صفحه 7 از 22 نخستنخست ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 61 تا 70 , از مجموع 216

موضوع: Canon S2IS

كاربر فعال arax30th آواتار ها
    تشکر کرده
    1

پیش فرض پاسخ: Canon S2 is

نقل قول نوشته اصلی توسط fc bayern
    دوستان و اساتيد سلام
    يعني کسي در اين مورد اطلاعاتي نداره يا اين پست ديده نشده ممنون ميشم دوستاني که اطلاعات دارند راهنمايي کنند مخصوصا اونهايي که با اين دوربين کار کردند
    متشکرم
    سلام ...

در مورد فلاش Pop-up معمولا به فلاشهایی فگته میشه که تو دوربین هستن ولی دیده نمیشن و تو مواقع لازم بیرون میان. فلاش S2 به این صورت نیست و باید به صورت دستی خودتون بیرون بیارینش. فکر میکنم dpreview هم در به کاربردین کلمه Pop-up تو این مورد اشتباه کرده باشه. البته معمولا فلاشهای سرخود دوربینها یا جهنده هستن یا ثابت، و برای فلاشی به این شکل که ظاهر فلاشهای جهنده رو داره ولی باید با دست باز بشه فکر نیمکنم اصظلاح معمولی وجود داشته باشه و شاید واسه همین dpreview از این کلمه استفاده کرده.

نمیدونم به دردتون خورد یا نه، ولی امیدوارم خورده باشه! ضمنا اگه کمک دیگه ای از دستم بر میومد برام پیام خصوصی بفرستین حتما اگه کار از دستم بر بیاد در خدمتتون هستم.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D
    Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

جناب سرکار فرشي سلام و سپاسگزارم بابت اينکه پاسخ داديد
    علت اين سوال اين بود : از يک بنده خدا که s2 داشت شنيدم اگر فلاش s2 با دست باز بشه سنسور جهنده آن ميسوزه ولي چون با مطالعه دفترچه راهنما به خلافش برخورد کردم گفتم از اساتيد بپرسم که شما قبول زحمت کرديد و جواب داديد ممنونم
    جناب سرکارفرشي شما در مواقعي که مثلا در اتاق عکاسي ميکنيد قبل از گرفتن عکس اول فلاش را بالا مياريد بعد با اون دکمه اي که کنار فلاش است فلاش را در وضعيت اتوماتيک قرار ميدهيد و بعد عکاسي ميکنيد ؟يا هر بار تست ميکنيد اون علامت چشم روي lcd قرمز بشه و معنيش اين باشه که احتياج به نور فلاش است و بعد فلاش را باز ميکنيد.
    شرمنده که من زياد سوال ميکنم هر وقت با اين سوالهام حوصله تون سر رفت بگوئيد ديگه نميپرسم
    باز هم ممنون

تشکر کرده
    1

سلام ...

خواهش می کنم. تو S2 وقتی فلاش رو بالا بیارین فلاش فعال میشه. حالا با دکمه ای که کنار فلاش هست میتونین فلاش رو تو حالات اتوماتیک یا اجباری بذارین. در ضمن برای عکاسی با فلاش حتما لازم نیست علامت قرمز نشانه فلاش روشن شه. بعضی اوقات بدون اینکه این علامت روشن بشه هم از فلاش استفاده میکنم مثل فلاش Fill In تو نور زیاد، و بعضی اوقات که نمیخوام اصلا از نور فلاش استفاده بشه با وجود اینکه نور کم هست فلاش رو اصلا روشن نمیکنم. برای مثال موقع عکاسی با سه پایه تو نور کم علامت فلاش روشن میشه ولی نیازی به فلاش نیست. این رو هم بگم که نور مستقیم فلاش سرخود دوربین معمولا یکی از بدترین انواع نور هست که میتونه تو فضای بسته استفاده بشه چون سوژه رو کاملا تخت نشون میده، برد کمی داره و حالت نوری صحنه رو کاملا از بین می بره. و بهتره تا مجبور نیستیت ازش استفاده نکنین.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام و خيلي ممنون بابت توضيحاتتون

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

جناب سرکار فرشي سلام
    در صفحه 29و34 کتابچه راهنما گفته شده که وقتي فوکوس کامل ميشه af frame به رنگ سبز در مي آيد و وقتي اشکالي در فوکوس وجود داره به رنگ زرد در مي آيد ولي من فقط af frame را به رنگ قرمز ميبينم نه رنگ ديگري.اشکال کار کجاست ممنون ميشم باز هم راهنمايي کنيد

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط fc bayern
    جناب سرکار فرشي سلام
    در صفحه 29و34 کتابچه راهنما گفته شده که وقتي فوکوس کامل ميشه af frame به رنگ سبز در مي آيد و وقتي اشکالي در فوکوس وجود داره به رنگ زرد در مي آيد ولي من فقط af frame را به رنگ قرمز ميبينم نه رنگ ديگري.اشکال کار کجاست ممنون ميشم باز هم راهنمايي کنيد
    سلام ...

من خودم تا حالا این فریم رو به رنگ قرمز ندیدم! واقعا نمی دونم دلیلیش چی میتونه باشه، بهتره به خود کنون میل بزنید و بپرسید.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

جناب سرکارفرشي متشکرم که قبول زحمت ميکنيد و من را راهنمايي ميکنيد سعي ميکنم کمي باهاش ور برم اگر نشد بعد به شرکتي که خريدم مراجعه ميکنم الان که بد زماني است نزديک عيده و همه مشغول هستند
    پيشاپيش سال نو را تبريک ميگم و تا سال جديد و مزاحمتهاي جديد خدا يار و نگهدار

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

خدمت تمامي دوستان و اساتيد عرض سلام و تبريک سال نو را دارم اميدوارم در کنار خانواده سالي پر از خوبي و شادي همراه با سلامتي و تندرستي داشته باشيد

سلام و تبريک ويژه هم خدمت استاد خودم جناب آراز سرکارفرشي که سال گذشته چندين بار زحمت کشيدند و بنده را راهنمايي کردند.

اما جناب سرکار فرشي مشکلي که تو پست قبلي گفته بودم ديگه تکرار نشد و خدا را شکر فعلا حال دوربين خوبه تا ببينيم خدا چي ميخواد

اما باز هم سوال دارم که با اجازتون ميپرسم:
    وقتي توي شب داخل خانه عکس ميگيرم بعضي وقتها از فلاش استفاده نميکنم(قبلا هم خودتون در اين مورد برام نوشتيد به نظر من تازه کار بدون فلاش عکس رنگهاش طبيعي تره ) در اين وضعيت آيکون flash warning چشمک ميزنه ولي در اکثر مواقع آيکون camera shake warning هم شروع به اعلام ميکنه در اين وضعيت عکس به دست آمده کمي تار و محوه ميخواستم بدونم آيا اين دو با هم رابطه اي دارند يا نه؟من که آزمايش کردم اين طور بود يعني بلافاصله بعد از خراب شدن عکس اين بار فلاش را باز کردم ديگه مشکلي پيش نيومد و عکس خوبي شد فقط ميزان توزيع نور با فلاش زياد جالب نيست نميدونم چرا
    ضمنا بايد اين موضوع را هم اضافه کنم که سوژه يک کوچولو بود که دائم تکون ميخورد و از mode هاي auto-portrait استفاده ميکردم
    متشکر و ممنونم که من را راهنمايي ميکنيد

تشکر کرده
    1

سلام ...

بابا شرمنده نکنید اینجا استاد زیاد هست ولی من جزوشون نیستم! سال نوی شما هم مبارک.

در مورد Camera Shake Warning بله رابطه با فلاش داره. این آیکون زمانی ظاهر میشه که سرعت شاتر اونقدر کم باشه که لرزشهای کوچک دست حتی با وجود لرزشگیر توی عکس ثبت شه. وقتی تو نور کم مثلا با سرعت 15/1 ثانیه عکاسی می کنید و سوژه هم متحرک باشه دیگه این لرزشها و حرکتها خیلی محسوس میشه و طبیعتا باعث تار شدن عکس میشه. حالا وقتی که از فلاش استفاده می کنید نور محیط تو لحظه عکاسی بیشتر میشه و دوربین سرعت رو روی مقدار بالاتری مثل 60/1 ثانیه تنظیم میکنه. (تو این سرعت دیگه هشدار لرزش دست هم ظاهر نمیشه) تو این سرعت اگه حرکت سوژه خیلی سریع نباشه و لرزشهای دست هم شدید نباشه، و با توجه به لرزشگیر دوربین، تقریبا حرکتی ثبت نمیشه و عکس صاف در میاد.

توی چنین شرایطی اگه میخواین از فلاش استفاده نکنین اولا ایزوی دوربین رو بالا ببرید، حداق روی 100 یا 200 (روی 400 سعی کنین نذارین چون نویز عکس زیاد میشه) و از بازترین دیافراگم ممکن استفاده کنید. اینطوری دوربین بیشترین سرعت ممکن رو برای عکس در نظر می گیره و این مشکل به حداقل می رسه.

تو مد Portrait دوربین عمل باز کردن دیافراگم تا حداکثر مقدارش رو به طور اتوماتیک انجام میده و نیاز به تنظیم دستی نیست و بالا بردن ایزو کافیه. ولی کلا برای عکاسی تو نور کم از سوژه هایی مثل بچه ها که جنب و جوش زیادی دارن بهتره از فلاش استفاده کنید تا بتونین صحنه رو کاملا منجمد کنید.
    آراز سركارفرشی
    Canon EOS 40D

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

سلام و متشکرم که زحمت ميکشيد جواب ميدهيد
    راستش سرعت 15/1 را جاي نديدم(منظورم روي lcd) اما در مورد 60/1 حق با شما بود يعني با باز کردن فلاش سرعت 60/1 ميشد و عکس خيلي بهتر ميشد
    جناب سرکار فرشي آيا مد ديگري براي استفاده در شب نداريم؟مثلا استفاده از مدهاي night scene يا در مد scn special scene اگر از گزينه هاي indoor يا night snapshot استفاده شه فرقي ميکنه؟
    راستي جناب سرکار فرشي من نمونه عکسهاي که ميگيرم را همين جا بگذارم تا شما و ديگر اساتيد نظر بدهيد يا در تاپيک (لطفا نظر بدهيد) به اين خاطر پرسيدم که عکسهاي من بيشتر جنبه يادگيري داره و مسلما کلي هم ايراد
    باز هم متشکرم

صفحه 7 از 22 نخستنخست ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... آخرینآخرین