من پیشنهاد میکنم کلن از خرید این دوربین منصرف بشین . من 2 سال پیش دوربین اس تری خریدم و حدود یکسال باهاش عکاسی کردم در حدود 18 هزار عکس و اصلن هم ازش راضی نبودم و تنها چیزی که برای من داشت زوم قوی اون بود . به محض اینکه پول دستم اومد رفتم و نیکون دی 40 خریدم ! از همون روز اول هم چنان عاشقش شدم که حد نداشت . با اینکه زومش در حد فقط 3 و نیم اکس بود ولی همه جوره منو راضی میکرد و صدها دلیل میتونم بیارم که خرید اس فایو یا اسن تری واقعن دور ریختن پوله . شاید یکی از نقاط قوت دوربین دی 40 این باشه که کیفیت عکس گرفتن با اون شاید بتونم بگم 50 برابر بیشتر از دوربین های اس ال آر لایک هست و مخصوصن اس تری یا اس فایو . نویز اون تا ایزوی 800 اصلن دیده نمیشه و تازه روی ایزوی 1600 کمی نویز دیده میشه و در 3200 نویز مشهوده کمی که خب فوق العاده ست . نیکون دی 40 برای دست زنانه کاملن مناسبه مخصوصن من که دستهام کوچیک بود و خیلی برام خوش دست و راحته . کلن عکس گرفتن باهاش یه حس عجیبی به آدم میده . خیلی بیشتر روی این دوربین مسلط هستم و دلایل فنی اون رو هم ذکر میکنم :
- حدود 8 ماه هست این دوربین رو خریدم و حتا یکبار هم دیگه سراغ دوربین اس تری خودم نرفتم و داره خاک میخوره .
- نیاز به باطری قلمی نداره و باطری مخصوص داره که هر بار شارژ کردنش میتونین حدود 450 تا عکس با فلاش و حدود 800 عکس بی فلاش باخاش بگیرین .
- عمق میدان رو کاملن نشون میده یعنی همونی که دنبالش هستین .
- کار کردن باهاش خیلی ساده تره .
- تا 8 گیگا بایت رم بهش میخوره و حتا رم های پر سرعت .
روی اون فلاش جدا سوار میشه و حتا با کنترل از راه دور هم کار میکنه .
واید هست که این واقعن عالیه . در اس تری شما از زوم 55 تا 70 شروع میکنین به عکس گرفتن و یکی از مشکلات بزرگ من در موقع عکاسی همین بود که ساختمون ها و مناظر در کادر من جا نمیشد در صورتیکه لنز کیت دی 40 18-55 هست و شما از واید 18 رو در اختیار دارین .
شارپ بودن تصویر مزیت مهم دیگه اون هست .
از نکات مثت دیگه اون اینه که شما میتونین روی دی 40 انواع فیلترها رو نصب کنین . سی پی ال - یو وی - ان دی و ...
فلاش اون بسیار قویتره و در ضمن نوع شیشه لنزش طوری هست که انعکاس نور رو به حداق لمیرسونه . این مخصوصن در گرفتن عکس از افراد عینگی و یا جاهایی که شیشه هست فوق العاده کمکه .
ال سی دی اون بسیار بزرگتر و واضع تره .
دیافراگم اون تا اف 32 قابل باز شدنه و حداقل اون هم 3 و نیم هست .
قابلیت نصب انواع لنز ها رو داره و شما اگه پول داشته باشین و یک لنز 18-200 وی آر روی اون وصل کنین دوربینتون مثل یک جواهر میشه .
سیستم دوربین یک نویز گیر قوی داره که نویز عکس ها رو براتون حذف میکنه
شما قابلیت گرفتنعکس با فرمت RAW رو دارین با این دوربین .
سنسور این دوربین دو برابر اس فایو هست و کیفیت و رنگ تصاویر فوق العاده زیباتر و درخشانتره .
3 گزینه برای پورتره وجود داره حتا عکس از کودک . وضعیت بی فلاش هم داره و حتا میشه ماکرو هم باهاش کار کرد .
سرعت گرفتن عکس در این دوربین خیلی بالاست مخصوصن وضعیت اسپورت و این خیلی کمکه در صحنه های مهم
شما تسلط خیلی بیشتری از نظر لرزش و نگه داشت دوربین در دست با این دوربین نسبت به اس فایو دارین .
ایزوی اون هم 200 - 400 - 800 - 1600 - 3200 هست و سرعت شاطر 1/4000
چند نکته که نسبت به اس فایو یا اس تری کمتر داره که البته اصلن مهم نیست و چون من خودم بدون اینکه یکبار هم دوربین اس ال آر دست بگیرم از اس تری به سراغ این دوربین رفتم و برای من هیچ مشکلی ایجاد نشد , به جرات و با اطمینان کامل میگم که اصلن نگران این مسائل نباشین :
- شما قابلیت دیدن پیش زمینه عکس در ال سی دی رو ندارین و باید از چشمی دوربین نگاه کنین . چشمی اون با اس تری و اس فایو خیلی متفاوته و بزگرت و شفاف تر و دقیق تره .
- زوم اون بصورت دستی هست و دکمه ای برای عقب و جلو کردن وجود نداره و فقط اتوفوکوس اون اتوماتیک هست .
- زوم اون 3 و نیم اکس هست در مقابل 12 اکس اس فایو که به نظر من اصلن مهم نیست چون عملن وقتی زوم رو بیشتر میکردیم نویز بیشتر میشد و وضوح کمتر .
اینها تنها فرق بین این دوربین با اس فایو هست و باور کنین اصلن اهمیت نداره و به سرعت عادت میکنین . قیمت این دوربین حدود 520 هزار تومن به همراه لنزش هست . فقط باید یک عدد مموری خریداری کنین به قیمت 30 هزار تومن و بس . مطمئن باشین پولتونو دور نریختین و با این خرید چیزی رو از دست ندادین . منم عاشق عکاسی هستم و میتونم بگم هر جایی میرم این دوربین همراه منه . نمونه های عکس های منم اینجاست و میتونین خودتون مقایسه کنین کیفیت و نوع عکس ها رو و قضاوت کنین . من تا حالا توی این 8 ماهه به هر کسی که خواسته دوربین بخره این پیشنهاد رو دادم و هیچ کس ناراضی نبوده و اگه مایل باشین اونها رو بهتون معرفی میکنم تا از زبون خودشون بشنوین . به نظر من کنون واقعن دوربین بدیه و اصلن ازش راضی نیستم . فقط نون مارکش رو میخوره و بس . اینم سایت من و عکس های من :
http://www.flickr.com/photos/aryamehr
بصورت ترکیبی با نیکون دی 40 و اس تری آی اس گرفته شدن . در پایین گوشه سمت راست صفحات نوع دوربین رو مینویسه و میتونین خودتون مقایسه داشته باشین .