موقع فیلمبرداری در نور مصنوعی در ایران سرعت دوربین را روی 50 یا 100 قرار دهید تا مشکتان رفع شود.
موقع فیلمبرداری در نور مصنوعی در ایران سرعت دوربین را روی 50 یا 100 قرار دهید تا مشکتان رفع شود.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
حل شد ؟ همینطوره که بابک خان فرمودند
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
مدتی هست با گردونه ی پشت دوربین مشکلی دارم که موقع بازبینی عکس ها یا تغییر سرعت شاتر و ... پرش هایی توی مقادیر یا نمایش تصاویر داره به این شکل که مثلا گاهی پیش میاد با یک واحد چرخش (یک واحد رو به اندازه پرش به عکس بعدی یا مقدار بعدی در نظر بگیرید) عکس بعدی نمایش داده نمیشه و یا به مقدار بعدی نمیره (و حتی در مواردی هر چند کم حرکت معکوس می کنه یعنی مثلا به رقم بالاتر به جای پائین تر میره و یا عکسش) و در این موارد لازمه یک یا دو یا حتی گاهی سه واحد بیشتر گردونه چرخونده بشه... نمی دونم این مشکل سخت افزاری هست و یا نرم افزاری ولی با ریست کردن تنظیمات دوربین نتیجه ای نگرفتم ... آیا گزارش مشکل مشابهی رو دیده بودین و لازمه به نمایندگی مراجعه کنم؟
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
درود
مشکلی مشابه در دوربین های سری G زمان مراجعه به تعمیرگاه مرکزی توسط کارشناسان این بخش به بنده نمایش داده شد!
درخصوص دلیل وقوع توضیح فرد مذکور این بود که بدلیل استفاده از اتصالات ظاهرا کربنی در زیر این بخش، در استفاده بلند مدت و زیاد سائیدگی یا چیزی شبیه به آن ایجاد شده و در نتیجه این اتفاق رخ خواهد داد. البته در خصوص سری EOS بنده مطمئن نیستم، ولی باتوجه به اینکه یکی از انتخابات خرید آینده خودم بود همواره این سوال در ذهنم وجود داشت که آیا مشکل سری G در سری EOS جدید هم وجود داره یا خیر؟!
اگر با نمایندگی یا جایی تماس گرفتید و این مسئله تایید شد لطفا به بنده هم اطلاع دهید. این قضیه تاثیر بسزایی در انتخاب دوربین آینده برای بنده خواهد داشت.
ارادتمند.
چشم حتما.
مسئله اینه که من دوربین رو اوایل تابستون خریدم و هنوز به استفاده ی بلند مدت نرسیدم تازه حساسیت شدیدی هم تو نگهداری قطعات دارم ضمن اینکه که برای بازبینی عکس ها بیشتر از تاچ استفاده می کنم و اوایل که این مشکل پیش اومد برای بازبینی تصاویر دیگه صد در صد از تاچ و کنترل های چپ و راست داخل این گردونه استفاده کردم الان هم مشکل خیلی جدی ای نیست ولی همین هم قاعدتا برای این عمر از دوربین و این نوع نگهداری که از خودم سراغ دارم نباید وجود داشته باشه! یه جورائی رو اعصابه به طور خلاصه.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
سلام. روز بخیر .من یه دوربینCanon EOS 70D+18-135mm IS STM Lensدارم . وقتی دکمه چرخان روی حالات عکسبرداری اتوماتیک(+ (SCN- CA- Aمیذارم , موقع عکسبرداری داخل نمایشگر LCD این پیغام خطا میاد .
This function is not selectable in the current shooting mode""
داخل menu این حالات عکسبردای, گزینه برگشتن به تنظیمات اولیه هم نداره.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر فراوان 816233720_144078 - Copy.jpg
دقیقا روی کدوم صحنه تنظیم کردین؟
در بعضی موارد برخی از صحنه ها ممکن است با باقی تنظیمات دوربین شما تداخل داشته باشند. برای اطلاع بیشتر این صفحه از دفترچه راهنما رو مطالعه کنید.
Canon EOS 70D Instruction Manual (Page 83 of 164)
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
دکمه گردان بالا دوربین روی این 4 حالت , این پیغام خطارو میده : CA/ SCN / +A
ویرایش توسط mostafa_1366 : Monday 1 February 2016 در ساعت 20:53