دوستان عزیز اگه ممکنه در مورد طریقه گرفتی عکس پانوراما یه مقداری توضیح بدید حقیقتش من کتابچه راهنما رو مربوط به این بخش خوندم ولی متاسفانه نمیتونم عکس پانوراما بگیرم لطفا" در این مورد راهنمایی کنید.
با سپاس رضا
دوستان عزیز اگه ممکنه در مورد طریقه گرفتی عکس پانوراما یه مقداری توضیح بدید حقیقتش من کتابچه راهنما رو مربوط به این بخش خوندم ولی متاسفانه نمیتونم عکس پانوراما بگیرم لطفا" در این مورد راهنمایی کنید.
با سپاس رضا
سلام،
من تازه اومدم اینجا.
دوربینم Canon S5IS است و ازش راضی هستم.
البته لمش باید دست هر کسی که میخواهد با این دوربین کار کند بیاید.
خوب ، بگذریم ،
آقا رضا ، شما باید کیت مخصوص این دوربین را خریداری کنید.
بهتر است از فروشگاهی که خریدید آن را سفارش دهید تا از نمایندگی برای شما بگیرند.
کیت مورد نیاز شما : LAH-DC20
که شامل یک آفتاب گیر و رابط اتصال لنز یا فیلتر است با قطر دهانه 58mm
خوب ،
این عکس :
فک نکنم بیشتر از 20 یا 30 هزار تومان باشد. در سایت ها که 20 تا 30 دلار قیمت زده شده.
http://www.digital-cameras.com/xpp-c..._lah_dc20.html
شما با خرید آن یک آفتاب گیر و یک آداپتور که به لنز متصل میشود خواهید داشت. ( آفتابگیر ، فیلتر ها یا لنز های تله ، واید و کلوزآپ به این آداپتور ( Conversion Lens Adaptor ) متصل میشوند.
اگه قیمت دقیق دارید ممنون میشم به منم یه ندایی بدید.
چند وقته دنبال این آداپتورش هستم پیدا نمیکنم .
بجز قيمت لطف كنيد آدرس محل فروشش رو هم بنويسيد .
سلامممممممممممممممممممممم ممممممممممممم :confused:
آقا اینا دیگه کی هستن !!!!!
امروز زنگ زدم کنون مرکزی ( مشهد ) ازش پرسیدم آقا این کیت LAH-DC20 رو دارید؟ گفت نه و تهران هم ندارند باید سفارش دهید ار دبی بیارند.
گفتم قیمتش دور و بره چند هست حالا؟ میگه حداقل 200 هزار تومان !!!!!!
طرف یه ریزه پرت بود ظاهرا.....
اگه میخواستم 200 تومان بدم به این و 425 تومان هم دوربین بخرم که میرفتم 350D رو میگرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب آدم هایی پیدا میشن!
ناگفته نماند که یک هفته پیش یکی از فامیل ها رفته بود دبی و از فروشگاه کنون پرسیده بود و اونها اون موقع نداشتند....
البته به یکی از دوستان در دبی سپردم که قیمت کند.
حتما خبرشو میدم به شما...
احتمال دارد با کانورتور تله یا واید اشتباه گرفته باشند.
هادی هژیرآذر