سلام
نمی خوام کسی به خاطر حرف من نسبت به این دوربین بدبین بشه یا از خریدش منصرف بشه. اتفاقا دوربین خوبی هم هست.
ولی علت حرف من در یک کلام اینه: نویز (فرض کن به پسر خاله ام بگم برو S5 بخر بعد پس فردا بیاد بگه عکسهاش افتضاحه و یقه منو بچسبه)
شما بهتره با حرفه ای ها مشورت کنی ولی من به عنوان یک آماتور میگم با استفاده از فلاش میشه عکسای خیلی خوبی بدون ذره ای نویز با همین دوربین تهیه کرد.
سلام
نظر شما در مورد تفاوت هاي كيفيت عكس دو دوربين sony h7 , canon s5 ميخواستم بدونم
(البته جدا از قابليت هاي هر كدوم)
تو سايت dpriview ظاهرا سوني در ايزو هاي بالا بهتر عملكرده
البته از ديد يك مبتدي(خودم!)
منو از نظرات پر بارتون بي بهره نذارين.
یک توصیه از یک دوست !
زیاد به چینی و یا ژاپنی و یا ایرانی بودن دوربین توجه نکنید!مهم برند است که کانن است...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فروشنده گفت یه سری چین، یه سری ژاپن و یا مالزی تولید می کنند که کیفیت در یک حد است در نتیجه به قول شما نباید به کشور سازنده توجه کرد.
اما چرا می فرمایید برند مهم است. ما که نخواستیم حتما کانن باشه. به خاطر امکاناتش و تطابقش با بودجه رفتم سراغش. ببخشید حرف تکراری می زنم ولی از نویز این دوربین در آزارم.
خواهش می کنم با یه دوربین هم سطح خودش مقایسه کنید تا دیگران بدونن چی بخرن بهتره.
خود من به خاطر راهنمایی خرید بود که وارد این تاپیک شدم (از طریق جستجوی گوگل)
ضمناً قیمت اون 435 تومن بود که یه هفته بعد رفتم سراغش شده بود 453 تومن و 18 تومن گرونتر خریدم. (البته تو دزفول و یک سال گارانتی آفومار به اضافه یک سال بیمه که قابل تمدید نیست)
بنده هم عر نمی كنم كه حتما كانن بخرید.نظر بنده مشخص است در این رده و قیمت انتخابم یا سونی است و یا فوجی و بعد پاناسونیك و در نهایت كانن...
عرض بنده این است كه كشور سازنده مهم نیست.مهم برند دوربین است كه مثلا كانن و یا نیكون و یا سونی است و هر كجا كه ساخته شده باشد یقینا دارای كیفیت عالی ساخت و مونتاژ است و از بهترین مواد تهیه شده است.
مهم اعتبار آن برند است نه كشور سازنده.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوست عزیز منظور كاوه خان این بود كه مهم نیست مال كدوم كشوره ، مهم اینه كه مثلا نیكون ،كنون،فوجی،پاناسونیك و ... هست.چرا می فرمایید برند مهم است. ما که نخواستیم حتما کانن باشه.
بحثی سر مدل نیست دوست عزیز...
همزمان هم شد...
سلام
به تازگی یه دونه s5 ژاپنی گرفتم با وسائل جانبیش حدود 500 تومن تموم شد حالا چندتا سوال دارم:
1- این فرمت raw چیه که نداشتن این فرمت رو یک عیب برای s5 عنوان می کنند ؟
2- آیا ژاپن و چینش تفاوت کیفیتی دارند که نزدیک به 60 تومن اختلاف قیمت دارند؟
3- توی تاپیک اظهار نظرهای نا امید کننده ای راجب به این دوربین خوندم میشه یه کم بیشتر توضیح بدین که معایبش چیه وآیا با این مبلغ میتونستم دوربین بهتری بخرم؟
با تشکر و سپاس فراوان از راهنمایی های سودمند شما
چو ایران نباشد تن من مباد