دوستان من یک d7000 خریدم سفارش ژاپن هست و همه کتابچه ها همراهش به صورت ژاپنی هست
می خواستم بدونم همه d7000 های تو ایران اینجوریه یا فقط برای من اینجوری هست
مدت زمان شارژ اولیه باتری چقدر هست ؟
دوستان من یک d7000 خریدم سفارش ژاپن هست و همه کتابچه ها همراهش به صورت ژاپنی هست
می خواستم بدونم همه d7000 های تو ایران اینجوریه یا فقط برای من اینجوری هست
مدت زمان شارژ اولیه باتری چقدر هست ؟
ویرایش توسط alie : Monday 22 April 2013 در ساعت 23:07
علی اسلامیان
بله فکر کنم اکثر 7000 های توی ایران همینطور باشند .. در هر صورت شما دفترچه به فارسی ترجمه شده همین دوربین رو به راحتی میتونید از بازار تهیه کنید ...
شارژ اولیه هم تفاوتی با شارژ های بعدی نداره چون در هر صورت شارژ شما بعد از پر شدن باطری خودش جریان رو قطع میکنه ( زمان ثابت شدن نور شارژر ) و بیشتر از اون موندن باطری در شارژر هیچ تفاوتی نداره ..
سلام
انوش عزیز یک سوال برام پیش اومده. دوستم این دوربینو داره. گزینه عکاسی با INFRARED تو این دوربین هست یا باید فیلتر جدا خرید؟
اگه هست لطف میکنی برام دقیق بگی که بتونم دوستمو راهنمایی کنم. ممنون میشم. ( از بقیه دوستان هم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم )
یا حق
ویگن سرکیسیان
--------------------------------------
Canon EOS 7D, Canon EF-S 15-85
دوست عزیز من هفته پیش دوربین canon 6D رو خریدم دفترچه راهنماش ژاپنی بود و 5D II هم که دیدم همینطور
بود ولی یکی از cd هایی که همراهش هست دفترچه راهنما به چند زبان داشت و احتمالا دوربین شما نیز چنین باشد
البته این موضوع بدلیل شرکت ژاپنی هست و سیاستی که داره و البته دفترچه به زبان ژاپنی رو ترجیه دادن
و دفترچه های دیگر رو درون cd قرار دادن ، نه اینکه سفارش جایه خاصی باشه و در مورد مسافرینی که جنس وارد
میکنن هم باید بگم فکر نمیکنم چنین باشد چون من از جناب عمادی در فروشگاه نورنگار نیز پرسیدم و ایشون گفتن همه
دوربین ها همینطورن و باید درستش همین باشه وگرنه مگه چند دوربین توسط مسافر وارد بازار میشه ؟
توضیح : این جور وارد کردن جنس بیشتر مربوط به جزایر آزاد هست !!! (تا آنجا که بنده میدانم !!!)
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
در خصوص زبان دفترچه راهنما:
من در خصوص D7000 اطلاع ندارم ولی خودم 60D را با دفترچه راهنمای انگلیسی خریدم. در خصوص دوربین های XXXD و Kiss کانن هم که دومی مختص کشور ژاپن است دفترچه های Kiss ژاپنی هستند و XXXD انگلیسی.
درود
با عرض پوزش از پاسخ دیرهنگام ، چند روزی مسافرت بودم...
اگر اشتباه نکنم موضوع مورد نظر شما عكاسی اینفرارد هست ، خیر با دوربین های عادی به صورت آماده چنین امکانی میسر نیست ، باید تغییراتی روی آنها انجام داد و یک فیلتر جداگانه هم تهیه کرد ، برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه فرمایید
لنز من در حالت اتوفوکوس فوکوس اتومات انجام نمیده
تنظیمات روی لنز و بدنه هم در حالت فوکوس اتوماتیک هست اما المان های لنز انگار اصلا جا به جا نمیشن
در همه مدها امتحان کردم و تنظیمات رو ریست کردم اما فرقی نکرد
علی اسلامیان
درود
از شواهد پیداست که لنزتان مشکل پیدا کرده و ربطی به دوربین ندارد اما در Live View هم تست کنید
اگر آنجا هم به همین صورت بود در اینجا مطرح کنید