با توجه به اینكه این دوربین از پردازنده digic 3 استفاده می كند هنوز این پردازنده حك نشده و از قابلیت حك نمی شود برای این دوربین استفاده كرد
با توجه به اینكه این دوربین از پردازنده digic 3 استفاده می كند هنوز این پردازنده حك نشده و از قابلیت حك نمی شود برای این دوربین استفاده كرد
سلام
توضیحات كامل در صفحات اول این تاپیك !! موجوده!!! چند فایل كم حجم در مموری دوربین كپی میشه و بعد از فعال كردنش, قابلیتهای جالب و عجیبی به این دوربین میده!!!
نه , متاسفانه S5 IS و A720 و A570 IS و ...(دوربینهایی كه پردازنده DiGiC III دارند, نمیتوانند از این هك استفاده كنند).
روی هر حالتی كه باشد فرقی نمیكند, كافیست روی حالت Continuous گذاشته و ....
حالت P یا M یا S یا Auto یا Sport ......
سلام
من همین کارو کردم اما یه شات بیشتر نزد و روی شات نگه داشتم دیگه ادامه نداد
و یه سئوال دیگه وقتی زوم میکنم ؛تار میشه دلیلش چیه؟؟
ممنون از راهنمائیتون
سلام
در مورد عکاسی پیوسته :من در منو قسمت af mode رو continuos گذاشتم درسته؟؟؟در حالت auto !!!تنظیم دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟!!!!!ولی یه شات بیشتر نزد شاید من اشتباه میكنم
اگه میشه مراحلو بفرمائید
در مورد زوم :در تصاویر دور چند بار شاتر و تا نیمه فشار میدم تا تصویر واضح بشه...ولی از تصاویر نزدیك مثلا از كیبورد كه بخوتم با زوم عكس بندازم اصلا واضح نمبشه بعد كه از تصاویر دور عكس میندازم یه مقدار لرزش داره و عكس واضح نیست فكر كنم is الکی باشه چون عکس لرزش میگیره
ممنون از راهنمائیتون
چون این تاپیک برای مطرح کردن سئوال در مورد s5is هست و من هم آماتور هستم مزاحم شما اساتید میشمااااااااااااااااااااا اااااااااا سئوال های دیگه هم دارم كه بعدایكی یكی میپرسم كه شما از دستم فرار نكنید
باز ممنون
ویرایش توسط تبلیغ باشی : Friday 16 November 2007 در ساعت 20:42
سلام
نه, اون AF Mode مربوط به نحوه فوكوس كردنه!!!!
یك دكمه روی دوربینتون هست (بین شاتر و پاور!!) كه كنارش یك عقربه كشیده, یك كارش فعال كردن سلف تایمره و یكبار دیگه كه بزنید, حالت عكاسی پیوسته فعال میشود.
برای این كار هم باید حالت ماكرو رو فعال كنید (یك دكمه در كنار دوربین هست كه عكس یك گل كنارشه) و تو این حالت هم مقدار كمی میتوانید زوم كنید!!!ولی از تصاویر نزدیك مثلا از كیبورد كه بخوتم با زوم عكس بندازم اصلا واضح نمبشه
احتمالا" دوربین رو خوب در دست نمیگیرید و بیش از حد تكان میخورد, لرزشگیرش بسیار موثره.بعد كه از تصاویر دور عكس میندازم یه مقدار لرزش داره و عكس واضح نیست فكر كنم is الکی باشه چون عکس لرزش میگیره
اساتید آیا از این دوربین مشکل فکوس گزارش نشده؟؟
برای یکی از دوستان یک دستگاه خریدیم که به شدت فکوس گیجی دارد
در مود ماکرو قبل ار عکس برداری فکوس است اما وقتی مرحله اول شاتر را فشار میدهیم به جای فکوس کردن از فکوس خارج میشود
چه در مود ماکرو و چه در مواقعی که از زوم بالا استفاده میکنیم....
ویرایش توسط sam_moghadam : Friday 16 November 2007 در ساعت 23:33
سام مقدم
کسی به ما کمک نمیکنه؟
سام مقدم
سلام
البته جایی که اساتیدی مانند آقا وحید هستن من چیزی نمیگم
ولی چون من هم تازه این s5is و خریدم یه مقدار تو فوکوس باید لمشو بدست بیاری
و چند بار شاتر و تا نیمه بزنی تا تصویر مورد نظرتو بدست بیاری
در مورد عکس ماکرو هم همینطوری هست
حالا نظر حرفه ایی و علمیشو دوستان باید بگن
آقا وحید ممنون از راهنمایتون
در حالت auto عکاسی پیاپی نداره ولی در بقیه حالت ها countinue داره
دستت درد نکنه
حالا یه سئوال دیگه
اگه بخوایم تعداد شات هایی رو که زدیم پاک کنیم چطوریه؟؟؟