عهههههههههههههههههههههه قضیه داره جالب میشه! داره به نژاد پرستی میرسه! بزارین من از اون اولش بگم! من قبلا ها یه یاشیكا داشتم كه فیلم خور بود خیلی هم خوشم میومد! مال سالهای قبل از 79 ! دزد بردش! من در چند تا مسابقه هم شركت كرده بودم! جایزه كشوری دانش آموزان رو هم داشتم! بعد از دزدیده شدن دوربینم و شاغل شدنم(من رشته مهندسی برق خوندم كه به عكاسی هیچ ربطی نداره)دیگه به عكاسی فكر نمیكردم!و در مواقع لازم به عكاسی میرفتم! تا اینكه سر و كله دیجیتالها پیدا شد و یه شور جدید! همون اول كاری یه كامپكت داشتم سامسونگ بود 1.3 مگا! بعد كه این اس ال آر لایك ها اومدن با قیمتهای فضائی! هشتصد تومن برام زیاد بود! بعد یه اچ فایو اومد دستم! اوایل كار با مود اتو كار میكردم بعد رفتم كلی جزوه آموزشی گیر آوردم و دایره مطالعاتم رو حسبی افزایش دادم! و رفتم سراغ مد های ََA , S , M , P روی دیافراگم و سرعت شاتر و فوكوس دستی یه كم كار كردم! ولی دیدم كه تو اس ال آر لایكها نمیشه در زوم پائین عمق میدان رو پائین آورد! البته میگم تو این مد ها زیاد هم كار نكردم! حدود 300-400 تا شات زدم! و وضحشون رو و نویزشون رو باهم مقایسه میكردم! البته بیشتر سوژه هام پسرمه! چون فكر میكردم اس ال آر به درد من نمیخوره رفتم سراغ اس ال آر لایكهای پیشرفته تر! طبق مطالعاتم به كنون رسیدم! ولی وقتی رفتم بخرم فروشنه المپیوس رو نشونم داد و گفت این معركه است! باز هم مطالعاتم شروع شد! و خلاصه كه از این تاپیك رسیدم به اس ال آر! منظورم از اینكه نیكون 40Dتولید نمیشه اینه كه تو بازار پیداش نمیشه كرد! تو كار با فتو شاپ هم اییییییییییییییییی بدك نیستم! و هر روز بهتر از دیروز!
بالاخره اینكه تا آخر هفته آینده از شر خرید دوربین خلاص میشم!