صفحه 26 از 48 نخستنخست ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 251 تا 260 , از مجموع 478
Like Tree479تشکر

موضوع: Canon S5IS

كاربر آشنا King Aria آواتار ها
    تشکر کرده
    104

پیش فرض پاسخ: Canon S5IS

سلام

آیا راهی هست که بشه بدون اینکه کیفیت فیلم های گرفته شده تغییر کنه فرمتش رو تغییر داد که حجمش کمتر بشه

با این روند (حجم زیاد فیلم ) باید فکر تهیه چند تا هارد باشم
    چو ایران نباشد تن من مباد

كاربر همراه KingArash آواتار ها
    تشکر کرده
    1226

Wink پاسخ: Canon S5IS

در مورد S3 ميشه با استفاده از هك CHDK حجم فيلم ها رو بدون تغيير در كيفيت به ميزان
    قابل ملاحظه اي كم كرد. فكر مي كنم اگه يه مقدار صبر كنيد اين هك براي DIGIC III هم
    بياد و از مزاياش بهره مند بشيد.
    Delbaz و King Aria تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Arrow پاسخ: Canon S5IS

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria Gsm نمایش پست ها
    سلام

آیا راهی هست که بشه بدون اینکه کیفیت فیلم های گرفته شده تغییر کنه فرمتش رو تغییر داد که حجمش کمتر بشه

با این روند (حجم زیاد فیلم ) باید فکر تهیه چند تا هارد باشم
    سلام

هك S3 IS به قول دلباز عزیز كیفیت فیلم را به حد فابل ملاحظه ای كاهش میدهد كه البته بر روی LCD دوربین به چشم نمیاد, ولی روی مانیتور و تلویزیون چرا.

یك راه ذخیره فایلها روی هارد و بعد تغییر فرمت و كاهش حجم آنها بوسیله نرم افزارهای كانورتر است.

راه دیگش اینه كه:
    من هر چند وقت یكبار كلیپهایم را بصورت VCD با Nero رایت میكنم كه خودش حجم فیلمها رو هم كاهش میده و بعد نسخه اصلی را پاك میكنم.
    Delbaz، Amin Zarif، KingArash و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

کد کننده ها ( فشرده ساز ها Codecs ) در یک تقسیم بندی ابتدایی دو نوعند
    Lossy
    Lossless
    استفاده از کد کنندهای نوع اول موجب میشه کیفیت افت داشته باشه اما اما اگر از بیت ریت و رزولیشن و فریم ریت مناسب استفاده کنید این افت کیفیت آنقدر ها به چشم نمیاد
    وی سی دی ها , دی وی دی ها , فیلم های Mpeg4 و خانواده اونها , HD ها و DV ها , همه و همه از Codec های گاهی با نرخ ثابت و گاهی شناور استفاده میکنند .
    اما اگر در ساخت اونها از نرخ مناسب و اندازه مناسب ( ترجیحا اندازه ای برابر با فیلم اولیه در رزولیشن ) استفاده بشه , همگی میتونن کیفیتی از خوب تا عالی به شما بدن
    پس تا اینجا مشکلی نیست. مشکل از جایی شروع میشه که شما به طور مکرر بخواهید این فیلم ها رو با Codec های Lossy فشرده و به هم تبدیل کنید که در این صورت در هر بار تبدیل کیفیت به صورت ضربی افت پیدا میکنه

اما کد کننده های Lossless همانطور که از اسمشان مشخصه , یک فیلم فشرده نشده رو با حفظ تمام اطلاعات فیلم فشرده میکنن. اما معمولا حجم بالاتری دارن . بعضی از این کدک ها مثل Huffy یکی از بهترین کدک ها برای آرشیو سازی بدون افت کیفیته. سرعت این کدک فوقالعاده و بسیار بالاست و معمولا برای ضبط تصاویر زنده از این کدک استفاده میشه

از میان کدک های Lossy کدک VP , در عین حجم کم کیفیت بالایی به شما میده اما متاسفانه همه گیر نیست و احتمال اینکه فیلم تبدیلی خودتون رو بتونید در یک پخش کننده ببینید تقریبا صفره و هرگز ندیدم هیچ پخش کننده خانگی از این کدک پشتیبانی کنه

اما میتونید از کدک DivX یا خواهر خواننده اش Xvid استفاده کنید که معمولا توسط اکثر DVDPlayer ها پشتیبانی میشه و به جرات حجم فیلم ها رو با حفظ خوب کیفیت تا چندین برابر کاهش بده
    شما باید کدک رو نصب کنید و سپس هر برنامه مبدلی میتونه از این کدک برای تبدیل استفاده کنه. اما معمولا با نصب بسته DivX , یک برنامه مبدل هم همراه کدک نصب میشه تا عملیات تبدیل رو برای شما انجام بده
    تنها چیزهایی که باید توجه کنید اینه که:
    اگر بعدا این فیلم ها رو میخواید در هر کامپیوتری نگاه کنید باید این کدک رو ابتدا نصب کنید
    اگر میخواهید این فیلم را در پخش کننده های دی وی دی نگاه کنید باید دقت کنید که از ورژن ساپورت شده توسط دستگاه پخش کننده استفاده کنید

بنابراین من توصیه ام اینه که فیلم رو ( اگر واقعا نمیخواید کار دیگه ای روش انجام بدید ) توسط برنامه DiivX Convertor و با استفاده از کدک DivX تبدیل کنید. توی تنظیمات برنامه هم میتونید حتی بر اساس حجم نهایی عمل کنید . مثلا بگید من میخوام فلان فیلم رو که حجمش بالاست تبدیل به فیلمی کنم که مثلا حجمش 50 مگابایت باشه و خود برنامه میزان بیت ریت رو برای صدا و تصویر تنظیم میکنه
    توصیه میکنم بیت ریت صدا رو کمی کمتر کنید تا در عوض به میزان بیت ریت Video شما افزوده بشه

در مورد هک باید بگم بله . حجم رو کم میکنه اما به قول جناب قدیری راد کیفیت افت میکنه ( گر چه خیلی جاها واقعا به کار میاد )
    اما استفاده از Nero رو هنگام رایت نمیپسندم . خیلی کیفیت رو کاهش میده و خدا نکنه در فیلم اولیه دارای اطلاعات خراب باشید که در این صورت حتما بین صدا و تصویر شما به اندازه فاصله زمین تا ماه اختلاف ایجاد میشه
    البته Nero های جدید رو نمیدونم ولی قبلا هیچ تنظیم و لغزنده و ... نداشت
    Mashhadi Vahid، tanha، Amin Zarif و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا King Aria آواتار ها
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط delbaz نمایش پست ها
    کد کننده ها ( فشرده ساز ها Codecs ) در یک تقسیم بندی ابتدایی دو نوعند
    Lossy
    Lossless
    استفاده از کد کنندهای نوع اول موجب میشه کیفیت افت داشته باشه اما اما اگر از بیت ریت و رزولیشن و فریم ریت مناسب استفاده کنید این افت کیفیت آنقدر ها به چشم نمیاد
    وی سی دی ها , دی وی دی ها , فیلم های Mpeg4 و خانواده اونها , HD ها و DV ها , همه و همه از Codec های گاهی با نرخ ثابت و گاهی شناور استفاده میکنند .
    اما اگر در ساخت اونها از نرخ مناسب و اندازه مناسب ( ترجیحا اندازه ای برابر با فیلم اولیه در رزولیشن ) استفاده بشه , همگی میتونن کیفیتی از خوب تا عالی به شما بدن
    پس تا اینجا مشکلی نیست. مشکل از جایی شروع میشه که شما به طور مکرر بخواهید این فیلم ها رو با Codec های Lossy فشرده و به هم تبدیل کنید که در این صورت در هر بار تبدیل کیفیت به صورت ضربی افت پیدا میکنه

اما کد کننده های Lossless همانطور که از اسمشان مشخصه , یک فیلم فشرده نشده رو با حفظ تمام اطلاعات فیلم فشرده میکنن. اما معمولا حجم بالاتری دارن . بعضی از این کدک ها مثل Huffy یکی از بهترین کدک ها برای آرشیو سازی بدون افت کیفیته. سرعت این کدک فوقالعاده و بسیار بالاست و معمولا برای ضبط تصاویر زنده از این کدک استفاده میشه

از میان کدک های Lossy کدک VP , در عین حجم کم کیفیت بالایی به شما میده اما متاسفانه همه گیر نیست و احتمال اینکه فیلم تبدیلی خودتون رو بتونید در یک پخش کننده ببینید تقریبا صفره و هرگز ندیدم هیچ پخش کننده خانگی از این کدک پشتیبانی کنه

اما میتونید از کدک DivX یا خواهر خواننده اش Xvid استفاده کنید که معمولا توسط اکثر DVDPlayer ها پشتیبانی میشه و به جرات حجم فیلم ها رو با حفظ خوب کیفیت تا چندین برابر کاهش بده
    شما باید کدک رو نصب کنید و سپس هر برنامه مبدلی میتونه از این کدک برای تبدیل استفاده کنه. اما معمولا با نصب بسته DivX , یک برنامه مبدل هم همراه کدک نصب میشه تا عملیات تبدیل رو برای شما انجام بده
    تنها چیزهایی که باید توجه کنید اینه که:
    اگر بعدا این فیلم ها رو میخواید در هر کامپیوتری نگاه کنید باید این کدک رو ابتدا نصب کنید
    اگر میخواهید این فیلم را در پخش کننده های دی وی دی نگاه کنید باید دقت کنید که از ورژن ساپورت شده توسط دستگاه پخش کننده استفاده کنید

بنابراین من توصیه ام اینه که فیلم رو ( اگر واقعا نمیخواید کار دیگه ای روش انجام بدید ) توسط برنامه DiivX Convertor و با استفاده از کدک DivX تبدیل کنید. توی تنظیمات برنامه هم میتونید حتی بر اساس حجم نهایی عمل کنید . مثلا بگید من میخوام فلان فیلم رو که حجمش بالاست تبدیل به فیلمی کنم که مثلا حجمش 50 مگابایت باشه و خود برنامه میزان بیت ریت رو برای صدا و تصویر تنظیم میکنه
    توصیه میکنم بیت ریت صدا رو کمی کمتر کنید تا در عوض به میزان بیت ریت Video شما افزوده بشه

در مورد هک باید بگم بله . حجم رو کم میکنه اما به قول جناب قدیری راد کیفیت افت میکنه ( گر چه خیلی جاها واقعا به کار میاد )
    اما استفاده از Nero رو هنگام رایت نمیپسندم . خیلی کیفیت رو کاهش میده و خدا نکنه در فیلم اولیه دارای اطلاعات خراب باشید که در این صورت حتما بین صدا و تصویر شما به اندازه فاصله زمین تا ماه اختلاف ایجاد میشه
    البته Nero های جدید رو نمیدونم ولی قبلا هیچ تنظیم و لغزنده و ... نداشت

بابا تو دیگه کی هستی !!!!!!!!!

[Automated by GetSmile]
    چو ایران نباشد تن من مباد

كاربر جديد tci2535 آواتار ها
    تشکر کرده
    5

یا سلام به دوستان
    لطف کنید و برای راهنمایی و سهولت در خرید ،قیمت هایی رو که میدید بگید از کجا گرفتید.
    مثلا دوستمون nioton قیمت اس 5 با گارانتی الرمس رو از كجا گرفتی كه 370 بهت گفتند...؟
    چون من از جمهوری 390 قیمت گرفتم....

كاربر همراه Kheradmand آواتار ها
    تشکر کرده
    323

نقل قول نوشته اصلی توسط tci2535 نمایش پست ها
    یا سلام به دوستان
    لطف کنید و برای راهنمایی و سهولت در خرید ،قیمت هایی رو که میدید بگید از کجا گرفتید.
    مثلا دوستمون nioton قیمت اس 5 با گارانتی الرمس رو از كجا گرفتی كه 370 بهت گفتند...؟
    چون من از جمهوری 390 قیمت گرفتم....
    دوست من ، من هم از فروشگاه های جمهوری قیمت کردم. آدرس دقیق یادم نیست چون خیلی سریع پرسوجو کردم.
    البته بنده عرض کردم حدود 370 تومان
    tci2535 تشکر می‌کند.
    اینستاگرام - [لبخند بزن]
    Canon 6D - Lowepro 140AW
    My Phone

كاربر همراه M.vatandoost آواتار ها
    تشکر کرده
    1277

قیمت اس 5 با گارانتی الرمس 390 تومان من همین دیروز خریدم .

با گارانتی های متفرقه هم 365 تا 370 تومان بود. البته من از ناصر خسرو خریدم فروشگاه روشنایی.

البته اینرو هم اضافه کنم که حدود 20 تا 50 هزار تومان هم پول باطری،شارژر،کیف و مموری را باید بپردازید که بد نیست رقم این اقلام را هم در نظر داشته باشید.

ارادتمند.
    وطن دوست
    tci2535 تشکر می‌کند.

كاربر همراه M.vatandoost آواتار ها
    تشکر کرده
    1277

دلباز جان سلام

یک سوال داشتم

این هک اس 3 رو میشه رو اس 5 هم نصب کرد؟

من هر کار کردم نتونستم. البته تمام راههایی را که فرمده بودید انجام دادم ولی در منوها هیچ تغییری روئیت نشد. اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید.

متشکرم
    Delbaz و Kaveh Ghobadi تشکر می‌کنند.

كاربر همراه kamyar آواتار ها
    تشکر کرده
    1210

سلام جناب وطن دوست
    مبارك باشد
    بالاخره كوچ كردید به دنیای دیجیتال
    در مورد هك اس 3 به نظرم به خاطر پردازنده جدید DIGIC 3 امکان نصب هک نیست
    موفق باشید
    Delbaz و M.vatandoost تشکر می‌کنند.
    کامیار
    www.kampixel.com
    CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500

صفحه 26 از 48 نخستنخست ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... آخرینآخرین