درود
شما صحبتی از کیفیت نکردید. در ضمن کیفیت به هزینه وابسته است. اما در این رنج این مدلها و ونگارد از تمام مدلهای چینی هم قیمت بازار بهتر و با کیفیت تر هستند.
اما اگر هزینه بیشتر براتون مقدوره بدون شک بنرو و حتی خود ونگارد مدلهای مناسبی دارند.
این دو مدل هنل رو به دوستان دیگه هم پیشنهاد دادم و خرید شده. تقریبا بالای 80 درصد رضایت داشتند.
بدون شک این سه پایه ها قابل مقایسه با سه پایه های مانفرتو نیستند اما در سطح خودشون از کیفیت مطلوبی برخورداند.
ارادتمند
مثل همیشه آقا مصطفی کامل و عالی راهنمایی میکنین واقعا همیشه تحت تاثیر برخوردتون بودم و ارادت همیشگی ...
فقط چون خودم سابقا با ولبون velbon کار کردم به نظرم با توجه به قیمت سه پایه خوبیه من رو ولبون با d200 و 18-135 که وزن کمی هم ندارن کار کردم و هیچ مشکلی نداشتم
با 3200 و 18-55 و 55-200 هم بدون مشکل عکس گرفتم حتی پانورامای شبانه ولی ارتفاع زیاد نباید بالا بره چون به تزلزل! و حرکت موزون میفته! البت من هم مثل شما هم عقیده هستم که هزینه بالاتر و سه پایه بهتر در مورد هنل واقعا تو قیاس با هزینه ارزش بالایی داره
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
با عرض سلام خدمت همه دوستان من یک دوربین فیلم برداری هندی کم pj50 با وزن 500 گرم دارم و می خوام براش سه پایه تا سقف 250000 تومان تهیه کنم چه مدلی بگیرم و نظرتون راجع به ولبون ex640 چی هست لطفا راهنمایی کنین ممنون
آقا مصطفی عزیز ممنون که پاسخ دادین من شنیده بودم که مدلهای ap و agh ونگارد برای فیلم برداری مناسب نیستند لطفا شما بفرمایین که من کدوم مدل رو تهیه کنم من عکاس حرفه ای نیستم و اطلاعاتم راجع به سه پایه خیلی محدوده و امکان دیدن مدلها رو از نزدیک ندارم ،سه پایه رو برای استفاده منزل می خوام هم برای فیلم و هم عکس اما ترجیح می دهم که سه پایه خوبی تهیه کنم پیشاپیش سپاسگزارم