سلام
خوندنش خالی از لطف نیست
Canon 7D in the field
سلام
خوندنش خالی از لطف نیست
Canon 7D in the field
با سلام خدمت دوست عزیزمون
راستش من 7D رو در آتلیه یه تست کوچیک روش انجام دادم...دوربین خیلی خوبیه و از 40D و 50D تصاویری دقیقتر و با کیفیتی بالاتر و ثبت میکنه ولی از نظر Detail از 5D و 5D MarkII ضعیفتره که فکر میکنم طبیعی باشه.
البته هر 5 دوربین ذکر شده با یه لنز 105-24 تست شده اند.
ضمنا رو تست ما آماتورها هم خیلی نمیشه حساب باز کرد :):
باز به نظر من اساتید محترم سایت بیشتر میتونن راهنمایی کنن.
مازیار دالوندی
اندر دل من هزار خورشید بتافت ... آخر به کمال ذره ایی راه نیافت
با سلام،
مطلبی که ذکر شد مربوط به http://www.dpreview.com review کاربران ميشد.قطعا تو شارپ بودن عوامل زيادی دخييلا اما به عنوان مثال حد اقل از ديد بنده عکس های نيکون د 300 عموما از شارپنس خيلی خوبی برخوردارن. من خودم با دی 7 کار نکردم اما بی طرفانه بگم که با ديدن عکس اش نظرم با ارزيابی کنّنده ها يکسان بوده. اکثر عکاسا هم نظرشن رو در حالی ذکر کرده بودن که به همين دليل چند تا لنز رو عوض کرده و حتی در تنظيمات دوربين شارپنس رو به حداکثر افزايش دادن.
نمیدونم آیا مشکل مبتدی بودن من هست یا نوع لنزی که بر روی کانن eos 7d
نصب شده هستef canon 28X135
نه که عکسهای بدی بگیره نه،ولی
اون چیزی نیست که باید انتظار داشت خیلی شارپ نیست در ضمن من برای ابتدا تنظیمات دوربین رو بر روی سبز قرار دادم
امیدوارم که دوست عزیز بتونه تا حدودی به من کمک کنه با سپاس فراوان
در روضه قلب جز گل عشق مکار
لنز فاکتور مهمی در شارپنس عکس خروجی است. در مورد لنز شما اطلاعاتی ندارم اما در حالت کلی هر لنزی بسته به مشخصات خودش در دیافراگم های خاصی دارای شارپنس بهتری نسبت به دیگر دیافراگم هاش هستش. در لنزهای زوم معمولا در فواصل کانونی مختلف هم شارپنسشون دستخوش تغییر میشه. به طور مثال در انتهای فاصله کانونی لنزها کمی سافت تر می شوند. حال در مقایسه بین لنزها هم در بعضی به دلیل ساخت خوب از نظر اپتیکی این خطاها به حداقل خودش میرسه. نکته دیگر سرعت شاتر در زمان عکاسی است. ( فکر می کنم در زمان بین 0.3 تا 1 ثانیه) ضربه ای که آینه به بدنه وارد می کنه باعث تکان های خفیفی میشه که می تونه از شارپنسش کم کنه. در این حالت و بر روی سه پایه از گزینه Mirror Lock up استفاده می کنند.
این ها چیزهایی بود که به ذهن من رسید تا ببینیم باقی دوستان چه نظری دارند.
دوستان گرامی
شاید بهتر باشه که برای بررسی بیشتر به سایتهای حرفه ای ریویو مثل www.the-digital-picture.com مراجعه کنید. این سایتها بسیاری از ویژگیهای لنزها رو بررسی و مقایسه می کنند. لنز 15-85 تحول کوچکی در لنزهای کیتی کنون است. به نظر من صرف کیتی بودن یک لنز معیار مناسبی برای ارزیابی یک لنز نیست و اصولا مقایسه بین برندهای گوناگون نیازمند در نظر گرفتن فاکتورهای مشترک فراوانی است.
پیروز باشید
EOS 5D+VG, EOS 7D+VG, Sigma 10-20, EF 24-105L,EF 50 f1.4, EFS 15-85, Speedlite 580EXII, Giottos MGL9241B, Giottos MH7012, Lowepro Promag2 AWx2ایران من. سرزمین سپند هزاره ها