آقای قبادی عزیز . باور کنین من اصلن اهل کنتاکت نیستم ولی حقیقت رو باید گفت . خب درسته که مقایسه دوربین اس ال آر لایک با دوربین اس ال آر غیر منطقیه ولی از نظر قیمتی چون نزدیک به هم هستن , به نظر من بهتره که به کسی که میخواد از عکاسی لذت ببره پیشنهاد داد که بره اس ال آر بخره . من2 نفر از دوستانم که رفته بودن دوربین کنون 350 دی خریده بودن و با دوربین من عکس گرفتن گفتن کاش دی 40 میخریدیم !
این نکته رو هم اضافه کنم که من اصلن دقت نکردم اینجا بخش کنونه و قوم کنون ممکنه اعدامم کنن :) و کلن منظورم اس ال آر بود . من چون خودم تجربه دی 40 رو داشتم اونو پیشنهاد کردم چون وقتی از اس ال آر های کنون اطلاعی ندارم , چرا دروغ بگم ؟ یا پیشنهاد بدم ؟
ما قبلن هم با هم سر کنون و نیکون بحث داشتیم و شما روی کنون کلن تعصب دارین و یادتون هم باشه اون زمان که میخواستم دی 40 رو بخرم شما به من گفتین آدم با دوربین بهتر عکاس نمیشه باید عکاسی بلد باشه در صورتیکه عکس های من از وقتی دی 40 خریدم زمین تا آسمون فرق کرده و بیشتر هم دلگرم به عکاسی شدم هر چند الان هم خودمو عکاس حرفه ای نمیدونم ولی به نسبت 8 ماه قبل خیلی پیشرفت کردم و از کارهام راضی هستم . برای من اصلن مارک مهم نیست کارایی مهمه هر چند که من کلن از نیکون بیشتر خوشم میاد ! ولی چون اس تری هم دارم و باهاش عکس گرفتم و میدونم این دوربین محدودیت داره . کیفیت عکسش واقعن هیچ جذابیتی نداره مخصوصن نویز اون . مگه کسی که دوربین کامپکت دست گرفته باشه و بعد یهو بره اس فایو یا اس تری بخره و براش بزرگ جلوه میکنه این تحول . منم اولین دوربین دیجیتالم بعد از دوربین 135 خیلی تو چشمم اومد . سری بعد نیکون کول پیکس 5100 خریدم و 2 سال داشتم و فکر میکردم بهترین دوربین دنیاست . بعد که اس تری خریدیم فکر کردم عظیم ترین دوربین جهان رو خریدم در صورتیکه چند ماه بعد مشخص شد بجز زوم قوی هیچی نداره .
شما بعد از اینکه عکاسی رو باهاش یاد گرفتین دیگه نمیتونین از یه حدی جلوتر برین و صحنه های جذاب تر و زیبا تر و بهتر خلق کنین تکراری میشه , برای همین میگم که از اول آدم بره سراغ یه خرید مناسب . باور کنین نه قصد توهین نه هیچی ندارم . ولی این خانم که میخواد اینقدر پول بده , مطمئنم که یکسال بعد قطعن تصمیم میگیره بره اس ال آر بخره و اونوقت حداقل 300 هزار تومن باید زیر قیمت دوربینش رو بفروشه تازه بدون کیف و مموری و باطری هاش . همون اتفاقی که برای منم افتاد و باعث شد از خیر فروش بگذرم . چطور که الان بعد از یکسال و نیم دوربین اس تری منو 140 هزار تومن بیشتر نمیخرن در صورتیکه من اونو 450 تومن خریدم و نزدیک 150 تومن هم پول شارژر و باطری و کیف و مموری دادم .
نکته دیگه هم اینکه دوربین رده دی 40 یه دوربیین هست که کار باهاش واقعن ساده ست و دنگ و فنگ خیلی از دوربین های حرفه ای دیگه رو نداره و به درد آموزش عکاسی میخوره . با قیمت ارزون میتونین به بهترین شکل عکاسی رو یاد بگیرین و از عکس هاتون واقعن لذت ببرین .
حالا اگه مطلب من باعث میشه شما فکر کنین من نسبت به مارک کنون خصومت دارم , دیگه نمیدونم چی باید بگم جز اینکه منظور منو اشتباه برداشت کردین . من فقط قصدم راهنمایی بود و دلسوزی نه درگیری با شما یا طومار نویس های دیگه !! چون خودم این تجربه رو داشتم و دلم خواست دیگری تکرار اشتباه منو نکنه . اگه فکر میکنین باید همه مردم دنیا کنون بخرن چون خیلی ها اونو دوست دارن (!) خب دیگه حرفی باقی نمیمونه ...