با عرض سلام ...
من چند ماهی این دوربین رو با متعلقاتی مثل :
4باطری قابل شارز بهمراه شار}ر با نمایشگر میزان باطری + برچسب مانیتور + كیف +رم دو گیگا بایتی ...
440 تومان خریدم ( به نظر شما مناسبه ؟ حدوداَ 3-4 ماه پیش)
قبل از این دوربین یك BenQ داشتم، دوربین مبتدی 3 مگا پیكس
من با گرفتن و مطالعه تمامی مطالب این سایت ( نه فرم ) ...
هنوز از واژه های عكاسی و یا اطلاع از لنزهایی كه می توانم به سر دوربین وصل كنم اطلاعی ندارم
فقط در سایت های خارجی و یك قسمت دیدم كه انگار میشه لنز تله زد ...
حالا دقیقاَ كه چه مدلی و چه نزهایی و كارایی این لنزها به طور جداگانه چیست اطلاعی ندارم
در مورد اس 3 هم گشتم اما باز جایی كه منوهای داخل دوربین و چگونگی استفاده از متدهایی عكاسی با این دوربین را آموزش داده باشد خبری نبود
من چندین عكس بسیار زیبا گرفته ام كه حتماَ می دانم اگر ببینید با من هم عقیده اید
اما هنوز ارضا نشده ام چون میدونم كه می توان خیلی بالاتر از این حرف ها عكس زیبایی گرفت
دفترچه انگلیسی این دوربین رو هم دانلود كردم اما نتوانستم سر دربیارم به جز چند نكته كه تصویری متوجه آن شدم
اگر بخواهم دقیقاَ بگویم
بهتره اینجوب بگم كه ...
من برای گرفتن یك عكس با نور مناسب باید چندین عكس بگیرم كه تازه نور معمولی را داشته باشد
دقیقاَ نمی دونم عدد F به چه دلیل هست ( دیافراگم ؟ ) و چگونه این عدد و دیگر عددی كه كنارش نوشته می شود رو باید تنظیم كرد ( جدا از اینكه قلق دوربین دستم بیاد )
از مقاله هیستو گرام این سایت هم چیزی متوجه نشودم و میدانم كه خیلی به درد می خوره ولی هنوز كاربردش رو نمی دانم!
از لرزشگیرش هنوز بی خبرم كه باید فعال كنم یا فعال هست ...
البته جایی دیدم كه گقته شده گزینه ای برای گرفتن لرزش های افقی و گزینه ای برای گرفتن لررزش هنگام شات و ... هست
ولی باز به دلیل سرمای زمستان و لرزش اندك عكس ها در شب تاریك ( حتی با فلش ) با لرزش همراه هست !
می توانید قسمتی رو هم كه نوشته Conver بگید برای چی هست ؟؟؟ برام خیلی جالب شده !
خواهشن اگر می شه در مورد لنز هم یكسری اطلاعات بدهید( گرچه slr نیست اما در آینده به درد می خورد )
من كارم گرافیكی هست و احتیاج دارم عكاسی را در حد دوربینم یاد بگیرم
لطفاَ راهنمایی بفرمائید
× كامل گفتم كه كمتر سوال بشه ×