در روضه قلب جز گل عشق مکار
EOS 7D Firmware Update Version 1.2.1
1. Extends the timing at which the high temperature warning indicator is displayed and the timing of automatic shut down of the camera due to a rise in internal temperature during Live View or EOS Movie functions.
2. Optimizes program shift when the ISO setting of the camera is set to AUTO.
3. Corrects a misspelling in the French-language menu.
4. Corrects a phenomenon in which vertical magenta-colored banding appears in still images taken in movie-shooting mode.
(This only occurs when in Manual exposure mode and when the ISO speed is set to "H". Note that this phenomenon only affects units with Firmware Version 1.2.0)
کد:http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eos7d/firmware.html
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
تقریبا دو ماهی میشه که بدون ثبت نام دارم مطالب فروم علی الخصوص تاپیک های مربوط به دوربین و لنز های کنون رو مطالعه میکنم و شاید بدون اغراق بتونم بگم که از تمامی مطالب و لینکهای دوستان نهایت استفاده رو کردم .گفتگو ها بسیار جامع بودند و در نهایت یه 7 دی با لنز 24-105 معروف رو روز اول نمایشگاه از دفتر فروش ایده ... کنار میدون فردوسی خریدم . جدا از تمامی اساتید و دوستانی که بنوعی غیر مستقیم باعث راهنمایی و یادگیری بنده شده اند ( مدیران محترم و کاربران فعال و ... ) بسیار تشکر میکنم .ثبت هام رو برای رفع اشکال توی تاپیک عکسهای مناسبتی میگذارم تا به لطف دوستان کم کم ایرادام بر طرف بشه .
قیمت :
7دی ( بادی ) : 1.600 با گارانتی
24-105 L ( با هود اصلی و سافت کیس اصلی ولی با جعبه سفید ! ) : 1.050 با گارانتی
CF ساندیسک 8 گیگ 400 اکس : 115
70-200 L اف 4 با جعبه اصلی : 800 با گارانتی
با تشکر
فرهاد برنجی
سید مصطفی حسینیCanon 60D, 15-85, 55-250 , 50 f/1.8 - PowerShot A520SpeedLight 580 II, Lowepro AW 200, Manfrotto 7301YBAdobe Lightroom 3
D610 vs 6D vs D750
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
از آقای مرادی بخاطر تذکرشون خیلی ممنونم دیگه تکرار نمیکنم .راستش خیلی دیده بودم که از آقایون اعلام خریدی کردند و پست بعدی سوال شده که : چند خریدی و از کجا و چه گارانتی ؟ منهم ... در اصل قصد اعلام قیمت نداشتم چون واقعا خرید کرده بودم از ذوق زدگیم بود و ...
از اقای حسینی و نصیری و آقایی که نتونستم اسم فارسیشو بخونم هم تشکر میکنم .
فرهاد برنجی