از دوستان عذر می خوام که از مسیر تاپیک خارج شدیم. فعلا این تصمیم کنسل شد ... امیدوارم لااقل قیاس هایی که دوستان بین 70 دی و 6 دی کردن برای خوانندگان این تاپیک مفید باشه. (هر چن کامنت غیرمفید تو این فروم من کلا ندیدم یا کم دیدم.)
از دوستان عذر می خوام که از مسیر تاپیک خارج شدیم. فعلا این تصمیم کنسل شد ... امیدوارم لااقل قیاس هایی که دوستان بین 70 دی و 6 دی کردن برای خوانندگان این تاپیک مفید باشه. (هر چن کامنت غیرمفید تو این فروم من کلا ندیدم یا کم دیدم.)
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
امروز داشتم قیاسی بین عکس هایی که با دو تا لنزی که دارم گرفتم (تو امضام هست) و در ایزوهای بالا انجام می دادم ... سوالی ذهنمو درگیر کرد. فکر می کردم رفتار نویزی فقط به سنسور دوربین مربوط میشه اما تو تصاویری که دارم در ایزوهای بالا حتی 6400 تصاویری که با لنز پرایمم گرفتم نویز به مراتب کمتری داره ... آیا نتیجه ای که گرفتم درسته؟ و یه لنز خوب به غیر از شارپی می تونه به کمک سنسور بیاد تو کاهش شدید نویز؟
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
با سلام و خسته نباشید.
من یه راهنمایی در مورد خرید لنز میخواستم، بین دو مدل شک دارم:
1- Lens-EF 24-105mm F4L IS USM
و
2- Lens-EF 28-135mm F3.5-5.6 IS USM
برای 70D که بدون کیت لنز فابریک 18-135 گرفتم...!
http://forum.akkasee.com/f61/t5944.html
بنظرم بهترین لنز برای 70دی همون 18-135 STM بود که شما نخریدید !!
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
در کاربردهای عمومی برای دوربین های رده کراپ مثل همین 70D شما، 28 میلیمتر به اندازه کافی واید نیست و در بسیاری موارد دست شما را بسته خواهد گذاشت! متاسفانه 24 میلیمتر هم در بسیاری از موارد به اندازه کافی واید نیست! بهترین لنزی که می توانستید به عنوان واک اروند همراه دوربینتان بخرید به اعتقاد من همان 135-18 stm بود که خوب نخریدید!
البته شما اشاره نکردید کاربرد اصلی شما از این دوربین چیست... اگر عکاسی استودیویی می کنید همین دو لنزی که معرفی کردید هم مناسب هستند و گرنه از لنزهای کنون به همین 135-18، یا 85-15 و حتی 55-18 بیشتر نیاز خواهید داشت!
سلام
جسارتا فقط این نیست که اگر ایشان کار غیر استودیویی میکنند حتی 18-55 هم بیشتر مورد نیازشان باشد! اتفاقا در استودیو نور کافی وجود دارد و دیافراگم باز و سرعت فوکوس سریع اولیت بیرون است نه داخل استودیو... اما در اینکه 24مم هم واید نیست هیچ شکی نیست... دو لنزی هم که خود ایشان معرفی کردند خیلی با هم فرق دارند، چه برسد به این سه لنز، فکر کنم کاربردشان همه چیز را مشخص میکند.
سلام
وقت بخیر
نمیدونم جاش اینجاست یا نه . دوربین هفتاد دی دارم وقتی روی مود منوال ( ام ) دوربین رو قرار میدم برای تصویر برداری ( فیلمبرداری ) سه تا خط نسبتا پهن روی مانیتور و فیلم خروجی به صورت موازی و قهوه ای کمرنگ ظاهر میشه . در بقیه مود ها این اتفاق نمیفته ! میشه عزیزان کمکم کنند ؟ خیلی ضروری مشکلم حیاتیه چون دوربین رو لازم دارم . توی مود عکاسی هم این اتفاق نمیفته . این رو هم بگم اون سه خط میفته من ضربه به دوربین وارد نکردم به لنز هم همینطور زیر نور مهتابی و غیر مهتابی و نور طبیغی همیطوره . اگر مشکلی باشه باید روی همه ی حالت ها باشه دیگه . ممنون از کمتون پیشاپیش .
سلام، من قبلا DSLR داشته ام، و الان برای عکاسی در طبیعت میخوام استفاده کنم...
چون الان پولم نرسید فول فریم بگیرم پس فعلا به همین بسنده میکنم، نظرم برای دولنز هم به خاطر استفاده در آینده بود...
به نظر من خرید مناسب لنز نوعی سرمایه گذاری حساب میشه...!