حذف پيغام
سلام دوست من:)
منظور من همون مد Stitch Assist بودش، ببخشيد
مرسي
سلام! من چند روزه رفتم تو نخ خرید یه دوربین جدید! دوربین قبلی ام اچ فایو بود الان بین Canon S5IS و SONY H9 , olympus sp 550 گیر كردم! البته امكانات Canon S5IS و SONY H9 , بیشتر به نظرم بهتر از آخریه! اولا به من بگین گزینه دیگری هم وجود داره یا نه! بعدشم! كدوم بهتره! :confused:
سلام به شما ،
راستش اگر من به جای شما بودم و دوربین قبلیم هم اچ 5 بود به فکر خرید یک اس ال آر میافتادم
و خوب بهترین گزینه به نظرم برای بودجه کم بعد از اس 5 یا اچ 9 ، فکر میکنم کنون ای او اس 350 دی باشه و با قابلیت های بسیار بهتر و حرفه ای تر با کیفیت بسیار بهتر...
باز هم این آپگرید بستگی به بودجه شما داره....
چقدر میخواهید هزینه کنید؟
سلام
اول توضیح بدید چرا رفتید تو نخ خرید دوربین جدید ؟
آیا دوربین قبلی ارضاتون نمی كنه ؟ آیا از همه ی قابلیت هاش آگاهید ؟ معمولا فقط در مود اتوماتیك عكاسی می كنید یا مود های دیگر ؟
روی هم رفته هیچ یك از دوربین های DSLR Like موجود در بازار چیز خیلی بیشتری از H5 كه به نظر من دوربین بدی نیست به شما ارائه نمی كنند.
اگر این تصمیم فقط از سر تفنن و خسته شدن از دوربین و یا خدای ناكرده چشم و هم چشمی و ... است توصیه می كنم درگذرید و در تصمیمتون تجدید نظر كنید
فرهاد حسيني
دوست عزیز دقیقا من هم موقع خرید بین H9 و S5IS مونده بودم
لنزهای zeiss , و زوم 15X سونی همیشه منو وسوسه میکرد.
در کل به نظر من امکانات S5IS بیشتر و بهتر از H9 هست.
برخی از این ویژگی ها رو میتونین در انتخابتون در نظر بگیرید
- قابلیت اتصال فلاش
- قابلیت چرخش LCD که به موقش خیلی به درد میخوره
- قابلیت Face Detection که تو فاصله نزدیک خیلی به شارپ شدن چهره کمک میکنه
- قابلیت استفاده از zoom هنگام فیلم برداری ( که البته نمیدونم H9 هم داره یا نه ) و همچخین امکان شات در هین فیلمبرداری
- و البته قابیت پروگرم کردن و هک نرم افزاری دوربینهای canon که میشه خیلی کارها باهاش کرد. مثل اضافه کردن فرمت RAW - نمایش دقیق میزان مصرف باتری وتعیین دقیق فوکوس به طوری که میشه از 0 میلی متر تا 32700 میلی متر رو به صورت میلیمتر به میلیمتر برای فوکوس دستی تعیین کرد و خیلی کارهای دیگه که میتونین اینجا مطالعه کنید
البته دقیقا نمی دونم این کار هارو با S5IS هم میشه کرد یا نه ؟
البته من با فرمایشات جناب nioton کاملا موافق هستم
سلام
خيلي راحته، شما بعد باز كردن نرم افزار سه تا منو دارين : Select , Merge و Save
در هر مرحله هم تو پنجره بالا توضيح ميده كه چكار كنيد. همونطوريكه مشخصه با Select
عكساتونو انتخاب مي كنيد ( مثلاً 5 تا عكس پشت سرهم براي يك پانوراما ) و بعد اگه
خواستيد تغييري روشون اعمال كنيد با تولزهاي اين قسمت روش اعمال مي كنيد. در
مرحله بعد مي رويد به منوي Merge و اونا رو بهم مي چسبونيد، خود نرم افزار محدوده اي رو
كه بايد كراپ بشه رو نشون ميده و بعد اين مرحله Save و تمام:cool:
ویرایش توسط KingArash : Sunday 30 December 2007 در ساعت 10:36