بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
درود
این پیچ ها قطعا برای محکم کردن سه پایه در محل بسته شده است (مگر اینکه پیچ ها اصلا از طرف دیگه صفحه ستون مرکزی خارج نشده باشند.) و برای زمانی کاربردیه که شما MaxLoad روی سه پایه بدید.
در این حالت اگر وزن تجهیزات سنگین باشه، باعث باز شدن هد از روی ستون می شه و به خاطر همین هم باید پیچ ها را محکم کنید.
ارادتمند
سلام میبخشید من یه راهنمایی میخواستم میدونم جاش اینجا نیست ولیمن میخواهم دوره تصویربرداری و تدوین برای مجالس و عروسی بگزرونم به نظر شما کجا برم بهتره لطفا یک جای معتبر رو معرفی کنیبد
درود
مصطفی جان بنده یه manfrotto 055xprob New دارم به اضافه یک عدد هد مانفرتو(804RC2) ، جدا ازاین اد دنبال یه سه پایه هستم که بیرون هم ببرم و کمی جم و جورتر باشه ، نهایت تو رنج قیمت 250 تا 300
بین hahnel ، mefoto و manforotto موندم .
البته شاید ترکیب MANFROTTO 293 ALUMINUM TRIPOD 3 SECTIONS MT293A3 با هدی که دارم خوب باشه (یکم وزن بالا میره)
مینیموم بیشنه تحمل باید 3kg باشه برام
میخواستم نظر شما و دوستان رو بدونم .
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
درود
آیدین عزیز
بنده به نظرم با این رنج قیمت به فکر همون هنل باشید!
با توجه به وسایلی که فرمودید، Mefoto مناسب شما سری 1350 هست که قیمتش بالاست.
بنده خودم هم در شرایطی شبیه شما این کار را انجام دادم. یعنی یک سه پایه mt190 برای کارهای جدی و یک هنل C5 بعنوان سه پایه همراه.
البته سری 0350 می فوتو هم خوبه ولی اگر اشتباه نکنم از هنل سنگینتره.
از طرفی با قابلیت جدید که در هنل پیدا کردم، بنظرم ارزشش رو داره که آدم بعنوان یک سه پایه همراه بهش فکر کنه.
در خصوص 293 هم گزینه بدی نیست ولی فکر می کنم قیمتش بالاتر از رنج قیمت شماست.
یکی از بزرگترین ضعف های هنل C5 نداشتن ترازه که برای رفع این مشکل هم یا باید از ترازهای قابل نصب روی کفشک فلاش استفاده کنید و یا به فکر تعویض هد یا کلگی هد خود هنل باشید.
ارادتمند
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
این سری وزنشون بالاست و حدود 1.7 هست. تازه بدون هد! اگر اینطوری باشه که اصلا همان 055 را بردارید ببرید بهتره.
طولش هم در حالت جمع شده زیاده و حدود 60 سانتی متره.
بنظر بنده سه پایه همراه برای برنامه های طبیعت گردی و .. بلند مدت باید سبک؛ کم حجم و کارا باشه!
این مدل باتوجه به وزنش برای کار شما مناسب نیست!
هنل یا می فوتو گزینه های بهتری هستند.
بدون شک گزینه مناسب برای شما در هنل همان C5 هست.Triad 40 Lite هم 240 تومان ، با این اوصاق دو گزینه hahnel دارم ، پیشنهاد شما بین lite 40 و C5 کدام است ؟
Triad 40 برای کسی خوبه که بخواد یک سه پایه ارزان و کامل بگیره! شما که مانفرتو دارید و دنبال سه پایه سبک هستید!
بنابراین بهتره همان C5 با وزن 1.200 را تهیه کنید.
اگر هم تحمل وزن بیشتر براتون اهمیت داره سری به محصولات Redget بزنید (البته اگر موجود باشه)
این شرکت هم دو محصول مشابه هنل C5 داره که یکیش کربنی و دیگری آلومینیومه!
سری کربن حدود 600 قیمت داره و تحمل وزنش 6 کیلو هست و سری آلومینیم هم حدود 350 قیمتش بود و تحمل وزنش بین 3 تا 4!
ارادتمند.
ممنون مصطفی جان توضیحاتت کامل بود ، دو دل بودنمم برطرف شد ، همون C5 با این اوصاف گزینه مناسبی هست برای من
تشکر از وقت و حوصله ای که به خرج دادی
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
با سلام خدمت اساتید.
Manfrotto 750b
میشه لطفا درباره این سه پایه نظر بدید.
از نظر کیفیت و اینکه جوابگوی کار فعلا به عنوان یه سه پایه که همه کارو راه بندازه میشه روش حساب کرد؟
با این هنل C5 که انقدر ازش تعریف میکنید با توجه به اینکه همقیمتند قایل مقایسه هستند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید