سه پایه را بهتره از برندهای معتبر تر خریداری کنید!
در خصوص 1350 هم باید عرض کنم، الزامان نباید قطر پایه خیلی زیاد باشه! اگر قراره چنین وسیله ای تهیه کنید Sirui W1004 فکر کنم با حدود قیمت 690 هزار تومان بدون هد را دیدم.
این سه پایه بسیار مستحکمه و وزنش هم با همون 1350 یکی هست (حدود 1.7kg) ولی تحمل وزنش حدود 15 کیلوگرم هست.
غیر از این مدل هم بنرو سری فکر کنم 1980 رو داره (البته اگر موجود باشه) و ونگارد هم یک مدل داره که دقیقا یادم نیست اسمش چی بود.
فقط در نظر داشته باشید این سه پایه ها در بازار حرفه ای محسوب می شوند و بدون هد خرید و فروش می شوند. بنابراین برای هد باید هزینه مجزا بگذارید.
در خصوص بنرد Jmary بنده شخصا نمی توانم برای ابزار خودم بهش اطمینان کنم. یک برند کاملا چینی که حتی جامعه هدفی هم در بازارهای اروپا ندارد. شما به قیمت یک سه پایه کربن TH324 دقت کنید، این سه پایه با وزن حدود 2.3kg تحمل وزنش حدود 10 کیلوگرمه که حتی از سه پایه های کربن سری سبک و سفری برندهایی مثل مانفرتو، Sirui، Benro هم ضعف بیشتری داره.
از مزیت سه پایه های کربن سبکی سه پایه در مقابل تحمل وزن بالاست. الان این سه پایه مد نظر شما کدام یک از این پارامتر ها را داره؟
سه پایه ای مثل MT190 مانفرتو با وزنی حدود 2 کیلوگرم، تحمل وزن 7 کیلو داره
سه پایه 055 مانفرتو با مزن حدود 2.5 تحمل وزنش فکر کنم حدود 8 یا 10 کیلوگرم باشه
سه پایه Sirui w1004 با وزن 1.7 که با احتساب هد 2 کیلو می شود تحمل وزنش 15 کیلوگرمه! تازه اینها همه در رده آلومینیوم هستند و نه کربن! خیلی گول اسم کربن این سه پایه را نخورید. اما بد نیست برای اطلاع از قیمت سری به Aliexpress بزنید و مدلهای موجود بازار را قیمت بگیرید.
ارادتمند