سلام
یه چند وقتی است که به دقت فوکوس دوربینم شک کردم و احساس می کنم که عکس های قبلیم کیفیت فوکوس بالاتری داشتن، از دوستان می خواست در صورت امکان راهی رو برای آزمایش این موضوع به بنده پیشنهاد بدهند.
پیروز باشید
با یک خط کش این تست را انجام دهید دوربین را روی سه پایه ببنید و در زاویه 54 درجه نسبت به خط کش قرار دهید از کمترین فاصله فوکوس لنز استفاده کنید یعنی تا جایی که میتوانید به عدد 10 نزدیک شوید
از منبع نور قوی استفاده کنید تا سرعت شاتر بالای 1/125 باشد و اصلاً لرزش در کار نباشد
از بازترین دیافراگم لنز استفاده کنید تا عمق میدان به حداقل برسد
حالا روی 10 فوکوس کنید و عکس بگیرید اگر بک فوکوس یا فرنت فوکوس داشته باشید میتوانید تا حد بسیار زیادی آنرا بوسیله AF-Fine Tune که در منوی دوربین قرار دارد برطرف کنید.
در این پست تستی در رابطه با قدرت بازگشت نقاط آندراکسپوز شده با این دوربین انجام داده بودم و حالا برعکس آنرا تست کردم یعنی بازگشت نقاط اوراکسپوز شده!
asASdas.jpg
درود
این دوربین کمی تمایل به اور اکسپوز داره و باید مواظب بود من اوایل بعضی شاتها رو از دست دادم ( بخصوص در محیط بیرون ) ولی الان بیشتر مواظب هستم و در محیط های خیلی پر نور سعی میکنم اندر باشه تا اور، چون اور این دوربین از یه حدی که بالاتر بره قابل بازیابی نیست