صفحه 22 از 48 نخستنخست ... 12 18 19 20 21 22 23 24 25 26 32 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 211 تا 220 , از مجموع 478
Like Tree479تشکر

موضوع: Canon S5IS

كاربر همراه Kheradmand آواتار ها
    تشکر کرده
    323

پیش فرض پاسخ: Canon S5IS

نقل قول نوشته اصلی توسط hanika نمایش پست ها
    عهههههههههههههههههههههه قضیه داره جالب میشه! داره به نژاد پرستی میرسه! بزارین من از اون اولش بگم! من قبلا ها یه یاشیكا داشتم كه فیلم خور بود خیلی هم خوشم میومد! مال سالهای قبل از 79 ! دزد بردش! من در چند تا مسابقه هم شركت كرده بودم! جایزه كشوری دانش آموزان رو هم داشتم! بعد از دزدیده شدن دوربینم و شاغل شدنم(من رشته مهندسی برق خوندم كه به عكاسی هیچ ربطی نداره)دیگه به عكاسی فكر نمیكردم!و در مواقع لازم به عكاسی میرفتم! تا اینكه سر و كله دیجیتالها پیدا شد و یه شور جدید! همون اول كاری یه كامپكت داشتم سامسونگ بود 1.3 مگا! بعد كه این اس ال آر لایك ها اومدن با قیمتهای فضائی! هشتصد تومن برام زیاد بود! بعد یه اچ فایو اومد دستم! اوایل كار با مود اتو كار میكردم بعد رفتم كلی جزوه آموزشی گیر آوردم و دایره مطالعاتم رو حسبی افزایش دادم! و رفتم سراغ مد های ََA , S , M , P روی دیافراگم و سرعت شاتر و فوكوس دستی یه كم كار كردم! ولی دیدم كه تو اس ال آر لایكها نمیشه در زوم پائین عمق میدان رو پائین آورد! البته میگم تو این مد ها زیاد هم كار نكردم! حدود 300-400 تا شات زدم! و وضحشون رو و نویزشون رو باهم مقایسه میكردم! البته بیشتر سوژه هام پسرمه! چون فكر میكردم اس ال آر به درد من نمیخوره رفتم سراغ اس ال آر لایكهای پیشرفته تر! طبق مطالعاتم به كنون رسیدم! ولی وقتی رفتم بخرم فروشنه المپیوس رو نشونم داد و گفت این معركه است! باز هم مطالعاتم شروع شد! و خلاصه كه از این تاپیك رسیدم به اس ال آر! منظورم از اینكه نیكون 40Dتولید نمیشه اینه كه تو بازار پیداش نمیشه كرد! تو كار با فتو شاپ هم اییییییییییییییییی بدك نیستم! و هر روز بهتر از دیروز!
    بالاخره اینكه تا آخر هفته آینده از شر خرید دوربین خلاص میشم!
    خوب ، با این چیز هایی که شما گفتید من بودم میرفتم دونبال همون اس ال آر نه دوربین رده ی پایین تر.
    چون شما با اچ 5 کار کردید و زیاد فرقی نمی کنه که شما برید و هم رده ی خودش بگیرید دوباره ، مگر اینکه بخواهید 400 تومان هزینه کنید و مثل همان دوربین بگیرید ( تفاوت؟ نو بودن دوربین جدید و اینکه قلقش هم دستتون نیست )

شک نکنید ، شما با داشتن اس ال آر تا مدتی نیاز به تعویض بدنه ندارید و میتونید کم کم لنز و لوازم خوب برای دوربینتون خریداری کنید.

بنده اولین دوربین دیجیتالم همین اس 5 است. قبلا با زنیت کار میکردم و خوب هم عکس در میومد ازش ( تعریف نمیکنم ) خوب به دلایلی از اس 5 شروع کردم و نمی خواستم یکدفعه سراغ اس ال آر ها برم. ( منطقی نبود برام )
    ولی اگر مثل شما قبلا با اچ 5 کار کرده بودم و راضیم نمیکرد و اطلاعاتی هم داشتم از عکاسی بی درنگ دونبال اس ال آر ها میرفتم. که بحث در موردش و انتخاب گزینه ی مناسب بستگی به خیلی چیزها میتونه داشته باشه.

امیدوارم این تاپیک و اطلاعات و صحبت های دوستان بتونه به شما در انتخاب بهتر کمک کنه.

حرف آخر: نظر بنده اینه که اگه اس 5 - اچ 9 و ..... ( اس ال آر لایک ها ) بگیرید ، با اچ 5 خودتون در زمینه هایی که شما گفتید و مورد نظرتون بود هیچ فرقی نمیکنه و نمی تونه شما رو راضی کنه و ممکنه خدای نکرده شما را پشیمان کند.

ببخشید زیادی سریع رفتم سراغ نتیجه
    Farhood و hanika تشکر می‌کنند.
    اینستاگرام - [لبخند بزن]
    Canon 6D - Lowepro 140AW
    My Phone

كاربر همراه
    تشکر کرده
    21

s5is مثل s3is ساخت ژاپن هست یا نه؟ در ضمن کیفیت عکسش خیلی بهتره یا نه؟

مرسی
    ویرایش توسط aria irani : Saturday 23 February 2008 در ساعت 21:22

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط sshiiva نمایش پست ها
    ..........
    این داستان عکاسی منه که فکر میکنم به تو خیلی شبیه باشه !.........
    .
    جسارت نباشه من از این داستان 47 سطری فقط یك چیز فهمیدم كه(نیكن دی40 بهتر از همه كانن است)ابنرو كه تو یك خط هم میشد گفت!
    .
    من اصلا نمیدونم این همه اصرار واسه چیه من اون لحظه كه میخوام عكس بگیرم فكر نمیكنم چه دوربینی دستمه تمام حواسم رو جمع میكنم كادر و مسایل فنی خوب در بیاد اگر اینجوری كه من فكرمی كنم شما هم فكر كنید یك شب خواب 1ds رو میبینی یك شب خواب D3 (صرفا به عنوان یك ابزار خوب در جهت نیل به اهداف عكاسی همین)
    .
    .
    این بحث ها رو ول كنید در مورد تكنیك عكاسی بحث كنیم..... من قبلا گفته بودم اینجا تاپیك اس5 است نباید تو این زمینه ها صحبت كرد حالا از مدیریت بخاطر آف تاپیك شرمنده. من آماده ام واسه رفتن به اون تاپیك
    .
    .
    البته دوست عزیز جسارت نباشه قصد خاصی از حرف هام نداشتم فقط خیلی دوست داشتم بجای صحبت های اف تاپیك در در تاپیك اس5 همگی در یك تاپیكی مینشستیم از تكنیك های یك عكس نمونه این همه صحبت میكردیم عذر خواهی بنده رو بپذیرید
    Behnam_703، usef، KingArash و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد Farhood آواتار ها
    تشکر کرده
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط hanika نمایش پست ها
    عهههههههههههههههههههههه قضیه داره جالب میشه! داره به نژاد پرستی میرسه! بزارین من از اون اولش بگم! من قبلا ها یه یاشیكا داشتم كه فیلم خور بود خیلی هم خوشم میومد! مال سالهای قبل از 79 ! دزد بردش! من در چند تا مسابقه هم شركت كرده بودم! جایزه كشوری دانش آموزان رو هم داشتم! بعد از دزدیده شدن دوربینم و شاغل شدنم(من رشته مهندسی برق خوندم كه به عكاسی هیچ ربطی نداره)دیگه به عكاسی فكر نمیكردم!و در مواقع لازم به عكاسی میرفتم! تا اینكه سر و كله دیجیتالها پیدا شد و یه شور جدید! همون اول كاری یه كامپكت داشتم سامسونگ بود 1.3 مگا! بعد كه این اس ال آر لایك ها اومدن با قیمتهای فضائی! هشتصد تومن برام زیاد بود! بعد یه اچ فایو اومد دستم! اوایل كار با مود اتو كار میكردم بعد رفتم كلی جزوه آموزشی گیر آوردم و دایره مطالعاتم رو حسبی افزایش دادم! و رفتم سراغ مد های ََA , S , M , P روی دیافراگم و سرعت شاتر و فوكوس دستی یه كم كار كردم! ولی دیدم كه تو اس ال آر لایكها نمیشه در زوم پائین عمق میدان رو پائین آورد! البته میگم تو این مد ها زیاد هم كار نكردم! حدود 300-400 تا شات زدم! و وضحشون رو و نویزشون رو باهم مقایسه میكردم! البته بیشتر سوژه هام پسرمه! چون فكر میكردم اس ال آر به درد من نمیخوره رفتم سراغ اس ال آر لایكهای پیشرفته تر! طبق مطالعاتم به كنون رسیدم! ولی وقتی رفتم بخرم فروشنه المپیوس رو نشونم داد و گفت این معركه است! باز هم مطالعاتم شروع شد! و خلاصه كه از این تاپیك رسیدم به اس ال آر! منظورم از اینكه نیكون 40Dتولید نمیشه اینه كه تو بازار پیداش نمیشه كرد! تو كار با فتو شاپ هم اییییییییییییییییی بدك نیستم! و هر روز بهتر از دیروز!
    بالاخره اینكه تا آخر هفته آینده از شر خرید دوربین خلاص میشم!
    خوب این خیلی عالیه
    اگه شما با این مفاهیم آشنا هستین و تجربه های خوبی هم دارین پس دیگه تامل نکنید
    شما فصلهای اول کتاب رو خوندین . حالا میتونین فصلهای بعدی رو شروع کنید.
    اگه 40D رو نمیتونین گیر بیارین میتونین رو 40D X و Canon EOS 350D هم فکر کنید.
    موفق باشید.
    نتیجه رو خبر بدین

كاربر جديد
    تشکر کرده
    26

با سلام
    من در حد زیر آماتور کار می کنم اما چون لازمه که از عکس ها چاپ رنگی تهیه کنم کیفیت عکس برام خیلی مهمه
    تا پست 65 خوندم به اضافه چندتا پست دیگه
    اول خیلی ناراحت شدم که SONY H9 نخریدم همیشه هم حسرت خرید یک دوربین بالای 600 تومن رو داشتم
    ولی وقتی در حالت Portrait ـ مخصوصاً با فلاش ـ با S5 عکس می گیرم تمام این ناراحتی ها رو فراموش می کنم
    تاکید می کنم از عکاسی چیزی بلد نیستم ولی فوکوس دستی، ماکرو، سوپرماکرو و سایر امکانات S5 عالی هستند
    King Aria تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    323

سلام دوستان ،
    تو تاپیک اس 3 خوندم دوستان گله داشتن از ضبط شدن صدای زوم در فیلم در اس 3 !
    من در اس 5 این مشکل رو ندیدم و نداشتم . کسی از دوستان در اس 5 این مشکل رو داره؟
    اینستاگرام - [لبخند بزن]
    Canon 6D - Lowepro 140AW
    My Phone

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

در اس 5 هم این مشکل وجود داره. من خودم امتحان و مقایسه کردم.
    نه اینکه صدای خیلی ناهنجاری باشه. یک صدای خیلی ضعیف
    Kheradmand، minaei و Shamim تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    26

سلام
    صدای زوم کردن بطور خفیفی شنیده میشه ولی بد تر از اون اینه که در آغاز و پایان زوم کردن، یعنی وقتی که به شاسی فشار داده یا اون رو رها می کنید یه صدای «تقه» شنیده میشه
    این صدا ابداً بخاطر طرز استفاده کاربر نیست من خیلی آروم با شاسی کار کردم و جواب این امتحان رو گرفتم
    یه مورد بدتر دیگه این که تو محیط های آروم هم که فیلمبرداری می کنم صدایی بصورت یکنواخت ضبط میشه (شاید بشه گفت صدای هوا)
    اما این مطالب چیزی از کیفیت و لذت فیلمبرداری با S5 کم نمی کنه؛ فقط چون بحث راجع به ضبط صداهای اضافی روی فیلم بود وارد جزئیات شدم.
    راستی مال من Made In China است.
    خواهش می کنم سر موضوع آخر دعوا نکنید فقط محض اطلاع اینو گفتم. شما هم بگید دوریبنتون ساخت کجاست. فقط برای اینکه اطلاعات عمومی بالا بره.
    ویرایش توسط mojtabamalaekeh : Friday 7 March 2008 در ساعت 09:11

تشکر کرده
    323

فکر میکردم چین نمی زنه این دوربین رو :)
    مال من ساخت ژاپنه.
    صدای هوا رو میتونید تا حدودی با تنظیمات دوربین کم کنید.
    من تو محیط بدون صدا ( کاملا بی صدا ) تست نگرفتم ازش. ولی اصلا به نظر من آزار دهنده نیست. با شما موافقم که چیزی از لذت فیلم برداری باهاش رو کم نمی کنه.
    اینستاگرام - [لبخند بزن]
    Canon 6D - Lowepro 140AW
    My Phone

كاربر جديد
    تشکر کرده
    26

خیلی ممنون که گفتید ساخت کجاست
    کنجکاوم بدونم چه کشورهایی تولیدش می کنن
    ساخت چین: 453 تومن
    ساخت ژاپن چقدر؟
    بهتره شروع کنیم به نقد دوربین البته همراه با پرداختن به مسائل قبلی
    من از سرعت عکسبرداری پیاپی دوربین ناراضی ام.
    ایزوی 1600 هم اصلا کارآیی نداره.
    به قول یکی از دوستان نه بالا بردن یک دوربین به کانن سودی میرسونه نه انتقاد از یک دوربین به طرفداران کانن ضربه ای وارد می کنه.
    به همین خاطر من صریح حرفم رو می زنم: از خرید این دوربین پشیمون نیستم ولی این محصول رو به کسی توصیه نمی کنم.
    راستی فیلتر باد رو فعال کردم. در مورد اون صدای یکنواخت که گفته بودم، تأثیری نداشت.

صفحه 22 از 48 نخستنخست ... 12 18 19 20 21 22 23 24 25 26 32 ... آخرینآخرین