداره
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
درود
اینقدردیگه این لقی manfrotto 190XPROB3 رو اعصابم رفته بود ، رفتم مغازه افرنگ ، سه پایه دیگشونم چک کردم این لقی توی تمام سه پایه های 190 محسوس بود اما تو بعضیا خیلی بیشتر ، با خودم گفتم ، حالا که این هم راهو امدم مدل manfrotto 055XPROB3 چک کنم ، 055XPROB3 دکمه کالومنش خیلی Stable و خوش ساخت تر بود ، جدا از اون وقتی دیدم دارم 190x سه سکشن میگیریم خیلی با 055x که سه سکشن داره تفاوت وزن نداره بلکه 2 کیلو وزن بیشتری هم تحمل میکنه (9 کیلو تحمل وزن داره و کیفیت قفل پایه ها به صورت محسوسی بهتره حتی شاسی قفل فلزی هستش ) ، برا همین 100 تومان بیشتر دادم و X55PROB3 رو گرفتم.البته تو برج بهار بیشتر مغازه داراشون آشنا هستن بامن والا فکر نمیکنم این جور موارد رو بعد از چند روز تعویض کنند .
در کل نظر شخصی من این هست که اگر یک مقدار وزن و ارتفاع بیشتر دوستان رو اذیت نمیکنه 055 گزینه بهتری هستش و ارزش 100 تومان هزینه بالاتر رو داره
بعضی از دوستان رو از دیروز خیلی سوال پیچ کردم که از همه هم تشکر میکنم هم عذزخواهی...
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir