آیا کسی از دوستان از این آیتم اصلاح فکوس استفاده کرده و آیا در عمل دقیق و کاربردی هست ؟
آیا کسی از دوستان از این آیتم اصلاح فکوس استفاده کرده و آیا در عمل دقیق و کاربردی هست ؟
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
دوست عزیز، من این قابلیت رو روی 50D استفاده کردم و کاملا ازش راضی بودم.
البته یک نکته رو باید در نظر داشته باشی. معمولا لنزهایی که فوکوسشون دقیق نیست، این مقدار عدم دقت یک مقدار خطی نیست. یعنی اینکه با توجه به شرایط نور محیط، فاصله سوژه و دیافراگم مورد استفاده، مقدار آف بودن فوکوس کمی متفاوته. بنابراین وقتی شما میکرو ادجاستمنت رو در یک شرایط خاص تنظیم می کنی، در شرایط مشابه نتیجه عالی میده ولی در شرایط متفاوت ممکنه که باز هم کمی آف باشه. اما تجربه من نشون میده که باز هم هرچند نتیجه کاملا شارپ و عالی نباشه، خیلی بهتر از حالتیه که اصلا از این امکان استفاده نکردید.
دانشگر
قابلیت فیلمبرداری ۶۰ فریم در ثانیه 7D می تواند باعث خلق فیلمهای فوق العاده آهسته شود. پلاگینی به نام Twixtor برای Final C.P این روند را حتی منعطفتر میکند. چرا که امکان تغییر فریمریت را به صورت متغیر فراهم می کند. احتمالا نرمافزارهای پیشرفته دیگر نیز چنین قابلیتی دارند.
فیلم زیر نتیجه چنین فرآیندی است:
باتشکر از جناب آقای روشن
سوالی که برای من مطرح شد بعد از دیدن چندین باره این کلیپ اینه:
در بعضی لحظات یک حالت پیکسل دیستورشن میشه به وضوح دید مثلا در ثانیه 50-56 در چرخ جلو که ، زمانی که چرخ وارد محدوده بکگراند که جنگل میشه به وضح قابل دیدن هست..
آیا این ایراد باگ فیلمبرداری در سرعت بالاست ؟ یا در سرعت های پایین هم این ایراد وجود داره ؟ نظر دوستان چیه؟
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
به احتمال 90% سر کانورت فایل این مشکل پیش اومده (یعنی خروجیشون واسه نت)آیا این ایراد باگ فیلمبرداری در سرعت بالاست ؟ یا در سرعت های پایین هم این ایراد وجود داره ؟ نظر دوستان چیه؟
وگرنه نهایت مشکلی که توی خود فیلم اصلی پیش بیاد Motion Blur باشه. یعنی تصویر کشیده بشه توی هر فریم...
این پلاگین برای Primiere Windows هم موجوده.
http://www.revisionfx.com/products/t...compatibility/
Tutorial هاش توی سایتش موجوده...
من که رفتم تو نخش...
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
در ادامهی صحبت آقای روشن...سلام
تغییر فریم ریت که جزو امکانات بسیاری از نرمافزارهاست و کار مشکلی نیست. این نرم افزار هم ظاهرا این کار را به صورت متغیر انجام می دهد.
اما نکته مهم تر در فیلمبرداری این است که باید اصولش را بدانید. یعنی کار اصلی هنگام فیلمبرداری است.
Twixtor از این افکت به عنوان Speed Ramp نام میبره.
اینجا هم میتونید طریقهی انجامش رو ببینید...
و باز هم در ادامهی صحبتهای آقای روشن...
اگر این سری ویدئو رو ندیدید اولا که حتما ببینید. توی خود سایت بخش فیلمهای آموزشی دیدمش یه بار...
Learn 2 Shoot Great video with Canon 7D with Philip Bloom
ضمن اینکه توی ی.و ت.یوب واژهی
EyePatch Productions
رو یه جستجو بکنید. این آقا مجموعهی کاملی از آموزش درباره فیلمبرداری به منظور به دست اومدن تصویر اسلوموشن و حل مشکلات موجود موقع فیلمبرداری با 7دی صحبت کرده تا حتی انتخاب لنز واسه فیلمبرداری با 7دی و از این دست چیزا.
همینطور چگونگی ادیت اونارو با After Effects و علیالخصوص با همون پلاگین Twixtor نشون میده.
(از Sony Vegas هم برای Grading و افکت های نهایی فیلم استفاده میکنه...البته مثل همهی چیزای دیگه الزام نیست قاعدتا...)
.
همین
ویرایش توسط MH.Rahmani : Saturday 11 September 2010 در ساعت 22:12
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
با تشکر ولی فکر نکنم سر کانورت این مسئله پیش اومده باشه چون اگر این طوری بود باید در تمام فیلم این ایراد رو می دیدیم تا اونجا که من دقت کردم سر حرکت های چرخ این مورد به چشم میاد (فکر می کنم علت چرخش چرخ باشه و حرکت پره های داخل چرخ سبب این ایراد می شه)
بله به نظر میاد چاره ای نیست باید بریم سراغ osX و final cut pro .. گرچه به شخصه به دلیل اینکه نرم افزارهای بیشماری برای ویندوز هست از سمت رفتن به مک خودداری کردم تا الان
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
آن برنامه برای Premiere در محیط ویندوز هم در دسترس استبله به نظر میاد چاره ای نیست باید بریم سراغ osX و final cut pro .. گرچه به شخصه به دلیل اینکه نرم افزارهای بیشماری برای ویندوز هست از سمت رفتن به مک خودداری کردم تا الان