سلام.اگه اشتباه نکنم این برند همین مدل روبصورت کلیپسی هم داره باقیمت حدود850تومان.شماصرفابخاطر قیمت کمتراینوانتخاب کردین یاکلاپیچی روترجیح میدین؟درمقایسه بابرندهایی مثل مانفرتو و بنرو سه پایه هاش ازنظر استحکام،دوام وراحتی درچه شرایطی قرار دارن
؟
سلام.اگه اشتباه نکنم این برند همین مدل روبصورت کلیپسی هم داره باقیمت حدود850تومان.شماصرفابخاطر قیمت کمتراینوانتخاب کردین یاکلاپیچی روترجیح میدین؟درمقایسه بابرندهایی مثل مانفرتو و بنرو سه پایه هاش ازنظر استحکام،دوام وراحتی درچه شرایطی قرار دارن
؟
D-5500+18-55AFP+85 F1.8G
فکر نمی کنم مدلها دقیقا مثل هم باشند. این بار من فقط دنبال پیچی ها بودم. یک مدل هم هست که قابلیت تبدیل به تک پایه هم دارد. سری های با حرف N (و W) این قابلیت را دارد.
راهنمای کدینگ سه پایه های Sirui:
:Tripod code
The prefix letter denotes the series.
first figure: size; second figure: material (0: alu, 2: carbon); fourth figure: sections.
The suffix letter denotes the version.
:Colour code
Some series may have a letter denoting the colour of the aluminium after the suffix, e.g. N-2000KX is identical to N-2204X in black.
K = Black; B = Blue; R = Red
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ممنون ازپاسختون.ازنظرمواردی که گفتم درمقایسه بابرندهایی مثل منفرتو نظرتون چیه؟
D-5500+18-55AFP+85 F1.8G
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
مدل t-024x که همون کربنی 800 تومنی هست برای تجهیزات شما کمی ریسکی هست مخصوصا تو حالت پرتره احمالا به مشکل بخورید.
https://www.bhphotovideo.com/c/produ...ht_series.html
یک مدل دیگه کربنی 1100 تومنی هم هست که به همراه هد هستش و تحمل وزن مناسبی دارد. ولی خوب کلیپسی هست. اگر اهل کلیپس بازی باشید گزینه خوبیه برای شما:
https://www.bhphotovideo.com/c/produ...er_tripod.html
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
والامن تاآستانه خریدmt190Xproپیش رفتم ولی الان خیلی وسوسه شدم یه مدل ازsiruiبگیرم.دو دل موندم
D-5500+18-55AFP+85 F1.8G
درود
خوب این مهمه که mt190Xpro را با کدام مدل مقایسه کنید؟!
مثلا سری 1000 هم رده Befree محسوب می شه.
سری های 2000 تقریبا هم رده این مدل از مانفرتو هست و در نهایت اگر از سری W انتخاب کنید در رنج 055 قرار می گیره.
از نظر کیفیت ساخت بنده از نزدیک با دو یا سه مدل کار کرده بودم و بسیار راضی کننده است.
از طرفی mt190 هم یک سه پایه واقعا قوی و کامله بنابراین این شما هستید که باتوجه به کاربری باید انتخاب کنید.
ارادتمند
سلام
سه پایه تا ۴۰۰ تومان برای دوربین نیکون D5300 با لنز300 -55 چی مناسب هست ؟برای عکاسی در طبیعت
سلام دوستان این مدل Sirui T-2004XL Aluminum Tripod with E-20
یه بدنه 750 نیکون با بر فرض لنز 70-200 سنگین رو کاملا جوابگو هست فرض بر اینکه فلاش اسپید لایت هم روی بدنه باشه؟